31.7.2011

uutuuksia part miljoona

 Noniin, nyt jo sain uutuudet kuvailtua! Aluksi  voi sanoo, että Hennesin tilaus oli menestys, kaikki ihan super kivoja juttuja:) Alotetaan vaikka sillä..
Vajaa mittaset housut, jotka on ihan super kivat! Heti kun olin laittanu tilauksen menee, niin musta alko tuntuu, että tilasin kyllä liian pienen koon, mutta empäs tilannutkaan, vaan just sopivasti istuvat. Nää ei ollu hinnallakaan pilatut, kun kustansi semmosen 15euroo.
Beige neule, joka on ihan tosi mukava ja pehmee.
 Kamelin värinen hame, jonka sopivuutta ja mallia myöskin aloin epäileen, kun olin tilauksen tehny, mutta joka yllättäen oli super ihana ja sopiva päällä! Oon muuten vasta tänä kesänä kunnolla innostunu hameista ja aijon niitä kyllä jatkossa käyttää enemmän:)
Nahkanen vyö oli alessa, joten oli sekin lisättävä tilaukseen:) Makso kai 4-5euroo ?

Ja sitten muita uusia tulee tässä..
 Hilmalle löydettiin Cittarin alelaarista tuulitakki syksyä ajatellen. Ei tuu mitenkään erityisen hyvin kuvassa esiin, mutta mun mielestä se on tosi hyvän näkönen! Se näyttää ainakin itse olevan tosi ilonen siitä:D ?
 Tämmöset housut löysin Seppälän alerekistä -70% alelapulla varustettuna, joten mukaan lähti niin että heilahti tai jotain. Vähän rypyssä, mutta ei voi mitään.
 Sitten vielä se söpö kalenteri, josta jo mainitsinkin. Tottakai opiskelija tämmösen tarttee, että pysyy mukana koulujutuissa sekä työvuoroissa. En malttais odottaa, että koulu alkaa:D Tämä siis Sokokselta.
Nyt näissä meinigeissä. Kohta ajattelin lähtee lenkille. Munhan piti hankkia se yks vähän arvokkaampi juttu nyt elokuussa, eli Michael Korsin laukku, mutta joudun ehkä siirtään sitä kun nykynen puhelimeni vetää viimesiä ja pitäis varmaa hakee ens viikolla uus. Toisaalta kyllä kiva saada uus puhelinkin:D Mut mööh, kun oon halunnut sitä laukkua jo piitkäään. 

Tietääkö muuten joku lukija, että myydäänkö Michael Korsin laukkuja Tampereen Stockalla?:)

28.7.2011

He is a hustler he's no good at all, he is a loser, he’s a bum, bum, bum, bum.

Eilen raidotin sit ne mun hiukset, ja ihan hyväthän niistä tuli! Ihan itse siis laitoin, kun en malttanut odottaa, että joku muu ehtis sen tehdä:D Operaation lisäks eiliseen sisälty siivousta ja kaverin kanssa kaupungilla käymistä. Ostin uuden kalenterin ja se on söpö! Ehkä esittelen sen sitten, kun esittelen kaikki muutkin ne uudet jutut, mitä on jääny esittelemättä. Kuten sen Hennesin paketin sisällön, josta siis kokonaan unohdin tehä sen postauksen mitä tilasin! Eilen liikuskelin alla olevassa, ehkä vähän liian simppelissä asussa, vai mitä sanotte? Asu olis ollu ihan perfect jos tuubitoppi olis ollu esim punanen, mutta enhän mä sellasta omista!
uutta tuccaa!
Me käytiin eilen myös Roosterissa yhillä, ja mua teki aivan älyttömästi mieli niiden ranskiksia, mutta jonoo oli vaan semmonen 45min, joten jätin väliin:< Jotain hyvää yhtä terveellistä oli kuitenkin saatava, joten Cittarista haetut ristikkoperunat+sweet chili -dippi pelasti mut !

britney spears - criminal

26.7.2011

luv my new top!

Tänään vietettiin Mikon kanssa iltapäivää Tampereella kierrellen ilman mitään päämäärää. Hypättiin bussiin ja käytiin Tammelassa kesän ekoilla(!) jätskeillä, jonka jälkeen käveltiin Tampellan kautta takasin keskustaan. Ehkä koitin hieman siinä samalla näyttää Mikolle kuinka ihanaa olis asua kaupungissa... Mut ei se ymmärtäny vieläkään! Outo tyyppi. Se oli tänää soittanu meijän vuokrafirmaan, että jos niiltä vapautuu Kalkusta kämppä ennen lokakuun puolta väliä niin muutetaa sit sinne. Eli Tampereen about reunimmaiselle alueelle siis muuttoo luvassa jos hyvänlainen kämppä vapautuu ennen vuokrasopparin loppua. No parempi sekin kai kun Nokia?
 toppi - Mango, sortsit - kirppis(h&m), laukku - Bulgariasta, baltsut - Bulgariasta, kaulakoru - Juicy

