30.6.2013

VKL

Jes, sain kuin sainkin kuumeen selätettyä yhdessä päivässä :-) Perjantai iltana olo oli jo ihan normaali, joten päätettiin lähteä lauantaina jo kympin aikaa  Ideaparkiin. Tiedättekö, kun lähtee etsimään jotain kaupoilta, et  löydä sitä. Ainakaan helposti. Ennen lähtöä ajattelin, että löydän varmasti Mangosta heti haluamani mekon ensi viikonlopun juhliin, sillä olin aiemmin silmäillyt siellä kaikkia ihania. Tietty siellä oli kaikki koot loppuneet alejen vuoksi :-( Montaa sovitin, mutta mikään ei istunut. Lähdin sitten kiertelemään läpi kaikki mahdolliset liikkeet; Vilat, Ginat, Hennesit, Veromodat, Lindexit .. turhaan. Olin jo menettämässä toivoani kunnes piipahdin pitkästä aikaa Spirit Storessa. Yleensä en löydä kyseisestä liikkeestä yhtään mitään, mutta nyt tärppäsi! Ihana mekko löytyi :-) Kuvaa siitä saatte myöhemmin.


Käytin launtaina ekaa kertaa koko kesänä hametta. Käytän hameita tosi vähän, varsinkaan tuon tyyppisissä olo ei ole kotoisin. Tuntuu että tuollaista hametta saa aina korjailla, käännellä ja niin päin pois. Mutta mukavaa vaihteluahan tuo oli  :-)

Mekkoa Mangosta ei löytynyt mutta jotain muuuta ihanaa kuitenkin. Nimittäin täydelliset nudet peep toe -korkkarit! Miten noin yksin kertainen voi olla niin nättiä, aivan ihanat :-) Oon näillä Mikkoa vähän pidempi, mutta so what, varmasti laitan nämä ensi viikonlopun juhliin !


Eilen iltapäivällä vaihdettiin maisemaa kaupungista maalle. Lähdettiin mökille relaamaan. Ja sain kyllä tosissaan relattua. Miten se meneekään niin, että maalla niin sanotusti sielu lepää ? Saunottiin, soudeltiin ja katseltiin how i met your motheria. Tänään sain siinä laiturilla istuskellessani kärvennettyä niskani suht nätisti. Niin upeet rajat topista että huhhuh :-D Toivon tosissaan, että punotus laskee ja nopsaan.

Sellaisissa merkeissä meni tää viikonloppu :-) Mitenkäs teillä?

28.6.2013

Kaikki laukkuni

Suunnitelmat hieman muuttuivat tämän päivän osalta. Mulla oli koko eilisen vähän huono ja kummallinen olo, mutta ajattelin sen johtuvan helteestä. Illalla kuitenkin mittasin varmuudeksi kuumeen ja huppista, kuumettahan mulla oli. Todennäköisesti olin siis ollut eilen salillakin kuumeessa :| Täksi päiväksi jäin sitten kotiin ja se Ideaparkinkin reissu siirtyy hieman. Sen verran mulla on kuitenkin voimia, että päätin toteuttaa yhden postaustoiveen.

Multa pyydettiin postausta mun kaikista laukuista tällä viikolla ja tässä se nyt tulee! Mitä laukkuihin tulee, musta on suosikki värini. Musta on helposti yhdisteltävissä kaikkiin asuihin. Pitkään olen haaveillut uudesta, hieman suuremmasta mustasta laukusta. Mutta en ole vieläkään päättänyt minkä haluaisin! Tässä kuitenkin tämän hetkinen laukkuvarastoni ..


Tämä Michael Korsin laukku on eniten käyttämäni laukku tällä hetkellä. Se on kokonsa puolesta just passeli kouluun ja töihin. Mä siis kannan ihan liikaa kamaa mukanani. Tätä koko luokkaa haluaisin sen mustan laukun olevan myöskin. Oon jopa miettinyt, pitäisikö hankkia tämä sama mustana?


 Täma on sitten varmaan toisiksi eniten käytetty laukkuni. Myöskin Michael Korsin.


Tämän laukun olen hankkinut Ebaysta. Viime aikoina jäänyt harmillisen vähälle käytölle!


Tämä Mangon laukku on juuri passelin kokoinen esimerkiksi kaupungille lähtiessä.


Tämän nahkalaukun oon ostanut Bulgariasta pari vuotta sitten. Oli pitkään suosikkini, nyt taas jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Täytyy ottaa käyttöön pikimmiten siis!


Kumpikin iltalaukku Hennesiltä.


Lemppari iltalaukkuni on Ted Bakerin.


Ja uusin tulokas on tämä Korsin pikku söpölänen :-)

Siinähän ne, mikä on teidän lemppari?

