20.3.2012

tuesday

Tänään olin laiska ja lähdin koulusta vähän etuajassa, kun ei toi Excel-matikka oikein napannut ja mieleen juolahti parempaa tekemista. Inhoon Exceliä ylikaiken ! :-D Ja sitten siihen yhdistettynä vielä matikkaa - ei todellakaan kiva yhdistelmä. Ja mitä se parempi tekeminen sitten oli ? Uusien farkkujen metsästäminen tietenkin ;-) Mullahan oli sellaiset tossa tän kuun ostoslistalla, ja aika nopeesti uutukaiset löytyikin ! 


Laitan niistä varmaankin parempaa kuvaa jossain kohtaa. Ne ei siis oo noi jotka tossa vilahtaa, vaan ne on tuolla pussin uumenissa piilossa ;-) Nyt me lähdetään kauppaan :-) See ya

10 kommenttia :

  1. niin ihania tälläset postaukset!!!! :D ei tarvi aina olla niin paljon asiaa! huippua sandi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sä oot niin ihana lukija :-D<3 Kiva kun tykkäät !

      Poista
  2. Voi että onko sulla Mopsi? <3 aivan ihana! Mullakin on vanha Mopsipappa kotona :o)

    VastaaPoista
  3. MOikka, voitko tehdäpostuksen mopseistasi, esim että miten opetitte niille yksinoloa ja miten se suju, ja haukkuuko paljon ja mitä ruokaa syö ja tykkääkö lenkkeillä ja osaako mebbä hihnassa ja kuvia kaikista koiran vermeistä ja miten kynsien leikkaus ja peseminen, entä autossa kuljetus, oliko pentukoulussa tai aijotteko mennä, molempien koirien + ja - ja kaikkia :D hah, toivottavasti teet postauksen pian, tien että just teit koirajutun mut uus ois kica :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä, mutta en varmaan ihan heti, tosiaan kun juuri tein tuon koirapostauksen. LAitan silti tuonne toteutettavien toiveiden listalle:-)

      Poista
  4. ihan mahtis idea joltain!!! :) Itelle kans tulossa mopsi kesällä joten tollanen tieto tulisi tarpeen, jos et halua tehdä uutta postausta, voisitko vastata vaikka täällä kommenttiboksissa noihin kysymyksiin :)

    VastaaPoista
  5. Toki :-) Yksinoloa en niinkään ole opettanut, mutta olin kummankin koiran kohdalla viikon kotona, en ollenkaan siiis töissä/koulussa. Loppuviikosta sai olla jo muutamia tunteja yksikseen/keskenään. Sen jälkeen jatkuin normaali arki. Meidän koirat ei oo kovin haukkuvaa sorttia, se riippuu rodusta paljon :-) Kasvattajalta saa kyllä ruokintaohjeet, meidän koirat syö nappuloita+piimää. Pentuna on eri nappulat ja annostelu. Pitkälle pääsee, kun koiralla on tavaroista oma peti, hihna, muutama lelu, ruoka- ja vesikuppi, kynsisakset, korvanputsausaine, muutama puruluu. Meidän koirat ei oo kauheita ulkoilijoita, varsinkin Hilma on tosi laiska nykyään:-D Mutta toisaalta ne saa paljon liikuntaa kun painivat keskenään. Kynsiern leikkausta kannattaa tehdä aluksi paljon, että koira tottuu siihen. Autossa meidän koirat kulkee kuljetuskopassa.. Se muuten kannattaa myös hankkia :-D Ei olla käyty pentukoulussa, mutta sellaisessa pentupiirissä ollaan, missä pentu pääsee sosiaalistumaan muiden koirien kanssa :-)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)