31.3.2013

earrings

Millä järjellä minä, joka yleensä nukkuisi vaikka maailman ääriin, ei saa tänään seitsemän jälkeen enää unta. Nyt jopa huomasin, että kellojakin on taidettu siirtää :-D? Ainakin mun tietsikan kello on lähempänä ysiä kun kasia. Waewa. Päätin kuitenkin käyttää tän aamun hyödyksi ja tulin tänne kirjoittelemaan. Saa ihan rauhassa kirjoitella, kun muut vielä nukkuu :-)


Tämmöiset on nimittäin jääneet esittelemättä. Mikko toi mulle Sveitsistä nämä Michael Korsin korvakorut tuliaiseksi. Niin ihanat ! Nää kimaltelee sen verran juhlallisesti, etten ehkä kuitenkaan ihan arkikäyttöön ota. Muutenkin pelkään, että hukkaisin jomman kumman heti, sellaseen mulla on nimittäin taipumusta. Mutta näistä tulee mun vakkarit juhlatilaisuuksiin. ♥ 

Nyt ajattelin jatkaa tehokkaasti alkanutta aamuani ja koittaa vähän siivota, mahdollisimman hiljaisesti. Tänään mennään taas syömään sukulaisille ja sitä ennen aatteltiin käydä jäällä kävelemässä. Kivaa pääsiäispäivää kaikille !

29.3.2013

ihanaa pääsiäistä

Moi kivat :-) Eikö ookkin kivaa olla vapaalla ? Oltiin eilen Mikon kanssa Koskarissa pyörimässä, koska mulla oli palkkapäivä ja mun oli vaan päästävä ostaan jotain kivaa :-D Löysinkin sitten pari juttua, katsotaan jos saisin ne tässä lomalla kuvailtua tännekin. Nyt pistän kuitenkin stopin ylimääräselle ostostelulle, sillä enään alle kaks viikkoa siihen, että suuntaan Hollantiin! jeee. Tässä surkut kuvat eilisen päivän lookista ..


Tajusin tossa, että tästä pääsiäisestä seuraava loma mulla onkin (ehkä) syysloma koulusta. Ellen sitten oo sitäkin jossain töissä. Ja nytkin mulla on huominen töitä :-D Mutta se on semmosta, en valita. Huomenna ollaan aateltu mennä myös leffaan ja muuten loma vaan ollaan, syödään, möllötetään ja ehkä vähän reenataan. Minkäslaisia suunnitelmia teillä on lomaksi ?

28.3.2013

blue

Selailin nettikauppoja inspiksen toivossa ja huomasin katseeni kiinnittyvät erityisesti sinisiin asusteisiin. Sinisen innoittamana teinkin muutaman asukollaasin Nellyn valikoimasta ! Mitäs tykkäätte näiden asujen värimaailmasta? :-) Mun mielestä aika raikas tämä ensimmäinen varsinkin. Kollaasien alapuolella linkit suoraan tuotteisiin.

huivi - täältä / toppi - täältä / takki - täältä / housut - täältä / kengät - täältä / laukku - täältä / kynsilakka - täältä

mekko - täältä / statement-kaulakoru - täältä / takki(samantyyppinen) - täältä / laukku - täältä / kengät - täältä

Iskeekö nämä sinisomisteiset asukokonaisuudet teihin :-) ?

sisältää mainoslinkkejä
 

27.3.2013

Yesterday is history, tomorrow's a mystery

Heipsan:-) Tentti on ohi ja nyt tuntuu niin vapaalta ! Tentin aiheena oli siis kirjanpito, jota mä inhoon. Oikeestaan yli kaiken.  Nyt vaan tosissaan toivon pääseväni siitä läpi :-D Mä oon niin fiiliksissä, enää huominen suht iisi päivä ja sen jälkeen on loma. Ja mites toi keli vielä kaiken lisäksi ? Ainoostaan lauantaina pitää mennä töihin, muuten  voi ottaa ihan lungisti, nauttia (toivottavasti) auringosta ja käydä täyttämässä välillä mahaa sukulaisilla. Ihan jees.

