1.5.2011

Vappuja

Nyt on sit vaput juhlittu, onneks se on vaan kerran vuodessa! Kyllähän mulla ihan kiva ilta sit loppujen lopuks olikin, vaikka eka tuntu, ettei mitään kivoja suunnitelmia edes oo. Mutta onneks mulla oli niin hyvää seuraa, joka takas vapun onnistumisen:) Iltaa vietettiin mm. perinteisesti Koskenrannasta, Iskelmäbaarissa ja muutamassa muussa Kapakassa:-D Jotenkin musta tuntu et Koskenranta oli vielä täydempi kun edellisinä vuosina. Sen lisäks tunsin itteni vanhaks siellä! Ikäkriisi iskee.

Yhtäkään kuvaa illasta mulla ei tietty oo. Oonkin ajatellut toivoo synttärilahjaks jotai näppärän pientä pokkaria, kun ei tollasiin tapahtumiin viitti järkkäriä ottaa mukaan, monestakaan syystä. Olis niin kätsy siellä matkallakin sitten. Mut niin pukukoodina oli noi opiskeluhaalarit, eli niillä mentiin:) Enkä muutenkaan kauheen laittautuneena ollut liikkeellä. Jotain kuvamatskua tähän postaukseen oli saatava ja seuraava kuva onkin sitten vapulta 2009:-D
Tänään Mikko pakotti mut nouseen ylös, kun se oli vaihteeks lähdössä vähän Match-showun:D Vappupäivänä?! Sillä niin viiraa päässä. No, lähdettiin sit ajeleen hakamettälle, mut sitten kun päästiin perille, alko sataan räntää ja lähdettiin samantien ajeleen takasin kotiin:D Tärkee reissu siis.

Mites teidän vaput on menny?:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)