19.6.2013

19/6

Moi kaikki! Mitäs kuuluu? Mä oon ihan hiton nälkänen ja odottelen Mikkoa kaupasta, että pääsis tekeen ruokaa. Tänään jäi välipala väliin, enkä oo jaksanut syödä mitään tässä odotellessa vaan mieluummin oon nälässä. Oon usein just näin laiska, että en yksinkertasesti jaksa laittaa mitään ruokaa, vaikka olisikin nälkä. Onneksi tää on nykyään aika harvinaista, kun oon opetellut pitään tarpeeks lyhyet ateriavälit. Ei ois pitänyt jättää sitä välipalaa syömättä tänäänkään!

.. Tässä välissä kävinkin laittaan ruuan valmiiksi; uudet perunat ja parsat kiehumaan ja kalapuikot uuniin paistumaan. Nyt  vaan oottelen kieli pitkällä ruuan valmistumista ja kirjoittelen samalla postauksen loppuun.


Asussa onkin nuo "rennommat housut" Jotka ostin Mangosta muutama viikko sitten. Voin paljastaa, että käytin niitä viime viikolla töissä joka päivä. Ne on niin mukavat ! Aivan kuin jalassa ei olisi mitään :-D Maanantaina puin farkut jalkaan pitkästä aikaa ja arvatkaa vaan miten epämiellyttäviltä ne tuntuivat noiden jälkeen. Tosi epämiellyttäviltä.

Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Itse lähden viettämään juhannusta kaverin mökille. Kivaa kun koiratkin voivat olla juhannusriennoissa mukana :-) Toivotaan että juhannussäät suosisivat kerrankin!

8 kommenttia :

  1. Ihana bleiseri :) Mistä olet sen hankkinut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos:-) Se on Hennesin aleista hommattu! Luulisin, että niitä saa vieläkin

      Poista
  2. ihana toi jakku! aivan täydellisen värinen :)
    ja hyvät jussit sinnekin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Samoin sinne, vähän jäljessä tosin :p

      Poista
  3. Tosi kiva blogi! Upeita kuvia ja kiva tyyli sulla! :)

    http://sannamarian.blogspot.fi

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)