23.8.2011

jeee !

Jes jes jess! Saatiin kämppä:)!! Muuttoo olis sit tiedossa eka lokakuuta semmoseen kivaan kolmioon, just ja just Tampereen puolelle eli sinne (joidenkin anonyymien mielestä narkkareiden ja muiden huligaanien asuttamaan pahamaineeseen) Kalkkuun. Välttämättä ei kolmioo ei oltas tarvittu, mutta kun vuokra ei noussu paljookaan, niin mikäs siinä, tuskin lisätilasta ainakaa haittaa on:D Jotenkin tykkään muuttamisesta, kun saa taas järkätä kaiken uusiks ja alottaa taas tavallaa puhtaalta pöydältä:) Mutta tosta tulevasta kämpästä ei kuitenkaa oo sit tarkotus muuttaa näin pian pois, vaan asua ainakin siihen asti, että mun opinnot loppuu.
Sori kun saatte taas nauttia näistä "laadukkaista" kuvista. Eilen kun vaan nappasin pikasesti asukuvat, ennen ku taas viiletin salille tai johki suuntaan. Viime päivät on ollu kauheen kiireistä, mutta silti tosi kivaa ja sama senkun jatkuu:) Pitkät päivät koulussa, ja sit pitää ehtiä näkee kaikkia kavereita, ennen kun ne taas lähtee opiskeluihin ympäri Suomee.

Ei kai mulla nyt sit ihmeempiä, pitää alkaa tekeen läksyjä:D Saatan myös eksyä Ikean sivuille miettiin uutta sisustusta..... Alhaalla vielä kuva siitä uudesta Vilan paidasta toisessa värissä, minkä sit hain!

13 kommenttia :

  1. Onnee kämpästä! :)
    Valtaa vaatehuone siitä ylimääräsestä huoneesta :D

    VastaaPoista
  2. Oona: Mietin ihan samaa;) Siellä on kyllä myös vaatehuone, mut se on aika pieni.....

    VastaaPoista
  3. Rakastan katsoa, rento, urheilullinen, söpö ...
    esque hyvä mielestäni kaikki näyttää hyvältä teitä ...
    Nämä upea, ... melko suukkoja

    VastaaPoista
  4. muutatko poikaystävän kanssa vai? :)

    VastaaPoista
  5. kauanko ehditte asumaan tässä nykyisessä kämpässänne? :) ja vuokrasitteko yksityiseltä vai?

    VastaaPoista
  6. Juu muutan poikaystävän kanssa :)

    Nykysessä ollaan asuttu joulukuun puolesta välistä asti ja yhden vuokrafirman kautta kumpikin vuokrattu:)

    VastaaPoista
  7. mihin päin kalkkua muutatte? :)

    VastaaPoista
  8. mielestäni on niin typerää sanoa "uuteen kalkkuun" ne asunnot ovat olleet paikallaan jo useita vuosia. Ei ole mitään uutta kalkkua :)
    Terveisin entinen kalkussa asunut

    VastaaPoista
  9. Ookoo no kerro mulle miten olisin edelliseen kysymykseen paremmin vastannut:-D en kuitenkaan haluu täällä tarkkaa kotiosotetta antaa niin mun mielestä mun vastaus antaa kuitenkin jonkin näköstä osviittaa kun kerran säkin mitä ilmeisemmin tajusit!:-D

    VastaaPoista
  10. sulla on tosi kiva tukka!!

    ja onnea asunnosta, toi on ihan mahtava tunne :)

    VastaaPoista
  11. Senja, kiitos! Ja tunne on tosiaan mahtava !:)

    VastaaPoista
  12. oi että! varmaankin siis kalkunvuorenkadulle? aivan ihanaa seutua! aivan ihania maisemia lähellä ja tosi rauhallista! itse asun numerossa 17, eli ihan 1 pysäkillä! paljon onnea! :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)