31.1.2011

tuparit!

Tuparut vietettiin siis lauantaina ja naamiaisteemalla mentiin! Kaikenkaikkiaan onnistunut ilta. Vieraana oli mm. lentoemoa, länkkäriä, merirosvoa, pelleä, gangsteria, viikatemiestä ja rokkaria. Teemabileet on kyl niin parhaita:-)

30.1.2011

2 amazing songs!

Parit biisit joita tällä hetkellä popitan aika kovasti! Huomisen puolella vissii tuparijutskaa:-) Enjoy!


Jennifer Lopez - On The Floor feat. Pitbull


Jessie J - Do It Like A Dude

28.1.2011

home

Terppaterppa. En oo täs pariin päivään ehtinyt koneelle, edellinenkin postaus oli ajastettu. Pariin edelliseen pävään on sisältyny mm. koulua, suursiivousta ja kaks hiusten värjäystä. Hiuksista sen verran, et aikamoinen muutos tapahtunut ja oon jo aika tyytyväinen.. tää on nyt joku tämmönen vaaleen ruskee. Ostin vielä yhden sävyttävän hiusnaamion, kun haluisin tän taittuvan viel vähän enemmän kultaan. Toivotaan ny et olisin hiusnaamion jälkeen viel lisää tyytyväinen!

Mut tosiaan, tässä on vähän, tai vähän enemmänkin siivoiltu huomisia tupareita varten. Nappasin siististä kodista myös muutaman kuvan, kun aurinko paisto niin kivasti kerrankin:-)
 Siinäpäs sitä.. nyt meen nauttii perjantai-illasta, tsau:-)

27.1.2011

Idispäivä

Tiistaipäivä alko opiskelulla ja opiskelusta mukavampaa tekevillä herkuilla. Iltapäivällä lähettii Ideaparkkiin, jatkaa sitä Mikon kenkien metsästystä ja löydettiinkin vihdoin semmoset, jotka herralle kävi. Enkä mäkään tainnu ostoksilta välttyä.. Vyö oli se juttu jota lähdin vähän niinku hakeen ja löysinkin haluamani Seppälästä kympillä. Hennesiltä lähti parit kasvonaamiot sekä tekoripset naamiaisia/tupareita varten, jotka pidetään lauantaina:p Näitä juhlia varten ostin myös muuta rekvisiittaa, mutten haluun paljastaa liikaa asuani! Sit mukaan lähti vielä hiusväri:-)

25.1.2011

The Ballad Of Mona Lisa

Vähän tönkkö asento?
Elikkäs eilistä asua ja ehkä söpöin kuva Himmusta. Viihdyin kyl kivasti tossa pirteen värisessä paitasysteemissä:-)  Loppuun viel aika jees biisi jonka bongailin:

24.1.2011

shopping......

Eilen mentiin Koskariin, tarkotuksena hankkia Mikolle kengät ja mun piti kattoo löytyskö tekonahkalegginssejä, joihin oon kehittäny pakkomielteen. Lopputulos oli se, että kenkiä ei löytynyt Mikolle, mutta mä jumiuduin Ginan aleihin ja ostin neuleen, paidan ja öö kumilegginssit(?) Niiden lisäks pakolliset kosmetiikka judut Vaparista.

Tänään toi  paita olikin jo päällä ja täytyy sanoo, että hyvä ostos, niin piristävän värinen. Varsinkin keväällä se on varmasti tiheeseen käytössä.. Tän päivän asusta vissii huomenna:-)

Legginssit 9.90,-
paita 4.90,-
neule 4.90,-

23.1.2011

FU computer part 2.

