15.9.2013

All I wanted was to break your walls

Miten tää loppuviikko olikin loppu viimein ihan täynnä kaikkea tekemistä. En ole pahemmin konetta käynnistänyt pariin päivään .. Töitä on tehty, koulussakin käyty ja salilla reenailtu, shoppailtu sekä kotona hengailtu. Kaikkea kivaa ja ei niin kivaa.

Alunperin tulin tekemään postausta päivän asusta. Sitten huomasin, että kaikkia muita kuvia oli sen verran paljon, joten päätin jätttää ne asukuvat suosiolla pois. Tässä siis kuvia tältä ja eiliseltä. Eilen käytiin iltasalilla, sen jälkeen vietettiin leffailtaa. Katseltiin Unelmien Pelikirja, joka oli ainakin seittemän kertaa parempi kuin se Place Beyond The Pines. Se oli mun mielestä tosi huono:-D. Tänään aloitettiin aamu ihanan hitaasti ja myöhemmin poikettiin mummun synttäreillä.


Musta tuntuu, että syksy saapui suunnilleen yhdessä yössä. Eilen oli niin lämpöistä, tänään on ihan syksy. Lehtiä tiet pullollaan ja tuuli on viileämpi. Nää kelit on silti ihan kivoja. Tälle illalle ei ole enää muita suunnitelmia kuin Gordie Shore(kyllä, seuraan sitä..), eli rentoo on.

Mitäs teille :-)?

8 kommenttia :

  1. Oi mikä kaunotar ekassa kuvassa! :)

    http://crushonfash-style.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Place beyond the pines oli pettymys koska guumis Ryan kuoli ennen ku leffa alko ees kunnolla käynnistymään :D Julmaa.

    VastaaPoista
  3. VAU mitä kuvia taas!! Miten saatki niistä noin laadukkaita ja noin hyvännäkösiä noin suurinaki!! :)

    VastaaPoista
  4. vaude miten kaunis olet. Pysäyttävä kuva sinusta.

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)