30.8.2012

Chilifestit

Sunnuntaina suunnattiin taas viime vuoden tapaan Chilifesteille, koska toi yks on kauheen innostunut noista chilijutuista ja kasvattaakin niitä. Tapahtuma oli kiva, tarjolla oli kaikennäköistä ostettavaa ja maistettavaa ja esiintyjiäkin löytyi. Valitettavasti vain mulla oli aika heikko happi, johtuen edellisillan meiningeistä ja koko homma meni multa vähän niin kun ohi, kun ei tehnyt mieli maistella mitään :-D Tässä kuitenkin kuvasaldoa tapahtumasta 


Tommosen chilinallekarkin maistoin ! Oli väkevää.


Näin jälkikäteen noi cupcakesit houkuttelis aika kovaa ..


Lopuks mentiin vielä syömään Wrong Noodleen. Söin tosta tosi vähän, eli meni toikin ihan hukkaan! Hitto sentään en enää ikinä halua mitää oloja :-D


Tässä vielä asu. Tylsä, synkkä ja liian kuuma. Tais olla just ne vaatteet päällä mitä kaapista ekaks löysin :-D Noh, ens vuonna sitten paremmalla menestyksellä.

29.8.2012

uutta takkia ja kuulumisia

Taisin joskus kuun alussa mainita, että tilasin trenssin. Jeps, tässä se on, peräisin Mango Outletista. Hintaa tällä oli 50 euroo ja tykkään tästä paljon :-) Klassinen takki, jonka ainakin pitäisi mennä monta vuotta.


Tää viikko on mennyt koulussa, töissä, uudella salilla(joka on ihan lähellä, jee!) ja kotona. Perusarkea siis ! Oon alottanut treenailunkin taas vähän kovemmilla otteilla, huomennakin oon päättänyt herätä ennen koulua salille. Ihan ennen kuulumatonta tämmöselle aamu-uniselle. Mutta kun viime aikoina on homma vähän lipsunut niin pakko se on ottaa härkää sarvista oikein kunnolla.

Ylihuomenna lähdetään Mikon kanssa sinne Tallinnaan ja oon niin innoissani :-D On kuulkaas semmoista HC-shoppailua luvassa, ettei mitään rajaa. En oo shoppaillu ton takin lisäks ollenkaan koko elokuussa, oon tarkoituksella kiertänyt vaatekaupat kaukaa. Viikonloppuna siis saattaa päästä piru irti tai jotain. Kaiken lisäks odotan hotellissa yöpymistä ja hotelliaamupalaa, ihania ravintoloita ja kahviloita . Toivotaan nyt vielä että säät suosii.

28.8.2012

NEW WATCH

Vähän aika sitten kirjoittelin kuinka hakusessa oli täydellinen kello. Niin mun tapasta, tilaamani kello ei ollut mikään noista postauksen kelloista sittenkään :-D Olin päätynyt aluksi tuon kellopostauksen ylärivin keskimmäiseen kelloon. Sitten aloin miettimään, että näyttääkö noin massiivisen kokoinen kello hyvältä mulla sittenkään. Mulla on nimittäin älyttömän ohut ranne. Lopulta pienen selailun jälkeen päädyin tälläiseen ..


Kyseisen Korsin malli on MK5055 ja oon tähän niin tyytyväinen ! Tää on ihan tarpeeksi iso mun ranteeseen, ja kaikin puolin muutenkin ihan perfecto. Tilasin kyseisen Amazon.co.uksta ja kaikki toimitukset yms jutut meni hyvin :-) Mitäs tykkäätte`? Mä tosiaan tykkään !

27.8.2012

Let Me Love You Until You Learn To Love Yourself


Biisi,joka soi tällä hetkellä repeatilla ♥

Viime postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi. En yksinkertaisesti oo oikein ehtinyt dataileen. Mulla onkin muutamat postausmatskut varastossa ja aletaanpa purkaan niitä lauantaista !

Lauantaina Mikko oli kutsut tänne meille sen kavereita illan viettoon, joten niin mäkin laitoin vähän extempore kaverille viestiä, että miten olis sangria-ilta meillä. Onneks Tiia oli heti valmis :-D Tarkotus oli olla vaan meillä, ehkä käydä kaupungissa parilla. Mutta sangria teki tepposet ja vei mua 6-0. Mentiin meiltä Miamii, sunnuntaina heräsin mitä ihanimpaan oloon. Huhhu.