Tosiaan, se mun läppäri toimi kuin unelma sen viis päivää - nyt ei taaskaan suostu käynnistyyn! Ottaa ihan vaan vähän päähän! Onneks sentää on takuuta vielä. Enivei, tässä kuvia viikonlopulta ja tän päivän asusta. Eilinen päivä meni melkeempä töissä, tänään oltiin taas vähän ostoksilla(niistä ehkä huomenna). Ennen sunnuntait meni töissä tienatessa, nykyään sitten kaupoilla tuhlaillessa:-D Mun pitäs ny kyl alkaa vähä rajottaan..
Tänä viikonloppuna on myös podettu matkakuumetta.. Nyt maistus matka etelän lämmössä... Noh vähän kyllä päätettiinkin, että syksyllä mennää:-)!
 Mut eipä tässä muuta:-) Heippa kivat!

21.1.2011

new clothes from Nelly.com

Nellyn paketin sain eilen illalla haettua postista ja tässä sisältöä. Noi kengät on ihan parhaat, en yhtää malttais oottaa lämpimiä kelejä:p Paitakin on super ihana(sori kun on hieman rypyssä..), näyttää ja tuntuu päällä niin hyvältä! Mutta vähän pelottaa toi silkki materiaalina.. Vaatis mm. käsinpesua sekä mua pelottaa, että se hajoo mun vauhdissa. Mut se nähdään sitten:-)

20.1.2011

past few days in pictures

Jee moikat taas täältä omalta ihanalta läppäriltä, joka toimii taas kuin unelma:-) Oon taas ollu vaihteeks viiteen koulussa ja se ottaa niin paljon päähän ettei tosikaan. Oon aina joskus melkee puol seiska kotona ja tuntuu ettei ehdi tekeen mitään, päivät vaan liukuu ohi. En oo saanu mitään järkevää aikaseks ny hetkee. Huomen sentää vaan neljään ja ajattelin ryhdistäytyä ja siivota kämpän ja tehä sit parit koulutehtävät alta pois. Pikku hiljaa pitäs myös tosissaa alkaa sitä pääsykoe urakkaa..
Eilen kuitenkin ehdittiin kattelee leffaa piiitkästä aikaa. Haettii toi Sisko tahtoisin jäädä Makuunista - ei ehkä niitä mun lemppareita mut ihan jees! Tein myös kanasalaattia ja oli hyvvöö:-)

Tänään mulla oli päällä mun ehkä lempparein paita! Nellyn alesta pongattu VILA:n paljettipaita on vaa niin siisti:-)

19.1.2011

Katkarapupasta

 Oon tän reseptin joskus vanhassa blogissa jakanut, mutta aattelin jakaa taas, koska tää on vaa all-time-favorite ruoka mulle. Tää on myös super helppo ja älyttömän nopee. Ja jos ei katkaravuista tykkää, tää sama ohje sopii myös maustamattoman kanan kanssa, toki se pitää vaan paistaa ekaks:-) Neljään annokseen tarvitset:

•n.400g pastaa
•n.250g rapuja
•1-2kpl valkosipulin kynttä
•250ml ruokakermaa
•muutama lusikallinen pestoa, oman maun mukaan

Ota ensiksi katkaravut sulamaan. Keitä pasta ja leikkaa samalla valkosipuli. Sen jälkeen heitä ravut, valkosipuli, kerma ja pesto pastan sekaan, seikoita. Anna lämmetä hetki lämpimällä hellalla. Nauti!
Urpo ei muistanut nälissään ottaa kuvaa annoksesta, mutta ei se oo niin justiinsa:-)

18.1.2011

18/1

Kaameeta, oon taas ihan väsy, vaikka heräsin puol 11 ja olin koulussa kolme tuntia. Nää myöhää alkavat päivät ei taida olla mua varten, kun tällee taas väsyttää. Toi möykky muuten tokassa kuvassa on Pirkan pannacottaa, ihan himo hyvää. Kohta meen täyttää mahaani lisää, tällä kertaa sipsillä. Vähänkö oon omaksunu ton terveellisen ruokavalion:-)
Moikka

ps. tuli viestiä, että mun tietskari on valmis huollosta! Nopeeta toimintaa, hyvä Gigantti!