29.3.2012

päivä kipeen mun kanssa

Äää mua kyllästyttää jo tää kipeily ! Lähdin tänään aamulla aikaisin jonottamaan opiskelijaterveydenhuoltoon, toiveena oli päästä sitä kautta lääkärin puheille. On nimittäin vaan huonompaan suuntaan tää "flunssa" mennyt ja haluisin pikkuhiljaa tervehtyä. Kuulisitte esim mun äänen. Noh, en päässyt lääkärille, terkka vaan määräsi kotiin lepäilemään ja sanoi, että tule ensi viikolla uusiksi jos ei ole parempi fiilis. Aikalailla siis turha reissu :-( Pyysin kuitenkin todistuksen töihin tästä sairastelusta, sillä en usko olevani lauantaina vielä työkuntoinen kun olisi työpäivä.


Noh, eipä se  kotoa poistuminen jäänyt ihan tähän yhteen kertaan kuitenkaan. Ilmoittauduin nimittäin maanantaina kansainvälistymisen uusintatenttiin ja pakkohan se oli sitten iltapäivällä käydä rustailemassa. Toivottavasti mentiin läpi, ainakin sen jälkeen jäi ihan ookoo fiilikset :-D


Tentistä suoraan menin Mikon kanssa kauppaan. (Ei se siellä yksin pärjää ilman listaa!) Mikolla oli niin hirmunen nälkä, että käytiin siinä lomassa myös syömässä. Mun pizza oli varmaan super hyvää, harmi vaan etten maistanut oikein mitään tän tukkoisuuteni ansiosta :-D Hieman turhauttavaa ?


Nyt datailen tässä koneella ja pohdin olisiko voinut olla maltillisempi ja olla vain kotona koko päivän. Ei nimittäin ainakaan hyvää tehnyt tämä liika kotoa poissaolo parantumiselle. Huomenna vietän kyllä kokopäivän peiton alla tässä sohvalla juoden jotain lämmintä ja hyvää.

Nyt vuorossa viidakon tähtöset ! moimoi

tässä vielä tän päivän biisi. Ihana JB ! :-D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)