Tää Mangon toppi on ihan mun lemppareista lempparein. Mua on pelottanu käyttää sitä, kun oon pelänny että tahrin sen jotenkin peruuttamattoman pahasti, niin en oo viittiny sitä mihinkään viihteellekään laittaa. Mut nyt uskalsin ja siinä sit onkin jo jotain likaa argh. Mutta onneks ei näytä vakavalta:D 
Huomenna olis ehkä tiedossa vähän hiustan raidotusta. Tuun sit tännekkin näyttään lopputulosta, paitsi jos se on jotain ihan kamalaa. Moikka

24.7.2011

friday

Aluksi muutama sana Norjan kauheista tapahtumista. Ei vaan voi käsittää, miten joku ihminen pystyy johonkin niin kamalaan. Miten voi päässä pimahtaa niin pahasti. Nyt vaan yhden henkilön takia sadat ihmiset kärsii, menetettyään rakkaan ihmisen. Ja tragediasta hengissä selvinneet varmasti pelkää poliisia lopun ikänsä. Niin hirveetä. Tänään kyllä sytytän illalla kynttilän näiden kuolleiden muistolle, toivottavasti niin tekee moni muukin. R.I.P♥.

Mutta mukavempiin aiheisiin, eli mun viikonlopun viettoon. Perjantaina hengailin kaverini kanssa Tampereella Kukkaisviikon meiningeissä. Negativella oli ilmaiskeikka Keskustorilla ja olihan se nähtävä muutaman huurteisen kera. Sit mentiin maailmanpyörään, vaikka aika kauan sain kaveriani suostutella!
Pitkästä aikaa päivän asuakin! toppi - nelly, sortsit - h&m, baltsut - seppälä, laukku - bulgariasta, kaulakoru - juicy couture
Tampere oli kyllä kaunis sieltä yläilmoista :) Oli kyllä mahtava ilta, miks kesän pitää loppua?

21.7.2011

rainy day with Hilma

 Kuten sanoin, aina kun mulla on vapaata, niin keli on aina ihan tyhmä. On mulla kuitenkin ollu tosi hyvä vapari tänään, oon ihan vaan relannu, tehny pakollisia kotijuttuja ja täyttäny koululappuja. Hilma on kuitenkin ihan myrtsinä, kun ei voi kunnon lenkille lähtee kun keli on tommonen:-D Selailin myös uutta Hennesin syyskuvastoo, ja vaikka aikasemmin ajattelin, että tänä vuonna en kyllä tee sitä melkein perinteeks tullutta syystilausta, niin muutin mieleni. Sen verran kivoja juttuja siinä taas oli! Ja pitäähän mun palkita itteeni ku oon niin kovasti ollu töissäkin;)
Tosta tilauksesta sitten lisää myöhemmin tai huomenna:p Se onkin sit viimesiä ostoksia hetkeen, kun ajattelin ens kuussa ostaa yhen vähän arvokkaamman jutun myös!

st. moriz

Tilasin Pretty.fi:stä st. Morizin itseruskettavan moussen tossa joku aika sitten, kun sitä on niin kauheesti kehuttu. Ja kun musta tuntuu, että oon aina töissä, varsinkin sillon kun aurinkopaistaa, ja kaikki rusketus on jo ihan tipotiessään niin testailinkin sitä jo tänään - ja hyvältä vaikuttaa! Levitty nätisti ja rusketus on luonnollinen. Ja plussana vielä se, että tätä ei kai kauheen usein tarvii ees levittää, noin 5-7 päivän välein, jos toivoo vaan pientä päivetystä.
Suosittelen testaileen:-)!

18.7.2011

best thing i never had

Eilen kävin äitin kanssa siivoomassa kirpparipöydän ja vähän kiertelemässä, kun se osteli vielä kaikkee tarpeellista sen ja mun pikkuveljen Bulgarian matkalle. Siinä tuli taas vähän vahingossa ostosteltua kaikkee. Kirpparilta löysin parit kivat sortsit halvalla, ja Sokkarilta löysin vielä tosi nätin topin -70% lapulla varustettuna:)
Loppuun vielä biisi, johon oon nyt ihan koukussa. Oon tykänny Beyoncesta ihan sen soolouran alusta, on se vaan niin upee nainen, joka oikeen huokuu itsevarmuutta!

