17.12.2012

täydellinen vaatekaappi: yläosat

Sain yhtenä yönä inspiraation blogin suhteen. Aloitan blogissa postaussarjan; täydellinen vaatekaappi. Homman nimi menee yksinkertaisesti niin, että kokoan kollaasien muodossa mitä eri vaatekappaleita täydellinen vaatekaappi sisältäisi. Ensimmäistä osaa tehdessäni tajusin, että tää on oikeesti hyödyllistä myös mulle. Näin saan helposti kartoitettua, että mitä vaatteita mun tulisi hankkia ja mitä jättää hankkimatta tulevaisuudessa. Näihin postauksiin voin aina tulevaisuudessa palata. Kätevää :-) Aloitetaan homma yläosilla !
musta bleiseri - h&m / ruskea bleiseri - boozt.com / niitti bleiseri - gina

Bleiserit ja paitapuserot ovat kummatkin ehdottomasti suosikkivaatekappaleitani. Kummatkin tuovat asuun tiettyä ryhtiä ja näyttävyyttä. Vaatekaappiini toivoisin sekä klassisia että erikoisempia bleisereitä muutaman kappaleen. Sama juttu paita puseroiden kanssa: muutama yksinkertainen, muutama erikoisempi. Kunhan materiaali on kevyttä ja nätisti laskeutuvaa.

valkoinen laatikkomainen neule - boozt.com / harmaa neule - gina / harmaa neule - h&m

Neuleet ovat ihania. Melkeimpä muuta en haluaisikaan käyttää näin talvisaikaan. Neuleissa pääasiana pidän  mukavuutta ja haluan ne mieluiten neutraalin värisenä. Raidat sekä palmikkokuviot ovat ihania juttuja niissä. Ja tosiaan, täydellinen vaatekaappini vaatisi parin, kolmen täydellisen neuleen sekä neuletakin sisäänsä.


Täydellinen vaatekaappini sisältäisi monipuolisesti toppeja sekä lyhythihaisia. Asiallista ja rentoa, värikästä ja neutraalia, arkeen ja juhlaan. Tavallisia t-paitoja bleisereiden kaveriksi ja juhlallisia toppeja juhlatilaisuuksiin:-)

 sisältää mainoslinkkejä

Seuraavana vuorossa on sitten alaosat :-)

2 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)