22.6.2011

can't wait!

Muut siellä suunnittelee Juhannusjuttuja, meillä siitä ei oo tietookaan, meillä suunnitellaan Bulgarian reissua:-) Tänään alottelin jo vähän pakkaileen ja matkakuume senkun kasvaa. Tein myös vähän listaa siitä, mitä kaikkee tarttis pakata, ja aika pitkä listä siitä tulikin, apua! Niin toivon, että saan ees jotain karsittua, että saan tuotua takasin päin tavaraa as much as I want to:-D
Kuvailin kuitenkin juttuja, mitkä varmasti lähtee mukaan:
Maitohappobakteerit, must have.
Kaikki biksutkin on aika must have:-D Onneks nää ei kuitenkaan ihan älyttömiä vie tilaa tai paina oikeestaa mitää. Yksinäiselle yläosalle ei oo vielä paria löytynyt, mut jospas sieltä sitten:-)
Muutamat sortsit.
Muutama laukut ja kengät.  Jalkaan laitan baltsut ja yks laukku tulee vielä käsimatkatavaroille.
Hiuksille Bonacuren aurinkosuoja ja Tresemmen lämpösuoja.
pakolliset topit.

Semmosia sitten:-) Tänään pitäis vielä pakkailla, sillä huomenna en oikein ehdi, kun on koko päivä töitä ja illalla vietetään mun ja yhden mun kaverin nelikymppisiä! Tampereelle pitäis siis suunnata, veikkaan että on aika hiljasta kaupungissa, mut ei se mitään:-D. Loput pakkailen perjantaiaamuna ja sitten iltapäivällä lähdetään ajeleen kohti pääkaupunkiseutua. Katotaa ehtiikö perjantaina vielä postaileen, toivottavasti:-)

Ja muuten, ens viikon lauantaina lentokentältä suoraan Sonisphereen, great:-D!

2 kommenttia :

  1. Oi että toivottavasti teillä oli ihana matka! matkavarustus ainakin näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
  2. Ihania noi laukut ja kengät myös!! :)

    www.thecabinetoffashion.blogspot.com

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)