9.9.2012

vkl

Viikonloppu on mennyt kuvien mukaisissa meiningeissä. Ohjelmassa on ollut mökkeilyä landella kaveriporukalla, rennoissa tunnelmissa. Käytiin kalassa(huonolla menestyksellä), syötiin grilliruokaa ja pelailtiin korttia ja Trivial Pursuitia. Sää oli hemmetin kylmä ja välillä sateinenkin, mutta ei kai me ihan liikoja säältä odotettukaan :-D Mä koitin oikein kunnolla relata, viime aikoina kun on tullut stressattua ihan liikaa. Ja kyllä se stressi hetkeksi helpottikin :-)


Mukana autossa mulla oli ihanaa matkalukemista, nimittäin tenttikirja. Ensviikolla on eka tentti ja kohta pitäis taas palata kirjan pariin, jee. 

Tänään on myös tapahtunut yksi kiva juttu ! Ostettiin nimittäin siskon kanssa liput Nickelbackin keikalle. Luultiin että ne on loppuunmyyty, mutta eipä olleetkaan :-) Ne paikat on kyllä varmaan niin surkeet kuin mahdollista, mutta ei se mitää, varmasti silti fiilis välittyy. Ens sunnuntaina siis suunnataan Hartwall Areenalle, wuhuu ! Nickelbackin musiikki ja varsinkin sanoitukset on ihan tajuttoman hyviä. Toinen mitä odotan keikalta hirveesti, on lämppäri Daughtry. Bändi on yks mun suosikeista, enkä olis ikinä uskonu sen saapuvan Suomeen. En siis tosiaankaan malttais odottaa sunnuntaihin !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)