Katsokaa mitä mikko osti itselleen Sveitsistä :-D Seuraavaksi varmaan saman väriset tuulipuvut? Nuo maksoivat siellä  vähän päälle kolmekymppiä. Ja suomessa hintaa oli sen kahdeksankymppiä. Perus.


Kuvat ovat eiliseltä aamulta. Taas mulla oli ne kunnianhimoset suunnitelmat saada ennen koulua vaikka mitä aikaiseksi, lopulta mulle tulikin kiire enkä  tehnyt mitään ylimääräistä :-D Älkää välittäkö tosta hiuspehkosta, oli tosissaan huono hiuspäivä. Kuitenkin, tämän tyyppistä asua, missä yhdistyy siisti bleiseri ja Converset, olen pyöritellyt mielessäni jo jonkin aikaa. Nyt kun säät vihdoin sallivat tennarien käytön sain tämän toteutettua ! Jippii.

Mitäs tykkäätte asusta ?

24.3.2013

Crazy Deals + addiction

Booztilla on meneillään tällä hetkellä Crazy Deals -kampanja, jossa on tarjolla mitä ihanimpia kauden tuotteita alennushinnoilla varustettuna :-) Mä löysin sieltä valikoimasta vaikka mitä kivaa ja makuuni sopivaa. Tässä niistä muutamia ..

Kannattaa käydä katsomassa, josko sieltä löytyisi jotain kevään vaatekaapin lisukkeeksi edullisesti ! Crazy Deals -kampanjan valikoimaan pääset tästä

postaus sisältää mainoslinkkejä

ps. tässä biisi johon oon täysin jumiutunut ♥

23.3.2013

moikat

Moikka ja kivaa lauantaita kaikille. Mä täällä möllötän vaan kotona, sillä oon ihan poikki tästä viikosta eikä mulla kyllä muutenkaan ois mitään tekemista :-D Olin päivän töissä ja sen jälkeen oon kattonut Voice of Finlandin Ruudusta sekä tehnyt vähän koulujuttuja, sillä ens viikolla olis taas tentti. Oon tehnyt tässä kuussa ihan älyttömästi töitä, tuntuu ettei muuta oo oikeestaan tehnykkään ku töitä ja koulujuttuja. Onneksi työnteko näkyy sitten palkkapussissa kun se päivä koittaa :-) Ja saan hyvän matkakassan Hollantiin wuhuu !

Oon ollut torstaista eteenpäin ihan itsekseni kotona, Mikko on reissussa Sveitsissä ja saapuu huomenna kotiin. Mulla oli kunnianhimoset suunnitelmat, että sillä aikaa kun se on siellä, saan tehtyä ihan hirveesti kouluhommia pois alta. Arvakkaa vaan oonko ihan pysynyt suunnitelmissa ;-D Noh, oonpa sentää jotain saanut aikaseksi. Ja tää ilta ja huominen päivä vielä aikaa hahaa.
Huomenna olisi myös tiedossa siivousta, salia ja hiustenvärjäystä. Eli aika paljon kaikkea pitäisi saada aikaiseksi yhtenä päivänä. Täytyy siis olla tehokas ;-) Heippa kivat ja nähdään taas !

22.3.2013

Nyt on Conssit ♥

Jos seuraatte mua instagramissa (nimimerkki on sannaanniinan) ootte saattaneet huomata, että oon löytänyt itselleni Converset, vihdoin. Mun tarkotus olit tilata netistä jostain hyvästä tarjouksesta valkoiset tai beiget perus Conssit, mutta sitten kun nämä osuivan kohdalle, se oli menoa ..

