23.10.2012

23/10

Tämän näköisenä liikuin eilen koulussa, kun oli taas palattava hommiin loman jälkeen. Onneksi aloitus on ollut aika easya. Mä kyllä niin tykkään tosta bleiseristä, jonka löysin Hennesin aleista puoleen hintaan :-) Ostin vähän aika sitten myös tuollaisen kultaisen hiusrinkulan(?) samaisesta kaupasta. Saa helposti semmosta pientä ekstraa perus ponnariin. Mitäs pidätte asusta ?


Täällä on painittu alkuviikko isojen päätöksien äärellä. Meille tarjottiin uutta mopsin pentua Hilman kasvattajalta. On kuulemma ensisijaisesti meidän jos sellainen halutaan, ovat olleet meihin niin tyytyväisiä :-) Kuitenkin kun Aada hankittiin niin päätettiin, ettei kyllä kolmatta koiraa enää oteta, onhan siinä taas jo enemmän hommaa ja menoja kuin kahdessa.  Mutta kun se kasvattaja lähetti meille niistä pienistä pennuista kuvia ja tuli kaikki muistot Himun pentuajasta mieleen, niin se oli menoa. Nyt harkitaan jo ihan tosissaan. Järkeähän siinä ei olisi mutta .. Saa nähdä.

8 kommenttia :

  1. oi ihanaa, lisäää mopseja! On kyllä aikamoinen kunnia, jos teille oikeen tarjotaan mopsia koska on ollu teihin tyytyväisiä :) Sen kyllä huomaa päällekkin päin, että teidän koirat voi hyvin! :) Ottakaa ehdottomasti vielä yksi söpöläinen teidän perheeseen, on sitten vielä enemmän seuraa niistä toisilleen ja teille:) Hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onhan se ihan mahtavaa, että meille ensisijaisesti tarjottiin. Kyllä aika lailla jo sillä kannalla ollaan, että otetaan. Ei mopseja voi vastustaa :-D <3

      Poista
  2. Kaunis yksinkertainen asu ja tuo hiuskoriste on kyllä todella kätevä saada asuun ja hiuksiin pientä extraa! :) Itsellä on myös samanmoinen ja se onkin usein käytössä jos vedän kaikki hiukset ylös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kätevä ! Paljon näyttävämpi noin, kun ihan perusponnari :-)

      Poista
  3. Oijjj sit teillä olis kolme pientä tuhisijaa :D AAAAAW <3

    VastaaPoista
  4. heii, olikos sulla liiketalouden matikan ja enkun kirjat?:) jos löytyy niin olisitko valmis niitä myymään?:)

    VastaaPoista
  5. Joo:) oliko ne kirjat nimeltään win win ja liike-elämän matematiikka? Jos on niin laita mulle vaikka meiliä koulun spostiin sanna.koivisto@cs.tamk.fi. Sovitaan sit hinnasta yms :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)