No ei mun maanantaikaan sen paremmin mennyt, täytyy sanoo. Aamulla heräsin kukonlaulun aikaan silmät aivan turvonneina, josta syytän Nelosen leffaan. Siitä sitten aamuttoimet ja bussilla kouluun kahdeksaksi. Turhaan! Opettaja ei ollut viitsinyt ilmoittaa, että kurssi alkaakin vasta ensiviikolla ja koko ryhmä istuttiin siellä luokassa sitten aivan turhaan. Hengailin sitten vaan koululla ja odotin, että pääsin syömään. Takaisin kotiin puolenpäivän aikaan, ajatuksissa pyöräillä uudelle salilleni ekaa kertaa. Pihassa huomaankin sitten, ettei mun rakasta Jopoo näy missään ! Se oli varastettu :-( Hermot meni, mutta en luovuttanut vaan lähdin sitten kävellen sinne salille. Onneksi saan vakuutuksesta korvaukset siitä pyörästä. Silti harmittaa, se oli mulle rakas.

20.8.2012

wknd

Perjantaina kirjoittelin, että kivaa kun alkaa viikonloppu, kun se tietää aina jotain pientä säpinää. Noh, tää viikonloppu oli kaukana säpinästä :-D Kaikilla kavereilla tuntui olevan jotain menoa, joten mä vietin viikonloppuni pääasiassa töissä ja telkkarin edessä. Tuli tosiaan katsottua telkkaria/leffoja enemmän kuin varmaan koko kesänä. Ja syötyä herkkuja enemmän kuin laki sallii!

Perjantaina syötiin hyvin; ulkofilepihviä, lankkuperunoita ja sienikastiketta ♥. Sain ohjeen siihen mummulta, se kun tekee maailman parasta sienikastiketta, mutta jostain syystä en ihan yltänyt mummun tasolle. En tainnut muistaa ohjetta ihan kokonaan. Ihan hyvää oli silti !
 

Eilen katselin telkkarista MasterChef Juniorin avausjaksoa. Ja miten ihana ohjelma se oli ! Ne lapset oli niin taitavia ja ihania. Hymyilin varmaan koko ohjelman ajan. Sen jälkeen sainkin lukea Iltalehdestä, kuinka joku asiantuntija haukkuu ohjelman aivan lyttyyn. Että ohjelma voi olla kilpailijoille vahingollinen ja kuinka kritiikki romuttaa unelmat. Siinä kohtaa mua alkoi kyllä ärsyttään. Eikö lapsienkin kuitenkin joudu kohtaamaan pettymyksiä elämässään ? Mun mielestä siinä ohjelmassa kohdeltiin lapsia lapsina, kaikki saivat paljon kehuja ja pudonneetkin voittivat palkinnon. Ja ne kaikki lapset oli niin innoissaan itse kokemuksesta ja siitä kuinka pitkälle olivat kuitenkin päässeet. Ihme holhousta mun mielestä.

Katsoiko kukaan muu eilen MasterChef Junioria? Mä ainakin aion jäädä seuraamaan ! :-)

19.8.2012

...

Mistä näitä vaatteita oikein tulee ? En ymmärrä. Joka tapauksessa, taas oli kunnon vaatekaapin siivouksen aika. Alkutilanne oli se, että mun vaatteet oikein pursus kaapista ulos. Heittelin eka kaikki pois sieltä ja aloin järkkäileen niin, että laitoin kesävaatteet säilöön( :-( ), vähälle käytölle jääneet kirppiskasaan ja vain lemppareimmat takaisin kaappiin. Semmonen tunnin projekti !


Ja kirpparille menevää tuli tällä kertaa yksi Ikeasäkillinen. Vielä on tosin laukut, kengät ja muut asusteet läpikäymättä ja luulisin että niistäkin jonkinmoinen osa karsitaan.


Lopputuloksena siisti(mpi) kaappi. Tää on aikamoinen edistys siihen alkutilanteeseen, believe me !

Mutta tosiaan, halukkaat voi pian taas käydä Bonus-kirpparilla katseleen, jos joukosta löytyis käyttökelpoisia vaatteita. Tällä hetkellä kasasta löytyy paljon paitoja, pari bleiseriä, mekkoo, hametta.. Koot pyörii siitä 34-36 paikkeilla :-) Mun vaatteiden lisäks pöydästä löytää myös mun siskon vaatteita.