27.6.2013

kuulumisia ja kakkuohjetta

Heissan. Työviikko on jo voiton puolella, enää huominen ja viikonloppu koittaa, wuhuu! Huomenna suunnataan suoraan mun töiden jälkeen Ideaparkkiin. Olisi tarkoitus löytää mekko yhteen tilaisuuteen :-) Onneksi mun ei tarvikkaan ostaa uutta konetta, ainakaan vielä. Äiti lupasi antaa oman vanhan koneensa mulle käyttöön. Katsotaan, jos syksymmällä hankkisi sitten oman uuden.

Tässä kuitenkin muutamat kuvat mun synttärikahveilta. Lopussa herkullisen valkosuklaa-juustokakun ohje! Siitä tuli ensimmäisellä lusikallisella mun uus lemppari.


Minttusuklaa-juustokakku on jo vanha tuttavuus. Sen ohje löytyy täältä.


Valkosuklaa-juustokakku

Pohja
paketillinen Dops-keksejä
n. 80g voita

Täyte
200 g valkosuklaata
200 g  maustamatonta tuorejuustoa
2 dl vaniljakastiketta
4 liivatelehteä

Sulata voi ja murustele keksit. Sekoita keskenään ja painele vuoan pohjalle. Sulata valkosuklaa mikrossa ja vaahdota vaniljakastike. Sekoita sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon myös vaniljakastike. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä muutama minuutti. Purista ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuumennettuun vesitilkkaan. Kaada liuotetut liivatteet nauhana muun täytteen joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada keksipohjan päälle. Anna juustokakun hyytyä jääkaapissa ainakin 2–3 tuntia. Ja ei kun herkuttelemaan!

25.6.2013

B-day gurl!

Yeah, dats me :-)

Tänään minä täytän 22 vuotta. Vielä vuosi sitten podin jonkin asteista ikäkriisiä, mutta en enää. Fiilis on ihan hyvä. Tää ikä ja elämänvaihe on tosi kiva. Varsinkin nyt kun on kesätöissä ja on vähän enemmän rahaa tehdä jotain, ja mennä ja tulla niinkuin itse haluaa. Kivaa siis olla parikymppinen!

Joudun mitä luultavimmin ostamaan itselleni synttärilahjaksi uuden tietokoneen. Enkä yhtään haluaisi sijoittaa nyt siihen :-/ Tää romu meinaa taas sanoa itsensä irti nimittäin. Mun piti kirjoittaa tää postaus jo iltapäivällä, mutta taa typerys jumitti niin paljon, etten ehtinyt edes alottaa kirjoittamista. Ja sitten tuli bluescreen.. Kiitoos. Mielummin olisin ostanut uuden laukun !!


Tänään kahviteltiin siis mun synttäreitä ja huomenna sama meno jatkuu. Mun on varmaan laitettava tänne kuvat ja ehkä jopa ohjeet juustokakuista, jotka mun sisko teki mulle synttärilahjaksi! mmm

23.6.2013

Juhannus

 Moikka kaikki :-) Mitenkäs teidän juhannukset meni? Meillä meni tosi kivasti. Oltiin kaverin mökillä kuuden hengen poppoolla ja mä viihdyin niin hyvin. Syötiin paljon grilliherkkuja, käytiin kalassa, pelattiin lautapelejä ja mölkkyä, saunottiin sekä saatiin nauttia aurinkosta. Juhannus oli siis juuri sellainen kun juhannuksen kuuluu olla :-) Nyt olo on tosi rentounut ja kerrankin tuntuu siltä, että on kerännyt voimia työviikkoa varten. Aika vähän tuli loppupeleissä kuvailtua, mutta tässä muutama kuva mökkifiiliksellä varustettuna ..


Kertokaapas teidän jussista. Menikö se mökillä, festareilla vai kenties kaupungissa :-)?

19.6.2013

19/6

Moi kaikki! Mitäs kuuluu? Mä oon ihan hiton nälkänen ja odottelen Mikkoa kaupasta, että pääsis tekeen ruokaa. Tänään jäi välipala väliin, enkä oo jaksanut syödä mitään tässä odotellessa vaan mieluummin oon nälässä. Oon usein just näin laiska, että en yksinkertasesti jaksa laittaa mitään ruokaa, vaikka olisikin nälkä. Onneksi tää on nykyään aika harvinaista, kun oon opetellut pitään tarpeeks lyhyet ateriavälit. Ei ois pitänyt jättää sitä välipalaa syömättä tänäänkään!

.. Tässä välissä kävinkin laittaan ruuan valmiiksi; uudet perunat ja parsat kiehumaan ja kalapuikot uuniin paistumaan. Nyt  vaan oottelen kieli pitkällä ruuan valmistumista ja kirjoittelen samalla postauksen loppuun.


