30.7.2013

Kaunas part 1

Noniin, Kaunaspostausten kimppuun :-) Oltiin siellä siis kaksi kokonaista päivää. Majoituttiin Ibis-ketjun hotelliin, lähelle Akropolis-ostoskeskusta. Hotellia voin suositella, tosi jees hinta-laatusuhde! Ainoa miinus oli hieman syrjäinen sijainti, oli tosiaan lähellä suurta ostoskeskusta, mutta kävelykadulle sekä vanhaan kaupunkiin oli jonkin verran matkaa.

Paljon tuli vietettyä aikaa tuossa mainitsemassani ostoskeskuksessa. Sieltä löytyi kaikki vaatekaupat, joita osasin kaivata; Mango, Zara, Bershka, Mohito yms. Lisäksi paljon kivoja ruokapaikkoja sekä kahviloita. Tässä kuvia kummaltakin päivältä, ei siis ole missään järjestyksessä (en siis syönyt tuota kaikkea yhtenä päivänä;-))


Hahah, mun hiukset. Tosiaan, meillä oli vaan käsimatkatavarat mukana ja painorajoitus oli 10kg. En sitten viittinyt ottaa minkäänlaista muotoilurautaa mukaan, kun ei kerran suoja-ainettakaan pystynyt kuljettamaan :-D


Huhhuh kun alkaa jalkoja väsyttämään näitä kuvia katsellessa. Käveltiin nimittäin ihan älyttömästi noina päivinä!! Ruoka ravintoloissa oli tuolla tosi halpaa; noin kolmanneksen Suomen hinnoista sanoisin. Shoppailukin taisi olla jonkin verran edullisempaa, varsinkin nyt oli kun oli vielä alet meneillään. Ja kyllähän sitä ihan kivoja löytöjä tulikin tehtyä .. :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)