Tavarat viedään ens lauantaina klo 16-17 ja pöydän numero on 135

17.8.2012

asua & höpinöitä

Moii :-) Ihanaa kun on perjantai. Oon kyllä melkeimpä ollut tän viikon lomalla, kun on niin vähän vuoroja, mutta silti on ihanaa kun on perjantai. Oon nimittäin jo niin kyllästynyt kotona kykkimiseen ja viikonloppu tietää aina jotain pientä säpinää. Ja mites nää jokapäiväiset yli 10 tunnin yöunet tällä viikolla?! Mikä mua vaivaa :-D Musta ei kyllä olis itsenäiseen työskentelyyn kotoo käsin, oon ensinnäkin niin saamaton yksikseni, toisekseen on ihan kiva lähtee kotoo ja nähdä ihmisiä.

Maantaina onneksi alkaa jo koulu. Katotaan kuinka pian se alkaa kyllästyttään, mutta tällä hetkellä se tuntuu ainakin ihan kivalta jutulta :-D Oon tehnyt päätöksen, että nyt alan oikeesti panostaa siihen. Nyt vasta oikeesti tajuan, että viime lukukautena mun keskittyminen oli ihan jossain muualla kun koulussa. Luennot meni pitkälti kännykällä nettiä selaillen ja kotona tein tuskin mitään koko homman eteen. Nyt siihen tulee muutos ! Luennoilla pidän kännykän visusti laukussa. En halua joutua yhteenkään uusintaan, ja varmasti koulu tuntuu paljon kivemmalta kun tietää oppineensa jotain.

eilisen asu

Tänään reenasin ekaa kertaa oikeesti tosissaa siihen kirjanpidon tenttiin. Suljin siis kaikki häiriötekijät ja tein vaan harjotuksia pari tuntia. Mulla on vaan aika huono luotto itseeni sen suhteen, kun jo kaks kertaa oon sen mokannut. Siks ehkä harjoittelun aloittaminenkin on tuntunut niin vaikealta. Mutta tänään tuntu siltä, että ehkä tästä vielä jotain tulee :-)

Mutta löpinät sikseen. Hyvää viikonloppua kaikille

16.8.2012

murkinaa

Kävin tänään kaverin kanssa lounastreffeillä Nepalilaisessa ravintolassa Katmandussa. Käytiin siellä ekaa kertaa keväällä, kun sinne oli Groupon -tarjous ja kun ruuasta oli hyvät muistot jääneet, suunnattiin sinne uudestaan. Otin jotain katkarapukastikesysteemiä ja kaveriksi naanleipää, todella hyvää oli taas kerran :-)  

näytän ihan oudolta tässä ?

Muuten oon ollut tänään vaan kotona vapaapäivää viettäen. Tai no, oon mä vähän lukenut kirjanpitoakin. Mulla on taas kerran uusinta siitä, nimittäin maanantaina. Nyt on kyllä pakko tsempata hitto sentään. Hilma ei oo ollenkaan kotona, kun sisko halus sen jostain syystä hoitoon, joten Aada on ainoostaan ollut mun seurana. Se on ihan ihmeissään, kun ei oo Hilmaa :-D Kohta lähdetään varmaan koirapuistoon tai jotain, että saa ees jotain koiraseuraa :-)


14.8.2012

bailua ja hiusvinkkejä mulle(?)

Viime lauantai-illaksi olin sopinut vähän vauhdikkaampaa menoa, sillä muuten olisi mökkihöperyys uhannut kahden edellisen kotiviikonlopun vuoksi. Ohjelmassa oli yhdet läksiäiset. Tuli syötyä ja juotua hyvin ja pikku tauon jälkeen käytyä ihan baarissakin asti. Tässä asu. Tähän kuului myös mustat korkkarit, mutta ne odottelivatkin mua jo määränpäässä edellisen reissun jäljiltä :-D


Olisko jollain lukijalla suositella mulle jotain jolla saisin hiuksia tuhkasempaan suuntaan ? Mulla on tällä hetkellä käytössä hopeashampoo sekä sävyttävä hiusnaamio, mutta kaipaisin ehkä jotain järeempää asetta nyt. Tai sit voitte vinkata jostain extrahyvästä shampoosta/naamiosta. Kertokaa jos teiltä löytyy hyviä niksejä :-)

