22.9.2013

so basic

 Heippa! Kuutelen tässä parhaillaan Cheekin uutta Kuka muu muka albumia ja  mietin samalla miks en hankkinut ittelleni lippua sen jäähallikonserttiin. Nyt tosissaan harmittaa, ois ollu varmasti hyvä ja ikimuistonen keikka! Mun musiikkimaku on todellakin monipuolinen. Tänään Cheekii, huomen ehkä Volbeatia tai Armin van Buurenia, se riippuu niin fiiliksestä. Joka tapauksessa musiikin suurkuluttaja ilmoittautuu!


Tällaisessä asussa liikuskelin eilen illalla, kun oltiin viettämässä iltaa kamujen kanssa. Todella simppeliä, mut simppelistä mä tykkäänkin. Sain vähän aika sitten päähäni, että haluaisin panostaa kunnon biker-nahkatakkiin.  Nyt on pidettävä silmät auki, jos hyvännäköinen ja kohtuu hintainen tulisi jossain vastaan. Mun unelmien vaatekaappi sisältäis juurikin ne laadukkaat peruspilarit ja niiden lisäksi vähän edullisempia kausien trendijuttuja.

Tälläviikolla oon myös innostunu pitää hiuksiani tollain letillä. Voi olla tosi ohi menevä vaihe, mutta toi on tosi helppo ratkasu kun ei jaksa oikein muuten laittaa. Vähän vaihtelua siihen perus ponnariin.


Huomenna on jänskä päivä .. Käyn nimittäin ottamassa elämäni ekat ripsienpidennykset! Pitkään olen niitä harkinnut ja edelleenkin vähän epäilyttää koko homma. Mutta kaikkeehan pitää kokeilla ;-D

Sellaista. Mitäs teille kuuluu? Ja mitä pidätte asusta?

9 kommenttia :

  1. Kiva asu, simppeli mutta tyylikäs :) Ja hei, varoitan että ripsenpidennyksiin jää helposti koukkuun :D

    VastaaPoista
  2. Upee asu taas vaihteeksi :D Katoin tuossa nopeesti, että sulla on joku ruoska käessä, mutta se oliki vaan talutushihna. Tylsää.. :DD Luulin, että olit repässy kunnolla ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :-D<3 Haha ruoska! Mitähän mä sillä olisin tehnyt ;-D

      Poista
  3. Sama juttu. Kuuntelen paljon erilaista musiikkia. Vaihtelu virkistää :)

    kaunis asu, sopivasti rockia. Tykkään.

    VastaaPoista
  4. Haha ihana tuo sun asusteesi (talutushihna!) :) Mistäs tuo nahkatakki on peräisin ? :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)