Nämä löysin Stadiumista. Mulla kävi ihan kiva tuuri näiden kanssa. Ne oltiin laitettu pöytään, jossa luki, että Converset 64,90. Olin ihan että jee, nämä mä otan. Sitten kun menin kassalle, myyjä ilmoitti hinnaksi 79,90. Olin ihan, että tähh, mites toi tarjoushinta 64,90. Siinä kohtaa olin jo ihan myrtsinä ja mietin, että olisinko valmis maksamaan kangastossuista kahdeksaakymppiä. Hän lähti tarkistamaan ja tullessaan ilmoitti että ne oltiin laitettu väärään paikkaan esille, mutta saisin ne nyt kuitenkin siihen hintaan. Ihanaa asiakaspalvelua :-)!


 Nyt mulla on maailman kivoimmat Conssit ♥


21.3.2013

pohdintoja ja asua

Tiedättekö, kun joistain bloggaajista saa sellaisen lämpimän ja ihmisläheisen kuvan ja toisista sitten vähän etäisemmän ja kylmemmän. En tiedä, musta tuntuu, että siihen asiaan vaikuttaa tosi moni seikka. Ollakseen ihmisläheinen  bloggaajan ei välttämättä tarvitse selittää elämänsä kaikkia yksityiskohtia perin pohjin, ennemminkin omista fiiliksistään ja tuntemuksistaan. Nämä bloggaajat ovat myös mielestäni enemmän vuorovaikutuksessa lukijoihinsa. Ymmärrättekö nyt mitä yritän tässä selittää ? :-D Esimerkiksi voisin sanoa vaikka blogit  Cava ja Yummy. Kumpikaan ei raota yksityiselämäänsä kuin hieman, mutta silti kummastakin olen saanut paljon irti ihmisenä.


 Itse tykkään lukea enemmän tämän tyyppisiä blogeja, joissa tavallaan oppii tuntemaan bloggaajaa. Haluaisin itsekin kehittää blogiani siihen suuntaan. Luulen, että olen antanut itsestäni suhteellisen kylmän kuvan blogissani. Olen mielestäni kuitenkin huono kirjoittamaan fiiliksiä paperille. Tai koneelle :-) Mutta yritys on ainakin kova kehittyä.


Viime aikoina on myös ollut hirveää kiirettä, ja olenkin tosissaan harmitellut kun blogille on jäänyt tosi huonosti aikaa. Itseni mielestä blogin tasokin on sen myötä hieman laskenut :-( Tai sitten musta vaan tuntuu ? Nyt pyrin ainakin panostamaan kuviin ja postauksiin 100% aina kun vaan ehdin postailemaan.

Semmoista. Jos teillä on heittää kehitysideoita, postaustoiveita tai mitä vaan, niitä saa aina laittaa !

19.3.2013

happy

Täällä kirjoittelee yksi tosi onnellinen tyttö :-) Tuntuu, että kaikki on tällä hetkellä niiin mallillaan. Maanantaina mulla oli työhaastattelu ja sain itselleni kesätyö- sekä harjoittelupaikan ! Jee ! Niin iso taakka putosi harteilta siinä kohtaa, ette uskokaan. Muutenkin on nyt vaan niin hyvä fiilis kaikesta. Paitsi koulusta .. jotenkin oon jo ihan kesälomalla siitä henkisesti. Pakko jaksaa viä vähän. Tämän näköisenä olin kuitenkin tänään liikkeellä, koulussa ja kaupungilla..


Kuvat kerkesin ottamaan jopa aamulla ennen kouluun lähtöä. Koitin herätä aikasin, kerrankin, jotta saisin aamulla jotain aikaiseksi. Ja kyllähän sitä torkkua tuli taas pari kertaa painettua. Se on mun pahin vihollinen ! Anyway, aamulla oli tarkoitus tehdä koulujuttuja sekä vähän blogijuttuja. Ne blogijutut sitten jäi hommailematta, johtuen siitä torkuttamisesta. Noh, semmonen mää just oon.

