3.3.2012

saturday evening

Heissan vaan pienen tauon jälkeen. Mä kun luulin, että lomalla olisi enemmän aikaa postailla, mutta ehei. Sellaista kiirettä ollut tämä loma että hohhoi. Yksi työpäivä tuli lisää ja sen lisäksi ollaan mm mietitty pientä elämän muutosta. Ollaan mietitty, että ehkä ostettaisiin oma koti, ja sen tiimoilta käyty vähän neuvotteluissakin. Mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu :-)

Tänään vietän lauantaita ystävän seurassa. Hengaillaan täällä meillä ja myöhemmin olisi tarkoitus suunnata muutamalle kaupungiin. Päälleni laitoin heti Hennesiltä tulleen pinkin bleiserin. Ei ole mitään niin ihanaa kuin tämä . Parempaa kuvaa tulossa tästä ihanuudesta sekä muutasta muusta uudesta jutskasta :-) !


Nyt Putouksen ja herkkujen pariin ! Moi :-)

12 kommenttia :

  1. Oi oma asunto ois niin ihana<3 hirveetä maksaa kauheita vuokria kun samalla hinnalla lyhentäis asuntolainaa... Innolla odotan postauksia tämän asian tiimoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri :-) Tänään itseasiassa käydään jo yhtä kämppää katsomassa !

      Poista
  2. Ostin asunnon syksyllä,enkä oo kyllä hetkeekään katunut! :D Mielummin maksan omaa kotia ku jonkun toisen sijoituskämpppää..! Omassa kodissa on niin monta hyvää puolta,mut tietysti hieman harmittaa,et kela ei oo kauheen suopea sitä kohtaan eikä näin ollen maksa mitään asumislisää..Opiskelijahan mäkin oon,vaikka asunkin omassa kodissa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, se asumislisäjuttu jääkin siinä kohtaa vähän harmittamaan, jos omaan kotiin nyt muutetaan. Mutta tosiaan, omassa kodissa on kyllä niin paljon niitä hyviä puolia, että eiköhän sen kestä :p

      Poista
  3. Millaista kämppää etsitte? :) minkäkokoista ja rivi-vai kerrotaloa? :)
    Itsekkin ollaan poikaystävän kaa ehkä ostamassa asuntoa,tosin helsingistä. Huonoa kylläkin ku molemmat opiskellaan ja asumistukia ei oikein tuu..
    Missä muuten oot töissä? :)
    Tee lisää postauksia,olis kiva saada susta sellainen iso postaus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, ehkä vois tehdä sellasen "päivityspostauksen" musta itsestäkin :)! Me etitään vähintään 50neliöistä kaksioo Tampereen länsipuolelta lähinnä. Ja varmaankin kerrostaloa. Oon töissä luontaistuotemyymälässä :-)

      Poista
  4. Teetkö paljon töitä koulujen ohella? :) mihin haluaisit erikoistua tuolla tradneomikoulussa ja ootko viihtynyt?
    Minkä ikäinen Mikko muuten on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töitä teen perus arkiviikolla 0-15 tuntia. Lomalla sitten taas enemmän:-) Noo ihan kivasti olen viihtynyt, luultavasti maistuu sitten paremmalta kun on päässyt suuntautumaan haluamaansa suuntaan, ja mulla se on suunta on varmaankin markkinointi. Mikko on pari vuotta mua vanhempi, 22 :-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)