17.10.2012

Keskiviikon juttuja

Vaikka nyt loma onkin, oon käyttänyt tän päivän pitkälti koulujuttuihin. Haluun ne vaan pois alta, ja kun oon edelleen vähän kipeenä, niin on tosi hyvä väli siihen. :-) Ärsyttää kun olis tällä viikolla ollut kunnolla aikaa käydä salillakin, mutta sitten tulin kipeeks ! No joo, parempi se nyt vaan on levätä ittensä terveeks kunnolla.

Tänään oon ahertanut venäjän tehtävien parissa. En oo tainnut täällä mainitakkaan, että aloitin sitä tossa alkusyksystä lukemaan. Se on kyllä tosi mielenkiintoista, vaikkakin haastavaa :-) Vielä olisi talouden tehtävät tekemättä, välissä tulin vaan blogijuttujen pariin levähtämään !


Kokosin taas muutamia asukokonaisuuksia, tällä kertaa Zalandon valikoimasta. Mukana yksi arkisempi ja yksi juhlavampi asukokonaisuus. Kannattaa selata Zalandoa, tuotteita on vähän eri merkeiltä kuin yleensä nettikaupoissa ja valikoimaa on pilvin pimein. Ja mikä parasta, toimitus ja palautus on aina ilmasia !


 neule - täältä / housut - täältä / laukku - täältä / kello - täältä / saappaat - täältä
toppi - täältä / pikkulaukku - täältä / farkut - täältä / rannekoru - täältä / avokkaat - täältä 

Zalandolla on nyt myös käynnissä syysale. Muun muassa alla olevat tuotteet löytyvät sieltä :-) Siellä on kyllä ihan älyttömästi sitä tavaraa, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain !
Zalandon aleen pääset tästä ..

Syysale 468x60

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)