31.10.2012

31/10

Nää syksyiset päivät on niin pitkiä, pimeitä ja väsyttäviä. Kamalaa kun pääsee koulusta niin on jo ihan pimeetä. Nyt varsinkin kun noi lumetkin meni jo sulaan. Toisaalta se ei haittaa. Kunhan ei vettä sada. Kaikkia varmaan kiinnostaa mun sääanalyysit?

Tää viikko on mennyt pitkälti koulussa tai siltä musta ainakin tuntuu. Ja sitten kun pääsee kotiin, olis vaan mieluiten sohvalla mussuttamassa jotain herkkua :-D Syksy on kauheen petollista aikaa kunnon kannalta, ainakin mulle. Ulos päin se ei ikinä näy, mutta tuntuu kuitenkin pitemmän päälle.


Tänäänkin oon koulun jälkeen syönyt, sen jälkeen siirtynyt sohvalle karkkien ja glögin parissa salkkareita katteleen. Ehkä huomenna vois tehdä jotain vähän kehittävämpää ja kuluttavampaa ;-D


Onko muut jo alottanu glögikauden ? Mulla ainakin menee sitä taas litrakaupalla !

29.10.2012

INSPIRATION

Vihdoinkin ! Tänään on se päivä, kun Inspiration on avattu kaikille. Tätä on niin odotettu :-) Kysessä on siis Suomen suosituimman blogiportaalin Indiedaysin uudistus, jossa on mukana 300 blogia, omani mukaan  lukien. Nyt Suomen parhaat blogit löytyvät yhden sivuston alta ja uusimpia postauksia on todella kätevä selata. Oon niin ilonen, että saan olla tässä mukana :-) sivustolle pääset tästä


Kuvissa on eilisen asua, joissa kävin siskon kanssa Naisday messuilla. Messut oli aika tylsät, suoraan sanottuna. Mutta tulipahan käytyä ja osallistuttua kaiken maailman arvontoihin. Nyt alotellaan kouluviikkoa ja ajattelin tsempata, viime viikko meni vielä vähän lomavaihteella.  

Ei oikein tekstiä synny, joten hyvä lopettaa tässä kohtaa :-D Mitäs teidän viikkoon?

28.10.2012

iltoja

Arvatkaa miten mulla menee excelien kaa ? OON NIIN HUONO. Vihaan tota ohjelmaa. Meille on annettu ihan hirvee kasa tehtäviä siitä, tiistaina on deadline ja niitä on ihan hirveen kiva tehdä kun ei osaa. Tää ilta on vaan väännettävä niiden kanssa, huomenna kun ei oikein ehdi. Noh, teen just niin paljon kun osaan ja jaksan.


Meillä on edelleen vähän pähkäilyt meneillään koiran ottamisen suhteen. Oltiin jo vähän niin kun päätetty ottaa se, mutta mietityttää edelleen pari asiaa. Osa lähipiiristä on sitä vastaan. Kahdessa on kuulemma ihan tarpeeks hommaa. Te joilla on kokemusta, kertokaa. Miten sujuu ulkoilut kolmen koiran kanssa ? Ja jos halutaan joskus lähteä reissuun, voi olla vaikeaa löytää hoitopaikkaa kolmelle. Mäkin kuitenkin tykkään niin paljon matkustella.Toisaalta meidän koirat on ainakin mun mielestä aika helppoja tapauksia, niin uskoisin kolmannenkin siinä menevän. Mutta mutta, pitää nyt miettiä loppuun asti.

Nyt kuitenkin palailen Excelin pariin, että joskus saan ne sitten valmiiksi !

27.10.2012

talvibuutseja metsästän

Mä oon todellinen vilukissa ja mun varpaat jäätyy tuolla pihalla tosi nopeesti. En omista aitoja UGGeja, enkä niitä kyllä tänäkään vuonna raaski hankkia. Oon muutamina vuosina ostanut sellaset superhalvat Uggin tyyppiset kengät, ja ne on kyllä olleet aivan kaameita. Niillä oon liukastellut, niiden pohjat ovat menneet ruttuun ja viimeisimmistänikin taisi lopulta pohja irrota ? Nice.

