7.9.2012

Tallinna pt 2

Moikka. Tästä viikosta tulikin vähän kiireisempi kuin piti ja blogia en oo oikein ehtinyt päivittämään. Taaskaan. Nyt ollaan kuitenkin tää ilta back in business ja huomenna suunnataan viikonlopun viettoon yhdelle mökille.

Palataan nyt kuitenkin vielä Tallinaan ja tarkalleen ottaen lauantai-iltaan. Silloin homman nimi oli vanhakaupunki ja hyvä ruoka. Antaa kuvien puhua puolestaan ..


Illan asu, jossa esiintyykin jo pari uutta juttua. Ostoksista teen kuitenkin vielä oman postauksensa :-)


Maailman paras Kana-ceasarsalaatti ! Ja tais olla myös varottava esimerkki epäterveellisestä salaatista :-D Oli nimittäin siinä määrin majoneesia ja juustoa ..


Vanhassa kaupungissa oli niin nättiä, mutta niin kylmä ja kaiken lisäks olin ihan poikki siitä shoppailumaratoonista, joten kierros jäi aika lyhyeksi. Meidän reissu huipentuin laivan buffetiin takaisin päin menessä. Mä söin niiiin paljon ja se ruoka oli vaan niin hyvää. Olin niin nälkänen, ettei siitä tilanteesta oo kuvia :-D

ps. ehkä jo huomasittekin, sivupalkkiin on ilmestynyt kysely. Vastatkaa ihmeessä siihen, kyselyssä kysytään teidän lukijoiden kiinnostuksen kohteita. Vastanneiden kesken arvotaan 10 kpl lahjakortteja, jotka käyvät moneen eri liikkeeseen. Kysely liittyy tulevaan Inspiration -blogikonseptiin, joka julkaistaan lokakuussa ja jossa itsekin olen blogeineni  mukana :-)

4 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Tosi tunnelmallisia - ja ruokaki näyttää hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmallista olikin :) ja tosiaan hyvääkin :D

      Poista
  2. Salaatti on kyllä tosi hyvännäkönen, mutta eipä kaikki salaatitkaan aina oo terveellisiä, kun niihin voi lisäillä just kaikkea majoneesia ym.. :D. Itse joskus kävin Jyväskylässä yhdessä kahvilassa missä laitettiin salaatteihin suolapähkinöitä. Otin niitä, kun ne passas siihen tosi hyvin. Mä en muuten välitä yhtään suolapähkinöistä, kun ne on yleensä ihan liian suolaisia, mutta about kourallinen lohisalaatin kanssa oli ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, moni voi olettaa annoksen olevan terveellistä kun tilaa salaatin, mutta näinhän ei tosiaan aina ole :) suolapähkinät on musta tosi hyvä lisä salaatissa, siinäkin vaan tosiaan yksi salaatin epäterveellinen ainesosa:D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)