nättiä

Vuoden asukuva-palkinto napsahtaa varmaa mulle näistä. Viime yönä, kun tulin Tammereilta, sain päähäni että nyt kuvaillaan asukuvat, kun ei hetkee oo kuvailtu. Noh, Mikko on hemmetin hyvä kuvaaja ja mä oon ihan freesh tälläi keskellä yötä viihteeltä tullessa kuten näkyy. Mut oikeesti, tykkäsin tosta asusta tosi paljon, ja kun ei parempia kuvia oo tarjolla niin nää saa nyt kelvata:D
Vika kuva ei todellakaan ole Mikon ottama, eikä samalta illalta, mutta halusin laittaa sen tähän, että saadaan postaukseen ees yks nätti kuva. Eilen oli tosi hauskaa, olin kaverin kans Reckless loven keikalla, joka oli vähän tylsä, koska se oli niin aikasin! Oltii myös teltan reunalla kuuntelemassa Popedaa ja Uniklubia ja sain niitä mun lemppareita, eli festariteltan kevätrullia taas!!♥ Nyt pitää mennä nukkuu vähä univelkoja pois, oon vähän onnellinen, kun huomen on myös vapaa:) moikka kivat!

14.7.2011

juttuja

Heipat vain. Tänään olin töissä, kuten lähes aina tänä päivänä. Huomenna meen kans, samoin lauantaina. Mutta kyllä viimepäiviin on muitakin juttuja sisältynyt. Oon esimerkiks kattellu asuntoja, koska ollaan vihdoin muuttamassa Tampereen puolelle, heti vaan kun tää vuokrasoppari loppuu. Onhan siihen vielä pari kuukautta, mutta kun en millään jaksais odottaa. Tykkään kyllä tästä meijän kämpästä, mutta sijainti kusee. Ja bussiyhteydet vielä enemmän. Ja kun mulla on työ- ja koulupaikka Tampereella ni mitähä mä oon ajatellu ku oon suostunu jäämää tänne Nokialle, mietin vaan. Ite muuttaisin enemmän, kuin mieluusti vaikka keskustaan, mutta Mikko ei halua, koska sillä on kuitenkin työpaikka täällä Nokialla, joten Länsi-Tamperetta on kyttäiltävä.
Huomenna töiden jälkeen on tiedossa kaverin näkemistä syömisen merkeissä. Haluun hakee ruokaa kiinalaisen kojusta, mitä on aina festareil, nyt Tammerfesteil, koska niissä on niin parhaat kevätrullat:D Lauantaina sit kattoon Reckless lovee, Jeeessss! Mut nyt meen vähän relaa, et jaksan taas huomen töissä, moooi

unohtunut uutukainen ja kirppisasiaa

Huomasin, että olin unohtanut laittaa edelliseen postaukseen yhden ostokset, joka olis tässä. Kans niitä parhaita alelöytöjä ja mistäs muualtakaan kun sieltä mistä 90% mun vaatteista on, eli Hennesiltä.
Ja sitten vähän ilmoitusluontoista asiaa. Meidän äiti ilmotti tiistai-iltana, että keskiviikosta lähtien alkais kirppis, että tuo vaan tavaraa, jos löytyy. No eilen käytinkin suuren osan päivästäni kirpparikamojen katsomiseen, ja kyllä yhden Ikeasäkillisen kamaa sinne sainkin kerättyä. Aika rankalla kädellä tota kaappiani tyhjensin, eli aikamoisia aarteitakin vois löytyä. Eli jos kiinnostaa halvat ja kivat vaatteet niin tästä illasta lähtien bonuskirppiksen pöydästä 10 voi käydä katselemassa;)

13.7.2011

uusiaaa

Noniin, nyt päästään niihin viimeaikasiin ostoksiin(ei menny kuin puol toista viikkoo, pienet sille!), niin Bulgariasta kuin täältä kotisuomesta hankittuihin. Ekana Bulgarian ostokset, here we go..
Paitapusero, New Yorker
Raidallinen rennon mallinen jakku, joka vaatis silitystä, Spider
 Farkut, täydellisesti istuvat sellaset, New Yorker
 Housut, myöskin silitystä vaativat, New Yorker
Paita, Spider
Ihanista ihanin toppi, Mango
Baltsut, jostain pienestä putiikista
Laukku, myöskin jostain putiikista

Bulgariasta lähti näiden lisäksi ne yhdet ruskeat Mangon sortsit, jotka nähtiin aikasemmassa postauksessa, mutta kun ne on nyt pyykissä nyyyt.

Ja sitten täältä Suomesta lähiaikoina ostettuja, suurin osa alelöytöjä..
 Nellystä tilattu hame
 Kultainen, pienenpieni tähtikaulakoru, Gina
 Perustopit, Seppälä ja Nelly
 Baltsut, Seppälä
 Ja sit vuoden paras alelöytö on tässä, bleiseri, h&m
Trenssi, Seppälä
Vihreä toppi, Zara
Turkoosi toppi, Nelly

Siinähän ne olikin:-D Odotan jo, että koulu alkaa nii ehtii taas käyttää kaikkia kivoja vaatteita, eikä vaan tyhmää työpaitaa. Mut sellasta:) Mikä on teijän lemppari uusista jutuista?