28.5.2013

pizzaa!

Tässäpä tulisi pitkästä aikaa ruoka-aiheista postausta. Viikonloppuna herkuteltiin oikein olan takaa ja tehtiin pitkästä aikaa pizzaa. Ja siitä tulikin parasta pizzaa ikinä, sillä keksin mitä täydellisimmän täytekombon. Pizza on yksi paheeni, voisin syödä sitä vaikka päivittäin. Lähes joka viikonloppu sitä tuleekin syötyä, ei onneksi sen useemmin ;-)

Tällä kertaa laitettiin pizzoihin täytteeksi kanaa, punasipulia, rucolaa, kirsikkatomaattia ja mozzarellajuustoa. Pohjalle paseerattua tomaattia sekä pestoa. Nami miten hyvää! Sen verran fuskattiin, että pohjat ostettiin valmiina pakastealtaasta. Ensi kerralla voisi tehdä taikinankin itse.

Kuuluuko pizza teidänkin herkkuihin?

8 kommenttia :

  1. Näyttää tosi hyvältä! Mä tykkään kyllä älyttömästi pitsasta, tänään piti olla pitsapäivä mutta jostain ihmeen syystä tekikin enemmän mieli kasvissosekeittoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaaa:D noh, se oli ainakin terveellisempi vaihtoehto;-)

      Poista
  2. KYLLÄ! Tehään tota si ku tuun Suomeen!! JEEJEE

    VastaaPoista
  3. Aiii että mikä pitsa! Seuraavaan pitsaan pistän just noi täytteet :) Mut hei, ostakaa eineskylmähyllystä sellanen auki rullattava pitsapohja, jossa on kastikekin mukana, on meinaan satakertaa parempaa valmispohjaa verrattuna noihin pakasteisiin :D Muistaakseni Pizza Kit -niminen. Tai tietty oma tekemä on paras, mutta aina ei jaksa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei täytyy testaa:) oonkin niitä kattellu joskus ja miettiny millasii ois!

      Poista
  4. Hei miten on mennyt 3 koiran kanssa?:) onko elämä muuttunut paljon? Onko kolmen koiran lenkkeilytys hankalampaa kuin kahden?:) onko tyttöjen välillä ollut ikinä mitään tappeluita:)?? Kuinka pitkiä lenkkejä mopsien kanssa teette? Kärsiikö mopsi jos se ei saa kilometritolkulla liikuntaa päivittäin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvin on mennyt:) lenkkeily on hankalampaa ja sen takia tehdään vaan pieniä lenkkejä kolmen kaa yksin. Yleensä ollaan käyty yhdessä iltapäivällä vähän pidempi matka kaikkien kolmen kanssa. Tappeluita ei oo ollut ikinä, mitänyt pientä murinaa ruokakipolla:D Tehdään päivässä 4 lenkkiä, 3noin 15min kestävää pikkulenkkiä ja yksi noin 30 min kestävä. Nyt ei välttämättä käydä niinkään paljoa, kun on näin kuuma eikä tytöt jaksa:) Ei siis tarvitse kovin pitkiä lenkkejä ainakaan meillä. Tosin Hilma ei lähtisi vapaaehtoisesti ulos ikinä kun on niin laiska, kaks muuta on vähän reippaampia:D

      Poista

kiitos kommentistasi :-)