12.8.2012

11/8

Morjenttes. Mulla on vapaa viikonloppu meneillän ja kivaa on ollut. Tänä viikonloppuna en oo todellakaan vaan mökkihöperöitynyt ;-) Eilen oltiin äidin kanssa sovittu, että lähdetään kaupungille, määränpäänä h&m. Syystä että siellä oli sellainen tarjous urheiluvaatteista, että kun ostaa viidelläkympillä, saa kympin alennuksen. Olihan tämä hyödynnettävä, sillä kummankin urheiluvaatevarasto oli täydennyksen tarpeessa. Hyödynnettiin tarjous kimppaan ja loppujen lopuksi äiti tuli kassan kautta mun luo ja sanoi: hyvää nimipäivää! ihana äiti :-)


Hennesille oli tullu ihan hirveesti kaikkea ihanaa. Olis tehnyt mieli ostaa vaikka ja mitä. Onneks pidin silti pintani, nimittäin oon päättänyt säästellä ja shoppailla kunnolla sitten Tallinnassa ! Mulla on kyllä itsekuri kasvanut shoppailun kanssa, onneks. En oo oikeestaan shoppaillut ollenkaan johonkin kuukauteen, paitsi kauan katselemani trenssin tilasin yksi päivä :-) Nyt pysyn vaan kaukana kaupoista kuun loppuun niin hyvin menee !


Tälläiset kuitenkin lähtivät Hennesin urheilupuolelta mukaan. Aika harmaata, mutta syksyhän on tulossa,hehe.

11.8.2012

keilausasu

Kuten otsikkokin ehkä jo vihjaa, oltiin eilen kaatamassa keiloja. Keilaus ei tosiaankaan oo se mun vahvin laji, itse asiassa oon niin surkee siinä ettei toista ole. Poikkeus ei ollut tämäkään kerta, vaan mulla oli kummallakin kierroksella vähintään kaksi kertaa vähemmän pisteitä kuin muilla :-) Noh, ei kai se voitto tämmöisessä perjantaikeilaamisessa tärkeintä olekaan, vaan hauskanpito kamujen kanssa ! Keilauksen jälkeen mentiin vielä Amarilloon herkuttelemaan ja siitä vielä yhdille. Kaiken kaikkiaan tosia kiva ilta !

Illan asu. Pääsi kuin pääsikin uudet korvikset heti käyttöön :p


Tässä vielä taidonnäyte mun keilaamisesta. Älkää ottako mallia mistään, ellette halua loistaa surkeudella :-D
Taisi mennä tämäkin suoraan ränniin .. 


9.8.2012

feathers

Tein yksi päivä heräteostoksia. Mä olen tosi huono käyttään mitään erikoisia korvakoruja. Helmet korvissa on aika perus. Toisin kuin teininä, kun mulla oli ihan älyttömästi erilaisia korviksia, silloin homma meni niin, että mitä isommat sen paremmat .. Mutta tosiaan odotellessa bussia töiden jälkeen pyörin Seppälässä ja törmäsin tällaisiin:


Muutamiin sulkakorviksiin siis ! Varmasti saan nämä yhdistettyä ainakin johonkin illanviettoasuun. Seppälässä oli hyllyllinen koruja, joiden hinta oli 1€ joten kaikenlisäksi lähti tosi halvalla. Mitäs tykkäätte näistä :-)?

ps. Näytin Mikolle ihan innoissani mitä olin ostanut .. Sen kommentti oli että "kato vieheet !" Miehet ..

7.8.2012

Pyynikillä

 Sunnuntaisessa postauksessa pohdin, että mitä sitä loppupäivänä tekisi. Ja lähdettiin kuin lähdettiinkin ulkoilemaan, minä, Mikko ja koirat :-) Mentiin sitten Pyynikille ja siellä käveltiin vain ympäriinsä, ihailtiin maisemia ja nautittiin viimeisistä sortsikeleistä. (Tänään ulkona olikin niin kylmä jo että hyi) Munkit jätettiin tällä kertaa välistä ;-) Oli aika hyvä auringonvalo kuvaamiseen, tässä vähän kuvasaldoa ..


Tyylikkäimmilläni en tosiaan ollut, mutta ei kai sen niin väliä, kun kerran metsässä oltiin. Vähän jo odottelen koulunalkua, niin saa pukea muutakin kun työ- tai kotivaatteet vähän useammin ! Toinen mitä odotan on koulun ruoka :-D Oon niin huono keksiin mitään eväitä.

Mut ny moi ja yöt! ♥