15.2.2011

todayy

Tänään on taas vähän siivoiltu ja järjestelty. Kaikki on nyt vihdoin paikoillaan ja siististi:-) Oon myös ikävöinyt kovasti kevättä, ja hainkin jo kesäkenkiä varastosta tänne ihailtavaks. Tänään tajusin myös, että H&M ei vissii enää halua toimittaa mulle mitään jostain kumman syystä, kun viime lähetyksestä jäi puolet tulematta ja uusinta tilausta ei oo paljoo kuulunut, vaikka piti jo viimeviikolla tulla. Tosi jees.
Tää päivä on vietetty kotivaatteissa ja muutenkin kotikuosissa, joten kuvia tulee vaan vähän uudistetusta sisustuksesta:
 Elikkäs olkkarissa on nyt uusi pöytä, koristetarraseinällä, sekä hyllykkö:-) Ei siis ostettukkaan sitä lipastoo makkariin, vaan siirrettiin olkkarin lipasto makkariin ja ostettiin tohon toi hyllykkö ja mun mielestä just passeli ratkasu! Vanha korituoli meni myös olkkarista parveke käyttöön ja talja löysi tiensä varastosta tohon sohvalle. Makkarista löydän nyt lempparikenkiäni valkosista säilytyslaatikoista:-) Enää pitäs saada uusittua tvtaso sekä olkkarin matto!

Nyt kunnon siivouspäivän jälkeen voin istahtaa telkkarin ääreen ja nauttia iltapalasta

4 kommenttia :

  1. mun mielestä kotis värimaailma on tosi masentava ja tylsä... olis kivempi jos olisi jotai väriä

    VastaaPoista
  2. mun mielestä ihanan pehmeä värimaailma :) ja muutenki tosi kivasti sisustettu, mutta saisinko kysyä tuost seinätarrasta? voiko sitä laittaa tapettiin? ja oliko vaikea saada sitä suoraan?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Nää on niin mielipideasioita:)

    Minna Karoliina: Voi kiitti paljon:)

    Anonyymi: Kiitos kovasti näin alkuun:) toi seinätarra oli monessa osassa, ja sai asetella omalla tyylillään:) En tiedä kyllä yhtään, voiko sitä laittaa tapettiin.. voi olla, että siitä se ei ainakaan irti lähde:D

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)