17.3.2013

pinkkiä

 Päätin, että vihdoin otan keväisiä värejä mukaan pukeutumiseen, vaikkakin talvi sen kun vaan tuntuu jatkuvan. Saadaan ees tällä tavoin kevätfiilistä mukaan :-) Eikö olekin heti vähän pirteämpi look? Käytiin tänään vähän kaupungilla. Alun perin mentiin ostamaan koirille uusia valjaita, mutta lopulta niitä ei edes lähtenyt mukaan. Koska ei ehditty eläinkauppaan :-D Käytiin kuitenkin Stadiumissa kokeilemassa Consseja kummallekkin ja sitten Stockalla pyörimässä. Sieltä lähti mukaan Mikolle kello, eli semmonen pikku heräteostos. Täytyy ehkä ottaa siitä kuva tännekkin jossain kohtaa, oli nimittäin aika kiva !


Lopuksi mentiin Sticky Wingersiin syömään. En ollut käynyt siellä ennen, enkä välttämättä mene ihan heti uudestaan. Ei ollut ihan mun lempparia se ruoka  :-) Kuitenkin tosi kiva päivä takana.


Nyt valmistautumaan uuteen viikkoon. Huomenna on edessä jänskä päivä :-)!! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille ♥

16.3.2013

kanaa, kookosta ja nuudelia

Yhtenä päivänä, kun Mikko ei ollut kotona tein sellaista ruokaa mitä se vihaa ja mistä mä tosissaan tykkään. Kookoskanaa nimittäin :-) Mä tykkään kookoksesta ihan älyttömästi, mutta sattuneesta syystä siitä raaka-aineesta meillä harvemmin tehdään yhtään mitään. Nyt kun kerran siihen oli mahdollisuus, niin pistin hihat niin sanotusti heilumaan !


Käytin pohjana tätä ohjetta. Ainoo vaan, että vaihdoin possut kanaksi, paprikan porkkanaksi(en tykkää siitä!) ja purjosipulin sipuliksi(enkä siitäkään!!). Lisäksi pistin jonkin verran vähemmän mausteseosta kuin ohjeessa oli, sillä se oli aika väkevää makuuni ;-D Lopuksi heitin vielä maapähkinöitä joukkoon.


Loppu tulos oli todella herkullinen :-) Tähän olisi voinut lisätä vielä esimerkiksi parsaa. Tätä ohjettahan voi helposti muunnella makunsa mukaan, vaihtamalla lihaa, kasviksia tai vaikka nuudelit riisiksi. Itse ainakin aion tehdä tätä toistekin !

14.3.2013

13/3

Eilen pidin vähän niin kuin vapaapäivää. Se tuli niin sanotusti tarpeeseen :-) En ollut ehtinyt edes siivoamaan moneen aikaan, joten semmoinenkin homma oli tehtävälistalla. Mikko on taas työreissussa, joten vietin melkein koko päivän itsekseni. Alkoi käymään vähän tylsäksi. Onneksi sentään illasta pääsin sosiaalistumaan siskon kanssa salille. Mitäs muuta sitten oikein tein ..

Aamulla kävin koululla hoitamassa asioita ja syömässä. Sen jälkeen menin Hennesille, ostoslistalla korvakoruja sekä kulmakynä. Kaikki peruskorvakoruni olin onnistunut hukkaamaan ja olinkin kulkenut varmaan viikon ilman mitään. Olo oli jotenkin kalju koko ajan. Onneksi löysin mieleiseni setin ! Tällaisella asulla olin liikkeellä .. ja jotenkin musta tuntuu, että vastaavan näköisenä olen liikkunut jo kuukauden. Kuten sanoin, pieni muotoinen pukeutumismasis on meneillään, ja päälle on tosi usein eksynyt vain jotain rentoa ja helppoa !


Eksyin myös sovittamaan tällaista. Olen hetken aikaa haaveillut tämän tyyppisestä collegepaidasta, mutta tämä ei ollut mua varten. Näytin ainoastaan hölmöltä tämä päällä, vaikka täytyy sanoa, että tuntui älyttömän miellyttävältä päällä !