Asussa onkin nuo "rennommat housut" Jotka ostin Mangosta muutama viikko sitten. Voin paljastaa, että käytin niitä viime viikolla töissä joka päivä. Ne on niin mukavat ! Aivan kuin jalassa ei olisi mitään :-D Maanantaina puin farkut jalkaan pitkästä aikaa ja arvatkaa vaan miten epämiellyttäviltä ne tuntuivat noiden jälkeen. Tosi epämiellyttäviltä.

Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Itse lähden viettämään juhannusta kaverin mökille. Kivaa kun koiratkin voivat olla juhannusriennoissa mukana :-) Toivotaan että juhannussäät suosisivat kerrankin!

16.6.2013

Rippijuhlissa

Tänään vietettiin pikkuveljeni rippijuhlia. Kamalaa miten nopeaa aika menee, edelleen muistan oman konfirmaatiopäiväni niin selkeästi. Se oli muuten kivaa aikaa se, niin huoletonta :-) Joskus ois kiva palata yläasteaikaan, ihan vähäksi aikaa vaan vaikka. Siihen aikaan aina sattu ja tapahtu !

Tää päivä ei alkanut kovin hyvin. Mun oli tarkoitus laittaa ihan toinen mekko tuonne juhliin, mutta viis minsaa ennen lähtöö se ei enää näyttänytkään hyvältä. Siitähän syntyi todellinen vaatekriisi ja armoton kiire. Eikä hiuksetkaan suostuneet yhtään totella. Noh, näillä mentiin ..

 
Mitäs pidätte asusta?

Mä en tietenkään tuntenut olooni yhtään kotoiseksi siinä. Seuraaviin, parin viikon päästä koittaviin kesäjuhliin hankin uuden mekon ! Metsästys alkaa heti. 
 

Kuvassa siskoni taiteilemia kakkuja. Olisipa itselläkin taitoa ja viitseliäisyyttä(:-D) tehdä tuollaisia. Noh, onneksi mä voin määrätä pikkusiskon leipomaan kaikkiin tärkeisiin tilaisuuksiin ;-)


Loppuun vielä Mikon asu. Joka oli mielestäni paljon onnistuneempi kuin omani:-) Mitäs pidätte siitä?

kesäasuja

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty tähdellä(*).

Mun piti alunperin postailla jotain ihan muuta, mutta kun minä lahopää unohdin kameran muistikortteineen autoon ja auto ei nyt satu olemaan pihassa niin ei saada kuvia :-) Päätin sitten tehdä pitkästä aikaa muutaman kollaasin, tällä kertaa ne ovat aika kesäisiä. Kaikki tuotteet ovat Booztin valikoimasta* ja joukossa on todellisia alelöytöjä!


Tälläisessa asussa voisin kuvitella meneväni vieraaksi esimerkiksi rippujuhliin tai vaikka kesähäihin. Rippijuhliin olenkin muuten suuntaamassa huomenna (postauksen tein lauantaina) mutta asuni ei ole valitettavasti läheskään näin kivan näköinen. Jäi suunnittelu nimittäin vähän viime tippaan, joten niillä mennään mitä kaapista löytyy.. tai oikeestaan mitä siskon kaapista löytyi. Lopputuloksen näette sitten myöhemmin!


Ah, tämän asun värimaailmaan ihastuin todenteolla. Tai oikeastaan ihastuin koko kokonaisuuteen ! Vaatekaapissani ammottaisi vielä maximekon kokoinen aukko. Ja se pitäisi tosissaan paikata ! Pitäisiköhän laittaa juurikin tuo tilaukseen nyt kun se olisi alessa? Vai mitä mieltä olette, onko se liian juhlava arkikäyttöön vekkiensä vuoksi?


Tämä asu ei ehkä ole ominaisinta minua hapsuineen ja sandaaleineen, mutta mikä ettei, tuossa mekossa voisin kuvitella kulkevani kesähelteillä. Todella rento kokonaisuus mielestäni :-)


Tässä sitten vielä oikein räväkkä asukokonaisuus esimerkiksi illanviettoon. Tuollaista pystyraitapaitaa olen etsiskellyt jo jonkin aikaa ja aina kun kiva on tullut vastaan, niin tietenkin koot ovat olleet loppu. Harmi kun sytyin suohon kuosiin vähän myöhässä, sillä Hollannissa muistan nähneeni Zarassa juuri täydellisen sellaisen ja kokojakin olisi ollut :-( Mitä mieltä olette tuosta mallista? Onko jollain tuota(Veromoda), onko kivan näköinen päällä?

Kertokaahan mikä näistä on teidän lemppariasu :-)

Booztille pääset tästä ..

