28.2.2013

guess i'm crazy

Heissan ! Vietän täällä vapaapäivääni ja hetki sitten tulin kaupungilta. Käytiin kaverini kanssa Bik Bokin avajaisissa ... Hullua ! Siis ajateltiinkin siellä olevan väkeä, mutta kun sieltä ei meinannut päästä ulos millään. Laitettiin parkkirahaa koneeseen puolentoista tunnin edestä, ajateltiin, että ainakin riittää. No ei tosiaan. Siinä kohtaa olin selviytynyt sovarista kassajonoon joka tuntui vain seisovan. Silti ei ei voinut luovuttaa, kun kerran siihen asti oltiin päästy. Tyntsy lähti laittamaan puoli toista tuntia lisää parkkiaikaa. Se riitti juuri ja juuri :-D Olipahan kokemus tämäkin.


 Mukaan lähti kuitenkin pari aika kivaa juttua :-) Niistä lisää myöhemmin !

Nyt pitäisi laittaa vielä pari kesätyöhakemusta(...huoh) ja sitten olisi siivousta tiedossa. Mun tekee hirveesti mieli kiinalaista, toivottavasti Mikko suostuis mun kaa sellaista hakemaan ! Kivaa päivää teille :-)


27.2.2013

looking for ..

 Kevättä ja tulevia loskakelejä ajatellen olen miettinyt hankkivani itselleni kumpparit. Itse en ainakaan tiedä juuri mitään hirveämpää, kuin loskassa rämpiminen vääränlaisilla kengillä ja sen seurauksena märät ja palelevat jalat. Uudet kumpparit olisivat siis oikeastaan käytännöllinen hankinta ;-) Muistan kun ala-asteen lopulla ja yläasteella kumisaappaat olivat niiiin nolot, eikä niitä todellakaan puettu ihmistenilmoille lähtiessä. Mutta nyt sitten oikein haikailen sellaisten perään. Niin se mieli vaan muuttuu. Nykyään kumpparit voivat olla jopa tyylikkäät mielestäni !

Olen selaillut sillä silmällä Spartoon sekä Brandosin valikoimia. Kummastakin on löytynyt vaikka minkälaisia ihanuuksia. Tässä suosikkejani ..


Kuten huomaatte, kumppareita saa nykyään monenlaisena. Itse ihastuin näistä erityisesti tuohon numero vitoseen, Be Onlyn kumppariin. Mielestäni tuo malli on älyttömän nätti ! Myöskin tuo Guessin malli on upea. Näistä suurin osa oli alennuksella varustettuja, kannattaa siis tsekata SPARTOO.


Brandoksen valikoimasta sydämeni vei täysin tuo Dieselin malli. Klikkailin sen jo kerran ostoskoriin, mutta sitten en tilannutkaan. Pakko odotella palkkapäivää ;p. Myös nuo pikku Hunterit ovat todella somat, ja väri niissä on mitä suloisin ! Brandokselle pääset tästä

Joko teillä on kumpparit kevääksi ? :-)

sisältää mainoslinkkejä

26.2.2013

25/2

Hei ! Eilen käytiin kaverini kanssa katsomassa Les Miserables ja tällaisella asulla olin liikkeellä. En ollut millään tavalla tutustunut leffaan etukäteen, en edes tiennyt että se oli musikaali.. hyvä mua. Joka tapauksessa oli ihan hyvä pätkä oli, vaikka se laulettiinkin alusta loppuun. Yhteensä kaksi tuntia ja kolmekymmentä yhdeksän minuuttia !


Huomaatteko mun hiuksissa mitään muutosta ? Laitettiin sunnuntaina siskon kanssa se liukuvärjäys. Ei siitä nyt ihan täydellinen tullut. Ensinnäkin se tarttui mulla jostain syystä vain ihan latvaan. Olisi varmaan pitänyt antaa vaikuttaa pidempään ? Lisäksi se sävy oli ihan keltainen. Laitoin näihin latvoihin jo pariin kertaan tuhkaiseksi sävyttävää hoitoainetta sekä sellaista kevytväriä ja nyt ne ovat ihan siedettävät. Meinasin jo, että haen kaupasta värin ja värjään ne pois, mutta taidan nyt vaan antaa olla ja käyttää ahkerasti sitä sävyttävää hoitskaa. Ei kai ne niin pahat ole ?



Eli jos sulla on tuhkaan taittava hiusväri, etkä ole mikään ekspertti noissa värjäyshommissa, kehotan miettimään kahdesti liukuvärjäyksen tekoa kotona !!