Hennesin jälkeen menin Sokokselle ostamaan hiusväriä ja käymään ruokakaupassa. Mulla meni hermo noihin vaaleisiin latvoihin ja muutenkin tämä väri on tällä hetkellä vähän liian monivärinen. Tässä koko reissun saalis :-)


Välipalaksi proteiini puddingia. Ostin sitä valkosuklaata ja mun mielestä se on tosi hyvää ! Kokeilin sitä eilen mustikoiden kanssa .. Ei sopinut :-D


Ruuaksi tein todellista herkkua ! Naudan ulkofileepihviä, pippurikastiketta ja valkosipuliranskalaisia. Niiden kaveriksi tein vielä mozzarellasalaatin. Nams !

Nyt menen syömään eilisiä jämiä tästä herkkuruuasta ja sen jälkeen otan suunnaksi työpaikan :-) Mukavaa päivää kaikille !

13.3.2013

outfits

Kokosin eilisen illan ratoksi muutaman asukokonaisuuden. Itselläni on pienimuotoinen masis meneillään pukeutumisen suhteen; odotan vaan kevättä, kevättakkeja sekä ennen kaikkea kevätkenkiä ! Alkaa tulemaan jo nuo nahkasaappaat korvista ulos :-) Tai voin myöntää, viime aikoina vielä useammin jalastani on voinut bongata uggit. Tylsää ! Tänään kävin sovittelemassa kuitenkin consseja, sillä sellaiset ajattelin laittaa lähiaikoina tilaukseen !

farkkupaita - täältä / conssit - täältä / kaulakoru - täältä / laukku - täältä / housut - täältä

Katsokaa millaiset Converset bongasin Booztilta :-) Siellä oli muitakin hauskoja uutuus kuoseja ja värejä, kaikki löytyvät täältä.  Mielestäni tässä asussa olisi hauska kontrasti juurikin noiden Conssien ja tuon upean kaulakorun yhdistelmässä. Mitäs pidätte ?

takki - täältä / paita - täältä / kumpparit - täältä / laukku - täältä / farkut - täältä / arskat - täältä

Tuo kukkapaita on upea ! Keksisin sille vaikka kuinka monta muutakin yhdistämistapaa. Esimerksi kesällä yhdistäisin sen farkkusorteihin ja converseihin. Tai miksei se menisi hameenkin kanssa ?

postaus sisältää mainoslinkkejä

12.3.2013

Grey

 Siitä on vierähtänyt tovi, kun viimeksi paneuduin blogini pariin. Edellisenkin postauksen kirjoitin aika ripeää tahtia :-) On kuitenkin aina niin kiva palata tänne, blogin parissa aika menee kuin siivillä ja nautin tämän teosta kyllä tosi paljon !

Mitä sitten olen puuhastellut ? Täytyy sanoa, että viime viikko oli aika hirveä. Töitä ja kouluhommia kumpiakin liikaa. Kaiken lisäksi Mikko oli puolet viikosta työreissussa, niin sain selviytyä itsekseni kaikista kotiasioista. Onneksi nyt tilanne on jo rauhoittunut ja on aikaa tehdä muutakin kuin nököttää koneella koulutehtävien parissa tai töissä töiden parissa.

bleiseri - hm / t-paita - hm / farkut - bikbok / saappaat - spartoo / laukku - MK
 
Muutama mukava juttu sentään tapahtui viimeviikolla; ostin ensinnäkin lennot Hollantiin Iitun luo ! :-) Vielä noin kuukausi siihen reissuun. En malttaisi odottaa ollenkaan. Nytten vaan koitan paisuttaa matkakassaa parhaani mukaan, eli taas olisi jonkinasteinen shoppailulakko meneillään ;-)


Mitäs teille kuuluu ?

6.3.2013

Terkut kiireen keskeltä

 Niimpä niin, otsikko jo kertookin. Tulin käväseen kotona, tulin siis koulusta ja about viiden minuutin päästä pitää lähteä bussipysäkille, suuntana työt. Eilen oli sama homma. Nää päivät on parhaita ;-) Hehhe. Ja huomenna sekä perjantaina olisi vielä tentitkin. Wish me luck ! Palaillaan paremmalla ajalla.


Kuvituksena lauantainen leffa-look, kun oltiin äidin kanssa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Oli hauska, käykääpä katsomassa :-)!