Selailin nettikauppoja sopuhintaisten talvisaappaiden toivossa. Zalandolla silmiini osui Espritin Uggien tyyliset kenkulit. Ainakin päällepäin näyttää ihan hyvältä ! Pohjassakin voisi olla jopa pitoa. Onko kellään kokemusta näistä? Ajattelin laittaa nämä itselleni tilaukseen, jos kukaan ei näitä lyttyyn tule haukkumaan :-D


Esprit UMA - Talvisaappaat löydät täältä

Värivaihtoehtojakin kyseisistä popoista löytyy viisi kappaletta. Neljä niistä oli mieleeni. Auttakaa mua vielä valitteen näistä kaikkein kivoin väri :-D !

sisältää mainoslinkin

26.10.2012

friday

Terkut talvisesta Tampereesta ! Mulla on ollut tänään vapaapäivä koulusta. Oli ihana nukkua vähän pitempään ja alotella aamua rauhassa. Vaikkakin mun kohdalla rauhallinen aamu tarkottaa yleensä sitä, että huomaan iltapäivän tienoilla, etten oo saanu mitään aikaseksi ;-D Vähän sillä tavalla kävi tänäänkin. Mulla oli suuret suunnitelmat saada aamun ja aamupäivän aikana reenattua ja tehtyä yhtä kouluhommaa. Hah. Aamulla oli paikat niin jumissa eiliseltä salikäynniltä, että jätin reenailut suosilla väliin ja nukuin vähän pidempään .. Sitten kun heräsin, kävin koirien kanssa ulkoilemassa, söin aamupalaa ja lueskelin blogeja. Siinä kohtaa kello olikin niin paljon, että piti alkaa valmistautua lähtöön. Että jäi se kouluhommien tekokin sitten välistä !


Lähdin puolenpäivän jälkeen kaupunkiin, äidin työpaikalle auttaan yhdessä jutussa. Ulkona oli kyllä ihanan raikas pakkaskeli(ja kylmä!!). Ei ihan peruslokakuinen sää. Ihan kun ois ollut joku tammi tai helmikuu. Vähän aika sitten tulin kotiin ja nyt sitten katselin tota kouluhomma. Edelleen haluisin vältellä sitä, vihaan Exceliä !! Kai kohta täytyy vähän yrittää alotella.

Meillä on täällä kotona muuten hieman kylmä. Mun näpit on ihan jäässä, kun kirjoittelen tätä. Tänne vaihdettiin just uudet ikkunat, ei oo vissiin mennyt ihan eristykset kohdilleen. Kovempia pakkasia odotellessa.

Nyt odottelen kaveria, lähdetään kaupunkiin syömään :-) Ehkä tässä odotellessa voisin kattoo tota exceliä. Tai sitten en.

24.10.2012

TED

Mikko osasi taas yllättää. Eilen töistä tullessaan hänellä oli autossa keltainen postipaketti. En tosiaan tiennyt mitä siellä oli ja että se olisi mulle. Paketista paljastui ..


Ted Bakerin ihana iltalaukku ! Menin taas ihan shokkiin, kun Mikko oli ostanut jotain haluamaani. Ihailin tätä Hulluilla Päivillä, mutta en kuitenkaan ehtinyt ostamaan. Mikko oli sitten tilannut sen Stockan netistä. Se on niin ihana. Niin siis ihanaa on niin Mikko kuin laukkukin ;-) Nyt on täytetty täydellisen iltalaukun paikka mun laukkuvalikoimasta ♥

23.10.2012

23/10

Tämän näköisenä liikuin eilen koulussa, kun oli taas palattava hommiin loman jälkeen. Onneksi aloitus on ollut aika easya. Mä kyllä niin tykkään tosta bleiseristä, jonka löysin Hennesin aleista puoleen hintaan :-) Ostin vähän aika sitten myös tuollaisen kultaisen hiusrinkulan(?) samaisesta kaupasta. Saa helposti semmosta pientä ekstraa perus ponnariin. Mitäs pidätte asusta ?


Täällä on painittu alkuviikko isojen päätöksien äärellä. Meille tarjottiin uutta mopsin pentua Hilman kasvattajalta. On kuulemma ensisijaisesti meidän jos sellainen halutaan, ovat olleet meihin niin tyytyväisiä :-) Kuitenkin kun Aada hankittiin niin päätettiin, ettei kyllä kolmatta koiraa enää oteta, onhan siinä taas jo enemmän hommaa ja menoja kuin kahdessa.  Mutta kun se kasvattaja lähetti meille niistä pienistä pennuista kuvia ja tuli kaikki muistot Himun pentuajasta mieleen, niin se oli menoa. Nyt harkitaan jo ihan tosissaan. Järkeähän siinä ei olisi mutta .. Saa nähdä.

