1.1.2011

1/1/11

Moi!

Mun uudesta vuodesta on tosi vähän kuvia, mutta tässä nyt pari:
Mun uv meni ihan kivasti, vaikkei mitään kauheen erikoista ollutkaan. Toi yllä näkyvä punanen juoma on muuten älyhyvää! Suosittelen, siitä saa monenlaista hyvää drinkkiä:-) Ja sori kun toi asukuva on noin surkee. Tänä vuonna muuten lupasin, että alan taas harrastaa liikuntaa säännöllisesti, kun se on viime kuukausina taas vähän jääny.. Kyl se tästä lähtee!

En ookkaa muuten täällä blogissa maininnut, että torstaina meille muutta tommonen yks söpö otus. Ollaan lokakuusta saakka oltu yhteydessä yhteen kasvattajaan, josta oli kaks pentuetta tulossa, mutta loppujen lopuks kummastakaan ei syntynyt yhtään tyttöä! Nyt sit otettiin keskiviikkona yhteyttä toiseen kasvattajaan, josta oli marraskuussa syntynyt pentue ja saatiin vika narttu! Oon niin innoissani enkä malta oottaa että se tulee meille!!

7 kommenttia :

  1. ihana mopsi! <3

    voiksitko laittaa bloggerin kautta blogisi seuraamis mahdollisuuden? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Sehän on mahdollista! yläpalkissa nappi "lue" :-)

    Phoung: Yes it is!!<3

    VastaaPoista
  3. nam minkä näköstä mansikkajuomaa, onks tossa alkoholia yksinäänkin? ja mistä tollasta herkkua saa?:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: joo, on siinä joku 15%:) ja ihan alkosta saa!

    VastaaPoista
  5. hei saanko kysyä että asusteletko ihan yksin vai poikaystävän/kämppiksen kanssa, ja millainen koti sulla on? :) neliöitä/vuosi koska valmistunut. On muuten todella ihana blogi, sain tuuliss nimisestä blogista vinkkiä ja kyllä toimii :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Aluksi heti kiitos kovasti:)! Ja asustelen poikaystävän kanssa, tää on ihan uus, joulukuussa valmistunut kaksio ja neliöitä on 53,5:)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)