7.6.2013

pörröpää

Näitä kuvia katsellessa mietin vain, olenko oikeasti lähtenyt noin pörröpäänä ulos? Muistelisin, että hiukset näyttivät ihan kivoilta, siisteiltä kiharoilta tuolloin aamulla, mutta taisin olla vielä unenpöppörössä. Noh, ei voi enää mitään. Paitakin on aika pahasti rypyssä ..

Sortsit ovat uudet. Ostin ne viime viikonloppuna Mangosta. En shoppaillut silloin Ideaparkissa muuta kuin siellä ja mukaan lähti noiden lisäksi yhdet farkut ja yhdet rennommat housut. Aika yksitoikkoinen shoppailureissu oli siis se. Mutta kaikki ostokset ovat enemmän kuin mieluisia ja varmasti tullaan näkemään vielä asuissa!


Mitäs te ajattelitte tehdä viikonloppuna? Me mennään huomenna porukalla leffaan sekä ulos syömään  ja sunnuntaina mulla olis sushitreffit kamujen kanssa! Eli aikas ruoka painotteisella meiningillä jatketaan. Tää viikko on nimittäin ollut ihan katastrofaalinen ulkona syömisten osalta. Yhteensä niitä ois tulossa viisi. Kamalaa :-D Justhan mä kerroin kuinka mä alan vähän tarkkaileen enemmän mitä suuhuni pistän. Ja mukavasti tohon touhuun rahaakin uppoaa. Sovittiinkin, että ensi viikko on eiulkonasyömisiä-viikko.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)