8.3.2012

asu + ruoka

Tänään en mennyt ollenkaan kouluun, kun oli muutenkin niin meiningin täyteinen päivä tiedossa. Mä niin odotan että koko viikko on ohi :-D Tässä kuitenkin kiireisen päivän asua. Oon taas tykästynyt kaikkiin huiveihin hurjasti, vois sitäkin varastoo tässä kasvatella :-)


Ruokajuttuja sillon tällön pyydellään, niin tässä tulisi nyt hätälounasta tältä päivältä. Huomasin tossa päivällä mahan kurniessa, ettei ollut oikeastaan mitään ruokaa jääkaapissa. Mutta kyllä hätä keinot keksii ja väsäsin tälläsen .. öö wokin? Hyvää oli enivei :-)

4 kommenttia :

  1. aivan ihana postaus! lisää näitä ;)

    VastaaPoista
  2. kaikki :) en tie tiekkö xenias day blogia? mutta ihan tulee mieleen hän kun lukee sun postauksia :) vähän kun tahtia vielä lisäät niin ai että!!!! :D oot niin kaunis ja sun elämä on jotenkin niin hehkeen olosta, vaikka tietenkin sen käsityksen saa vaan blogin puolelta kun en sua tunne :) Ihana sandinn!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vain :-) Tiedän kyllä xenian blogin, ja luenkin sitä säännöllisesti! Juu nyt taas kun aikaa alkaa olla enemmän, niin kyllä postaustahtikin tihenee !

      Poista

kiitos kommentistasi :-)