22.10.2012

HKI

Muutama otos Helsingin reissulta .. kaikki lauantailta. Iltaa aloteltiin heti kun päästiin perille, musiikin ja laittautumisen merkeissä. Iltaa jatkettiin Tavastian lauantaidiscoon ja siitä sitten grillin kautta unille.Tässä siis otoksia illan varrelta.


Sunnuntaina Mikko sitten tuli mua hakemaan ja mentiin etsimään mulle sitä takkia. Ei löytynyt sitten millään ! Zarassa olis ollut yksi kiva, mutta ei ollut mun kokoa ja oli se hintakin aika suolanen. Mikään muu ei ollut yhtään kiva. Saa nähdä löydänkö takkia tänä vuonna ollenkaan, kun kaikki nettikaupatki oon selannu läpi eikä mikään sytytä. Oon alkanu nirsoilee.

20.10.2012

Boozt Days

Booztissa on nyt käynnissä midseason sale eli Boozt Days ! Selailin alennustuotteita läpi ja sitä tavaraa todella oli, ja vielä kivannäköistä sellaista. Keräsin tähän vähän omia suosikkejani, vaikkakin korostan, että ihanuuksia oli vielä rutkasti enemmän :-) Kannattaa tosiaan käydä selailemassa !


laukku - täältä
musta takki - täältä
hopea neule - täältä
valkoinen paita - täältä
saapikkaat - täältä
kaulakoru - täältä
vihreä takki - täältä
nilkkurit - täältä
beige paita - täältä

Alen koko valikoimaan tästä ..



sisältää mainoslinkkejä

19.10.2012

my home

Sitten sitä kotipostausta.. ilman keittiötä tosin. Se on vieläkin vähän keskeneräinen sisustuksen osalta ja haluan laittaa siitä kuvia vasta sitten kun se on täysin valmis :-) 

Ensimmäisenä tämä olohuone/ruokailutila, joka onkin täällä jo aikaisemmin näkynyt. Järjestys on kuitenkin jo ehtinyt muuttua. Tälläistä täällä on nyt ..


Viime Ikeareissun saalista :-) Pitäis vielä hankkia jotain kivoja koristekiviä tonne pohjalle.


Vähän päässyt toi yks chilipensas villiintymään :-D

Sitten makuuhuoneeseen. Värimaailma jatkuu aika samantyyppisenä. Aikomuksena on jossain kohtaa vaihtaa noi mustat lipastot valkosiin. Mitähän muuta tästä nyt sepostais?


Makuuhuoneesta on käynti eteiseen. Se on kyllä niin simppeli kuin voi olla. Nyt yhtä valkoista seinää koristaa kuitenkin edes vähän ilmettä tuova sisustusteksti. Kuvaan senkin sitten jossain kohtaa :-)


Sitten pieni kurkistus vessaan/kylppäriin. Siellä ei yksinkertaisesti ole mitään nähtävää :-D Ja se on niin pienikin vielä.
 

Semmoinen on meidän koti :-)

18.10.2012

kuulumisia

Halusin päivittää teille jotain torstaiksi, kun suuntaan töihin silloin koko päiväksi. Voisin kertoa vähä mun loppuviikosta :-) Perjantain saan vielä lomailla. Lauantaina sitten suuntaan taas töihin, jonka jälkeen hyppään kaverin kyytiin ja haetaan vielä yksi kaveri matkaan. Suunnaksi otetaan Helsinki ja toisen kaverini koti. Lähdetään siitä sitten jonnekin illan viettoon :-) Haha, saa nähdä mitä siitä tulee.

Sunnuntaina Mikko tulee sitten hakemaan mut ja mennään sukuloimaan. Sen jälkeen olisi tarkoitus pyörähtää Jumbossa, toiveissa olisi löytää mulle se talvitakki. Mulla on jo hetken aikaa ollut semmonen ostoslistalla, hauskaa tässä on se, etten yhtään tiiä millasta oon hakemassa :-D Villakangas- vaiko toppatakki ? Ja minkä mallinen ? Sen vain tiedän, että musta sen pitää olla.


Saa nähdä mitä sitten sunnuntaina lähtee matkaan, vai lähteekö mitään. Mitäs teillä on viikonlopuksi tiedossa :-)?

