8.9.2013

What does the fox say?

Moikka! Takana päin on oikein onnistunut Helsingin reissu! Tuli mm. tehtyä pari musiikillista löytöä, Ylvis - The fox ja toinen oli Musta Barbaari - Salil eka, salil vika. Saanko kysyä, että mistä näitä tulee ? :-D Jos tutustutte näihin musiikillisiin suurteoksiin, suosittelen kuuntelemaan videoiden kera. Muuten kumpikin menee vähän ohi.

Elastisen keikka oli oikeesti tosi hyvä! Meininki oli aivan katossa Tavastialla. Oli hauskaa, kun sillä oli varmaan puolet Rähinä Recordsista messissä.  Tuli niin nuoruus mieleen, Suomi räppiä kun tuli sillon aika huolella kuunneltua :-)


Tälle päivälle on suunnitelmat aivan auki. Pihalla näyttäis ainakin olevan taas ihan huippu keli, joten ulkoilu vois olla hyvä idea. Miten teidän viikonloppu sujui?

2 kommenttia :

  1. Hahah nauroin just eilen tuolle kettubiisille :DD Ja aivan ihana kuva susta taas! Nainen älä IKINÄ värjää noita hiuksias muun värisiksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se biisi on ihan sekopäinen :-D Oon kyllä itekkin tähän väriin nyt tosi tyytyväinen, joten ihan heti ei oo väri vaihtumassa ;-)

      Poista

kiitos kommentistasi :-)