13.6.2013

13/6

Moikka. Oonpas ollut suorastaan laiska blogin suhteen. Tai oikeestaan on ollut vaan hirveästi kaikkea muuta.Tai oisinhan mä iltaisin  voinut TV:n tuijottamisen sijaan tulla vähän kirjoittamaan, mutta eipä ole ollut tarpeeksi energiaa ilmeisesti. Ihme sepostusta. Nyt mä kuitenkin täällä kirjoittelen.

Muistatteko kun kerroin, että tää viikko on eiulkonasyömisiä-viikko? Se meni hyvin tähän päivään saakka :-D Tiedättekö, mä vihaan eväitä, joita pitää miettiä töihin. Vihaan niiden miettimistä, kun en ikinä keksi mitään. Vihaan muovisia eväsrasioita, koska mun mielestä ruoka maistuu niistä pahalle. Vihaan myös melkein kaikkia valmisruokia, ainoastaan pidän tomaatti-vuohenjuustokeitosta. Eikä sitäkään viitsisi joka päivä syödä.  Vihaan koko hommaa ja mieluummin kävisin aina ulkona syömässä lounaan.


Täksi päiväksi olin ottanut evääksi pakkasesta jotain thai-currynuudelisysteemiä ihan vaan kokeeksi. Noh, töissä huomasin, että se pitäisi valmistaa pannulla. Oli siis pakko lähteä lounaalle, suoraan sanottuna hampparille! Loppuviikon oon kuitenkin nätisti ja äsken paistoin thaicurrysysteemin huomisen evääksi. Viikonlopuksi pitää keksiä jotain hyvää sapuskaa!

Kuvituksena viime viikonlopun asua. Mitäs pidätte? Mä voisin mielelläni pitää noita tänä kesänä vielä uudestaan, jos vaan toi sade loppuis joskus :|

9.6.2013

sunnuntai

Sunnuntait on vähän kakpiippunen juttu mulle. Toisaalta ne on ihanan rentoja päiviä, jolloin voi tehdä mitä huvittaa, toisaalta näin viikon viimeisenä päivänä alkaa jo ahdistaa tuleva työviikko. Pitäis vaan osata ottaa rennosti ihan viikonlopun loppuun asti! Tänään on ollut kuitenkin tosi kiva päivä. Aamulla rötkötettiin sohvalla ja katsottiin varmaan viisi jaksoa How I Met Your Motheria, vähän siivoiltiin ja iltapäivällä lähdin sushitreffeille kamujen kanssa. Sitten tulin kotiin, lueskelin vähän blogeja ja ajattelin vielä katsella Tallinnan hotelleja, ajateltiin nimittäin lähteä jossain kohtaa kesää tekemään pikkureissu! Koirillakin on selkeesti ollut tänään rento meininki ..


Liikkeelle lähdin tänään tylsässä sunnuntailookissa. Aina ei jaksa panostaa :-)


Käytiin ihanien tyttöjen kanssa testaamassa Marusekin sushibuffa, joka siellä on sunnuntaisin pystyssä. Oli kyllä tosi hyvä! Susheja oli monipuolisesti ja lisäksi sai misokeittoa. Täytyy kyllä käydä toistekin :-)

7.6.2013

pörröpää

Näitä kuvia katsellessa mietin vain, olenko oikeasti lähtenyt noin pörröpäänä ulos? Muistelisin, että hiukset näyttivät ihan kivoilta, siisteiltä kiharoilta tuolloin aamulla, mutta taisin olla vielä unenpöppörössä. Noh, ei voi enää mitään. Paitakin on aika pahasti rypyssä ..

Sortsit ovat uudet. Ostin ne viime viikonloppuna Mangosta. En shoppaillut silloin Ideaparkissa muuta kuin siellä ja mukaan lähti noiden lisäksi yhdet farkut ja yhdet rennommat housut. Aika yksitoikkoinen shoppailureissu oli siis se. Mutta kaikki ostokset ovat enemmän kuin mieluisia ja varmasti tullaan näkemään vielä asuissa!


Mitäs te ajattelitte tehdä viikonloppuna? Me mennään huomenna porukalla leffaan sekä ulos syömään  ja sunnuntaina mulla olis sushitreffit kamujen kanssa! Eli aikas ruoka painotteisella meiningillä jatketaan. Tää viikko on nimittäin ollut ihan katastrofaalinen ulkona syömisten osalta. Yhteensä niitä ois tulossa viisi. Kamalaa :-D Justhan mä kerroin kuinka mä alan vähän tarkkaileen enemmän mitä suuhuni pistän. Ja mukavasti tohon touhuun rahaakin uppoaa. Sovittiinkin, että ensi viikko on eiulkonasyömisiä-viikko.