17.10.2012

Keskiviikon juttuja

Vaikka nyt loma onkin, oon käyttänyt tän päivän pitkälti koulujuttuihin. Haluun ne vaan pois alta, ja kun oon edelleen vähän kipeenä, niin on tosi hyvä väli siihen. :-) Ärsyttää kun olis tällä viikolla ollut kunnolla aikaa käydä salillakin, mutta sitten tulin kipeeks ! No joo, parempi se nyt vaan on levätä ittensä terveeks kunnolla.

Tänään oon ahertanut venäjän tehtävien parissa. En oo tainnut täällä mainitakkaan, että aloitin sitä tossa alkusyksystä lukemaan. Se on kyllä tosi mielenkiintoista, vaikkakin haastavaa :-) Vielä olisi talouden tehtävät tekemättä, välissä tulin vaan blogijuttujen pariin levähtämään !


Kokosin taas muutamia asukokonaisuuksia, tällä kertaa Zalandon valikoimasta. Mukana yksi arkisempi ja yksi juhlavampi asukokonaisuus. Kannattaa selata Zalandoa, tuotteita on vähän eri merkeiltä kuin yleensä nettikaupoissa ja valikoimaa on pilvin pimein. Ja mikä parasta, toimitus ja palautus on aina ilmasia !


 neule - täältä / housut - täältä / laukku - täältä / kello - täältä / saappaat - täältä
toppi - täältä / pikkulaukku - täältä / farkut - täältä / rannekoru - täältä / avokkaat - täältä 

Zalandolla on nyt myös käynnissä syysale. Muun muassa alla olevat tuotteet löytyvät sieltä :-) Siellä on kyllä ihan älyttömästi sitä tavaraa, joten jokaiselle varmasti löytyy jotain !
Zalandon aleen pääset tästä ..

Syysale 468x60

POSTAUS SISÄLTÄÄ MAINOSLINKKEJÄ

16.10.2012

16/10

Heissan. Tänään oon ollut vaan kotona. On siivottu, katteltu telkkaria.. kaikkee perus kotipuuhaa. Nyt odottelen Mikkoa töistä kotiin, sitten mennään kauppaan ostamaan illaksi juttuja. Meille on tulossa kavereita kylään, viettämään tortillailtaa :-) Edelleen olo on aika kipeä, mutta olkoon. Nyt on kuitenkin loma, en halua olla vaan yksin kotona sairastamassa :-D  Asu on tänään oikein rennon kotoisa. Tilasin vähän aika sitten Hennesin aleita tuon ihanan neuleen ja kotivaatteeksi raitaisen mekon. Ei ehkä kovin imartelevaa, mutta mukavaa !


Tässä muuten vielä ainoa asia, joka Hulluilla Päivillä köyhdytti lompakkoani: Guessin hajuvesi. Tuoksu on mitä ihanin, eikä pullokaan hassumman näköinen ole :-) Mä olen aika huono hajuvesien kanssa. Käytän aina samoja, enkä koskaan raaski ostella uusia. Nyt kuitenkin oli pakko ostaa uusi ja vaihdoin tutuista merkeistä pois. Kyllä vaihtelu vaan virkistää.


Kivaa päivän jatkoa teille !

15.10.2012

IKEAmaanantai

Aamulla heräsin jäätävään kurkkukipuun. Millä järjellä oon nyt tulossa kipeäksi, juuri kun loppu työt ja loma alkoi ? Niin mun tuuria. Noh, en antanut kipeän olon häiritä, vaan lähdin äidin kanssa Ikeaan .. Siellä vierähtikin sitten melkein koko päivä !


Siellä oli myös jo ihan joulu, joulukoristeita ja muuta krääsää kaikkialla .. Aloin jo vähän fiilisteleen :-D Taidan tykätä joulusta joka vuosi enemmän. Ja yllättäen Ikeasta tarttui myös jotain matkaan. Ei sieltä varmaan voi koskaan tyhjin käsin lähteä ? Tuli mm ostettua matto jostain hiton tarjouksesta ja nyt jo kaduttaa :-D Se olikin ihan liian pieni meidän makkariin. Noh, kai se paremman puutteessa hetken menee.

Mua muistutettiin hetki sitten, että mulla on koti postaus nykyisestä asunnosta kokonaan tekemättä. Olin ihan unohtanut :-) Voisin nyt lomalla senkin kuvailla. Jos on muita toiveita postauksien suhteen, saa vinkkailla !