24.2.2013

PICS




Tässä tulisi kuvia, joita olen viime aikoina napsinut puhelimellani ..


1. Minä ja Pokemonpeli ollaan viimeaikoina vietetty aika paljon (liikaa) aikaa yhdessä :-D Mä pelasin pienenä paljon kaikkia pelejä, kuten Pokemonia, Digimonia, Simssiä ja edelleen ne tuntuu kiinnostavan.
2. Viime viikonloppuna ostin vihdoin jotain, mikä on roikkunut ostoslistalla pitkään. Harmaan t-paidan v-kauluksella. Superjees bleiserin kanssa ! Miksi en ole ostanut tätä aikaisemmin ?


3. Minä ja Masanderi. Se on jo aika mötkö.
4. Salilla on käyty ahkerasti tällä viikolla. Niinkin ahkerasti, että mun kävely on ollut todella naurettavan näköistä viimeiset kaksi päivää. Tänään taas !


5. Asu uuden t-paidan kera. Me likes !
6. Kevät tulee vihdoin


 7. Muistakaa nää!
 8. Ulkoilemassa. Sain Hilmankin poseeraan, kun houkuttelin herkulla ;-)


9. Eilinen impulsiiviostos. Mun ei ollu tarkotus värjätä hiuksia  vielä pitkään aikaan, mutta kaipaan pientä muutosta. Katotaan koska uskallan laittaa tän päähän :-D
10. Töihin oli tullu uusia herkkumakuja vanukkaista. Pitäisko mun vihdoin ostaa ? Toi valkosuklaa houkuttelisi ja kovaa :p

Mut löytää Instagramista nimimerkillä sannnagram sannaanniinan:-)

22.2.2013

Ruotsin reissu pt. 3

Meilkein unohdin tämän Ruotsin matkan vikan osan. Katsotaan muistanko koko reissusta enää mitään :-) 

Viimeisenä päivänä ennen laivalle lähtöä ehdimme vielä käydä kaupungilla, sekä vierailla Tukholman Vanhassa kaupungissa. Siellä oli juuri niin kaunista kuin muistelinkin. Kapeita kujia, tunnelmallisia pikkuputiikkeja ja kahviloita ja kauniita rakennuksia. Siellä olisi viihtynyt pidemmänkin tovin!


Silloin ei onneksi räntää tullut taivaan täydeltä, kuten edellisenä päivänä. Mutta ihana sohjo oli silti maassa <3 Sukat olivat litimärkkänä ja pelkäsin saappaani menneen piloille. Onneksi eivät menneet, mutta kumisaappaat olisivat todella olleet paikallaan !


Turistit.

Alkuillasta alkoi sitten paluumatka.  Se tehtiin Viking Line Isabellalla. Reissu sai mitä parhaan päätöksen, päästiin nimittäin vihdoin buffettiin !! Siinä tuli todellakin syötyä herkkuja koko rahan edestä. Lisäksi palvelu oli todella hyvää: toinen kavereistani oli todella allerginen pähkinälle, ja tästä syystä ei voinut syödä lähes mitään jälkiruokaleivoksista. Ystävällinen tarjoilija sanoi käyvänsä kysymässä keittiöstä,jos hän saisi jotain muuta jälkiruokaa niiden tilalle. Ja sieltähän tuli tajuttoman herkullisen näköinen creme brulee :-)



Nams!

Sellainen reissu se siis oli. Tukholmaan on kyllä päästävä pian uudestaan :-)

21.2.2013

ihanuuksia

 Selailin pitkästä aika Booztin valikoimaa, erityisesti kevätuutuuksia. Ja aika ihania juttuja sieltä löytyikin ! Tässä omia suosikkejani. Erityisesti ihastuin tuohon ♥Coccinellen laukkuun♥, ♥leopardi loafereihin♥ sekä ♥pystyraitaiseen paitaan♥. Erityismaininnan saa myös tuo ihana vihreä takki sekä tuo bikernahkatakki, sillä hintaa kummallakin on vain 34,95! Ei paha ollenkaan :-)

Kurkkasin vielä alen puolelle mitä siellä oli jäljellä. Tässä alen helmiä ..


Kaikki nämä tuotteet löydät täältä ..


sisältää mainoslinkkejä

20.2.2013

sushiii

Kuten kerroin, viikonloppuna tekemämme sushit eivät olleet mikään suurmenestys, johtuen mun riisin keittotaidoista. Maanantaina koitti uusi yritys. Luin netistä sushiriisinkeitto ohjeet ja tajusin, että olin jättänyt yhden valmistusvaiheen kokonaan välistä. Nimittäin riisien liottamisen ennen keittämistä. Siitä kun ei ollut riisipaketin kyljessä mitään ! Noh, virheistä oppii ja toinen sushisatsi olikin jo aika herkkua :-)


Meidän makisushien väliin laitettiin kasviksia, kylmäsavulohta, surimipuikkoja ja katkarapuja


Niin ja vähän wasabia ja majoneesia !


