2.11.2012

unelmien talvikenkävalikoima

Päätin tehdä postauksen talvikengistä. Siitä mitä kaikkea talvikenkävarastooni kaipaisin :-) Talvikengissä haluan panostaa laatuun, en niinkään määrään.Tällä hetkellä talvikenkä tilanteeni on aika puutteellinen, mutta jos saisin nyt koota kenkävarastoni uudelleen, talvikenkävalikoimastani löytyisi alla olevat kenkätyypit. Kuvissa silmääni miellyttäviä malleja:-)

mustat ja ruskeat nahkasaappaat



 

ylävasen - täältä
yläoikea - täältä
alavasen - täältä
alaoikea - täältä
  
Rakastan nahkasaappaita ! Varsinkin mustia. Omistan tällä hetkellä kahdet nahkaiset, beiget ja mustat. Konjakin ruskeat saappaat ovat varsinkin himotuslistalla, mutta niin ovat myös uudet mustat, yllätäen :-D

lämpimät talvisaappaat

 

ylävasen - täältä
yläoikea - täältä
alavasen - täältä
alaoikea - täältä
Lämpöiset talvitöppöset ovat myös ihan must. Ilman niitä ei kyllä kovimmilla pakkasillä selviä ! Olisi ihanaa omistaa aidot Uggit, mutta niihin en ole raaskinut panostaa :-) Aivan ihanat noi harmaat !

muut


 ylävasen - täältä
yläoikea - täältä
alavasen - täältä
alaoikea - täältä
  
Lisäksi unelmieni kenkäkaappiin sisältyy arkikäyttöön sopivat nilkkurit, loskakelejä varten kumpparit, viihteelle vähän korkeammalla korolla varustetut nilkkurit, sekä villinä korttina tuollaiset bootsit. Oon viimeaikoina vähän lämmennyt ton tyyppisille :-)

Näin vähillä selviäisin loistavasti koko talven, tai oikeastaan useamman. Mites te?

Arvatkaa muuten miten mulle kävi niiden himoitsemieni Espritin talvisaappaiden kanssa? Eilen kun olin viimein laittamassa niitä tilaukseen, niin kaikki olivat loppu :-D Siis kaikki värit ja koot! Olin ihan liian hidas. Tänään kävin sitten kaupungilla etsimässä samanlaisia tai sitten vastaavia, mutta mitään kivoja ei löytynyt. Tilasin sitten Spartoosta nämä ..





Toivottavasti ovat hyvät !  Vaikkakin harmittaa ihan hemmetisti, että ne Espritit meni ohi suun. Taidan edelleen kyttäillä, jos niitä sattuisi tulemaan lisää ..

Kaikki nämä kengät ovat Spartoon valikoimasta. Seuraavilla alekoodeilla saa marraskuussa  alennusta tilauksista ..

NVSPT5: -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€
 NVSPT1: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€
 NVSPT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€
 NVSPT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€.
 
Esimerkiksi postauksen Huntereille(109e) jää hintaa 92,65e ja Uggeille(199e) 159,20e. Nyt kannattaa siis
hankkia, jos on ollut harkinnassa ! :-)


 
 
 
 
 
 
 

sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)