18.12.2011

lempparikorut

Nyt on Helsingin reissulta selvitty takasin kotisohvalle ja tosi kiva reissu onkin takana! Mitään kuvia tänne blogin puolelle ei oo tulossa, koska upeesti unohdin ottaa koko kameraa mukaan vaikka kovasti oli tarkotus. Hyvä minä taas kerran! Tai katotaan nyt jos saisin kavereilta jotain otoksia jossain kohtaa:-)

Nyt kuitenkin ajattelin esitellä lempparikoruni, kun kauheesti kaikkia lempparijuttuja on toivottu muutenkin. Tässä ne tulee .. 
Lempparkorvikseni on tässä; kultaset sekä valkoset helmet. Mun mielestä helmikorvikset on vaan superkauniita, en ees tarvis muita korviksia. Jommat kummat näistä siis yleensä käytössä myös juhliessa:)
Ranteessä mulla nähdään useimmiten joitain näistä. Jetsetin kello, helmirannekoru ja Nomination. Jetsetin oston jälkeen oon vasta oppinut käyttään rannekelloo ja nykyään ilman sitä olo on ihan alaston:-D Jossain kohtaa kyllä haluan hankkia itselleni kunnon laadukkaan rannekellon, kuten Michael Korsin.
Ja sitten vielä lempparikaulakorut. Juicy Couturen kaulakoru on ollu kyllä ihan mahtava ostos! Sitä käytän lähes joka päivä. Ja sitten kun käytän muuten kultaisia asusteita, käytän helmiä. Koska vieläkään en ole saanut aikaiseksia hankkia tota Juicyä kultasena! Aargh:-D

3 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)