Kylläpä tulee taas vesi kielelle näitä kuvia katsoessa :p

Kuka muu tykkää sushista ? Tai siis, on hulluna siihen ?

17.2.2013

17/2

 Moikkaa :-) Mulla on takana mitä kivoin päivä ! Uskaltauduin aamulla salille melkein kahden viikon matkailusta ja sairastelusta johtuneen tauon jälkeen. Edelleen oli aamulla aika tukkoinen olo mutta silti mun oli vaan päästävä edes vähän kokeileen. Ja ei että teki hyvää !! Tein oikein kunnon reenin ja koko ajan oli niin hyvä fiilis. Nyt on taas motivaatio huipussaan ja taidankin mennä heti huomenna uudestaan.

Iltapäivällä lähdettiin käymään kaupoilla, tarkemmin sanottuna Stadiumissa ja ruokakaupassa. Ostettiin mulle vähän urheiluvaatteita ja oon niistä niin ilonen. Nyt on vielä kivempaa lähtee reenaan, kun on viimesempäälle noi vaatteekki.


Sen jälkeen käytiin ruokakaupassa hakemassa sushitarvikkeita ja ilta vääkerrettiinkin niiden parissa. Mulla meni riisin keitossa joku vikaan ja ne olivat aivan kovia keittoajan loputtuakin.. Lopulta olin keitellyt niitä tunnin, kunnes luovutin :-D Sushit olivat onneksi ihan syötäviä kuitenkin. Huomenna on edessä uusi yritys, sillä tarvikkeita jäi niin paljon, että päätettiin tehdä niitä uudestaan !

Mitäs teille kuuluu? Mut muuten löytää nykyään myös instagramista (miten niin myöhässä?) nimimerkillä sannnagram. Mua saa myös opastaa sen käytössä. Mikä esim niiden #merkkien idea on? Anteeks oon tyhmä. :-D

16.2.2013

takkiale

Nellyllä on meneillään takkiale ja tarjolla on vaikka mitä ihanuuksia ! Alennukset pyörivät 30%-70% välillä. Kannattaa tsekata ja äkkiä, sillä tätä kestää vain maanantaihin saakka :-) Lisäksi Nelly tarjoaa ilmaiset postikulut tän kuun loppuun. Tässä omia takkilemppareitani .. 


vihreä bleiseri - täältä / viininpunainen takki - täältä / sininen parka - täältä /
musta parka - täältä / nahkatakki - täältä / vihreä parka - täältä

Nellylle pääset tästä ..

sisältää mainoslinkkejä

14.2.2013

Melkein unohdin ..

.. toivottaa teille kaikille ihanille lukijoille hyvää ystävänpäivää. Ihanaa kun jaksatte pysyä mukana ja lukea mun juttuja. Ilman teitä tää homma ois paljon tylsempää. Me haettiin ystävänpäivän kunniaks kaupasta ystävänpäiväpullat. Oli ällömakeeta !:-D  
 
Öitä pullat

ruutuasu & kuulumisia

 Tässäpä sitten uutta ruutupaitaa in action ..


Mitäs tykkäätte ? :-) Menisi ehkä vielä paremmin mustien housujen kanssa mielestäni. Siten sitten seuraavaksi.

Saanko vähän avautua tästä viikosta ? Mun stressitasot on pyörinyt alkuviikon taas siellä maksimien tuntumassa. Ensinnäkin heti maanantaina tuli viestiä töistä, että porukka kipeenä, vuoroja tulossa. Periaatteessa ihan kiva asia, mutta kun olin lykännyt kasan palautettavia koulujuttuja tän viikon alkuun, niin ei oikein ois toi aika riittänyt. Noh, maanantain ja tiistain taistelin ihan hirveiden koulutehtävien parissa, enkä oikeestaan muuta ehtinytkään. Eilen aamulla tein vielä yhden nettitentin ja sitten suuntasin töihin. Lisäksi päässä on pyörinyt muita stressin aiheita kuten työharjoittelu. Tarkoitus olisi suorittaa semmoinen kesällä. Mutta missä ?

