10.2.2011

diidiidii

Koulusta on tänään virallinen vapaapäivä, jee! Mulle se tarkottaa ainakin pikkusta siivouspäivää ja päätin myös jo eilen, että jalallanikaan en ulos astu. Paitsi on ehkä vähän pakko, kun Hilmankin tarvii päästä ulos..
moi
Kuvien perusteella mun ehkä kannattaa harkita myös noiden peiliovien pyyhkimistä.. On vähän pölyssä! Siivouksen lisäks tähän päivään pitäs vielä sisältyä vieraiden käyminen ja illalla zumba. Vähän ärsyttää kun en oo ehtiny sinne johki kahtee viikkoo:-(

Mut jos pikkuhiljaa sitä siivousta!

7 kommenttia :

  1. love the concept of the look !! :) looking fab !!

    xx

    http://rigidgoddess.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. voi että kun oot kaunis! Sulla on tosi ihanan symmetriset kasvot! sitten sun blogia on niin kiva lukee :)) kunpa vaan jaksaisit postailla useemmin :) missäs päin tamperetta asustelet? :) ja missä käyt zumbaamassa :) sitten vielä viimenen tenttaus :) mitä opiskelet? :) oot ihana!

    VastaaPoista
  3. Rigid Goddess: Oh thanks a lot!:)<3

    Anonyymi: Kiitos vallan ihanasta kommentista!<3 Postailen kyllä aina vaan kun kerkeen:) Asustelen Treen vieressä, Nokialla ja Nokian Salsa Pasionissa zumbailen ja tällä hetkellä opiskelen TAMKissa tietojenkäsittelyä, mutta en kyllä ajatellut jatkaa ensi vuonna:p

    VastaaPoista
  4. SIIS MITÄ sä oot Ketolan tyttöystävä ?! Oon lukenu sun blogii vaikka kuinka kauan enkä oo tajunnu ! :D Oot vissiin käynyki meillä joskus, mosakauden loppubileissä? Onpas pieni maailma !

    Sano Oprilta ja Kokkoselta terkkuja Mikolle ! :)

    VastaaPoista
  5. OPRI: Haha joo oon, on se maailma kyllä pieni:) Terkkuja takasin kummallekkin!

    VastaaPoista
  6. Aivan mahtava blogi! Meininki on tosi rento ja chilli. Meidän mielestä sulla on tosi siistejä kuvia. Terv. UML-gurut

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)