Tänään päätin jäädä kotiin ja levätä. Oon siivoillut ja relannut. Ja katsellut matkoja :-D Oon mietiskellyt asioita ja päättänyt, että annan sen työharjoitteluasian olla. Mulla ei periaatteessa oo sen kaa kiirettä, kun oon osan siitä jo suorittanut. Ja oon jonkin verran laittanut hakemuksia ja soitellut muutamiin paikkoihin, joten se paikka tulee jos on tullakseen. Toivotaan, että jostain tärppää, mutta jos ei niin sitten ei :-)

Miten teillä menee ?

13.2.2013

Tukholman ostokset

Tukholman reissun ostossaldo jäi osaltani lopulta hyvin pieneksi. Olin siellä hyvin nirsolla päällä, mutta täytyy myös sanoa, että matkabudjettinikin hupeni todella nopeasti muihin juttuihin. Olen kuitenkin tosi tyytyväinen ostoksiini, ostin juuri sellaisia juttuja, joita olen jo jonkin aikaa himoinnut :-)


Ruutupaidan perään olen bloginkin puolella huudellut. Täydellinen sellainen tuli vastaan Zarassa. Aluksi mietin, onko nuo paidan värit vähän tyhmät ja tylsät. Mutta sitten kun sovitin tuota päälleni, olin aivan myyty !! Kuvissa ei tosiaan näytä parhaita puoliaan, mutta eiköhän tätä pian nähdä asuissakin :p


Toinen ostos itselleni löytyi myöskin Zarasta. Näillä armyvihreillä housuilla saa asuun kuin asuun ihan uutta ilmettä :-) Extrakivat näistä tekevät kultaiset yksityiskohdat.


Tässä sitten vielä Mikon tuliainen. Täytyy sanoa, että suhteellisen kallista collegea, mutta onhan noi nyt aika kivat :-) Nämä siis Hollisterista.

Siinä se oli kaikessa kokonaisuudessaan. Pieni, mutta sitäkin kivempi ostossaldoni Tukholmasta !

11.2.2013

Ruotsin reissu pt 2

Keskiviikko aamu alkoi tosiaan kivasti kello 5.30. Ennen seiskaa poistuttiin laivasta ja lähdettiin käppäilemään kohti Slussenin Tunnelbana-asemaa. Siitä sitten matka jatkui hotellille, jonne vietiin matkatavarat. Voin kertoa, että sellainen koomaväsy oli siinä kohtaa päällä, mutta olin niin innoissani Tukholmasta :-) Hotellilla alettiin kamujen kanssa tutkimaan nopeinta reittiä keskustaan, Gallerian-ostoskeskukseen tarkalleen ottaen. 

Keskustassa tarvottiin menemään ihanassa räntäsateessa.. Käveltiin varmaan pari kertaa ympyrää ennen kuin löydettiin perille. Karttaan ei jaksanut keskittyä :-D En tajua miten hölmöjä silloin oltiin, seuraavana päivänä kun kaikki löytyi jo niin helposti. Perillä oltiin ysin aikoihin ja ehdittiinkin juomaan kahvikupposet ennen kauppojen aukeamista :-)



Kierreltiin Gallerianissa noin yhteen asti. Ja siinä kohtaa mun ostossaldo oli Mikon tuliainen ? vaan ?? Ei vaan löytynyt oikein mitään tai sit olin tosi nirsolla tuulella. Olin tosi pettynyt Topshopiin ja BikBokiin. Kiertelyn jälkeen oli aika mennä koulujuttujen pariin kuuntelemaan suomalais-ruotsalaisesta kauppakamarista sekä  Suomen suurlähetystöstä. Sen jälkeen mentiin takaisin keskustaan ja tehtiin täsmäisku Zaraan. Vihdoin tarttui mullekin jotain mukaan sillä reissulla ! :p


Monen tunnin kiertelyn jälkeen olin aivan naatti. Olisin halunnut mennä suoraan nukkumaan. Kaverit halusivat kuitenkin mennä istumaan iltaa johonkin ravintolaan ja saivat minutkin houkuteltua matkaansa. Mentiin Hard rock cafelle, mutta siellä meille kerrottiin että saataisin jonottaa pöytää 45 minuuttia. Päätettiin jatkaa matkaa ja mentiin johonkin pubiin, joka lopulta osoittautui oikein kivaksi paikaksi :-) Se oli mukavan täynnä, kun telkkarista tuli Ruotsin peli. Mutta fiilis oli ainakin katossa !

Torstaina ohjelmassa oli vielä sisustus&valomessut. Siellä oli ihan hauska katsella kaikkea jännää..


Vielä yksi osa tästä reissusta tulossa :-)