30.7.2013

Kaunas part 1

Noniin, Kaunaspostausten kimppuun :-) Oltiin siellä siis kaksi kokonaista päivää. Majoituttiin Ibis-ketjun hotelliin, lähelle Akropolis-ostoskeskusta. Hotellia voin suositella, tosi jees hinta-laatusuhde! Ainoa miinus oli hieman syrjäinen sijainti, oli tosiaan lähellä suurta ostoskeskusta, mutta kävelykadulle sekä vanhaan kaupunkiin oli jonkin verran matkaa.

Paljon tuli vietettyä aikaa tuossa mainitsemassani ostoskeskuksessa. Sieltä löytyi kaikki vaatekaupat, joita osasin kaivata; Mango, Zara, Bershka, Mohito yms. Lisäksi paljon kivoja ruokapaikkoja sekä kahviloita. Tässä kuvia kummaltakin päivältä, ei siis ole missään järjestyksessä (en siis syönyt tuota kaikkea yhtenä päivänä;-))


Hahah, mun hiukset. Tosiaan, meillä oli vaan käsimatkatavarat mukana ja painorajoitus oli 10kg. En sitten viittinyt ottaa minkäänlaista muotoilurautaa mukaan, kun ei kerran suoja-ainettakaan pystynyt kuljettamaan :-D


Huhhuh kun alkaa jalkoja väsyttämään näitä kuvia katsellessa. Käveltiin nimittäin ihan älyttömästi noina päivinä!! Ruoka ravintoloissa oli tuolla tosi halpaa; noin kolmanneksen Suomen hinnoista sanoisin. Shoppailukin taisi olla jonkin verran edullisempaa, varsinkin nyt oli kun oli vielä alet meneillään. Ja kyllähän sitä ihan kivoja löytöjä tulikin tehtyä .. :-)

29.7.2013

Jihuu

HEippa taas! Viikonloppu oltiin Kaunasissa ja takana on mitä kivoin reissu. Lämpöä riitti, samoin herkullista ruokaa ja shoppailtavaa. Kannatti siis piipahtaa :-) Tässsä vaan tälläset pikamoikat, teen reissusta muutamia postauksia myöhemmin. Nyt täytyy kuitenkin rientää muihin hommiin! Adios


ps. Mitäs pidätte ulkoasusta? Haluaisin kovasti uudistaa sitä, mutta muutosten jälkeen palaan ainä tähän, lähes samanlaiseen ulkoasuun. Plaah :-D Pitää nyt miettiä mitä tälle oikein tekisin.

24.7.2013

24/7

Heippa. Ihanaa kun kesä on tullut takaisin ! Tänään töiden jälkeen lähdin heti ulkoilemaan aurinkoiseen ja  lämpimään säähän, vielä kun se on kerran mahdollista. Käytiin myös koirapuistossa pitkästä aikaa. Voisin seisoskella siellä vaikka tunteja putkeen, niin hauskaa katsella koirien touhuja.

Oon viime aikoina katsellut ylitäyttä vaatekaappiani. Mua ahdistaa, kun siellä on liikaa tavaraa! Varsinkin ihan liikaa sellaisia mitä tulee tosi harvoin käytettyä. Oon huomannu, että yhä useemmin päätyy tietyt vaatekappaleet päälle, sellaiset missä todella viihdyn. Päätettiinkin siskoni kanssa, että alkusyksystä otetaan taas kirppispöytä. Ensi viikolla siivoan sen ja laitan myyntiin menevät sivuun, melkeinpä en malttaisi odottaa sen harventamista!


Tämän näköisenä olin eilen töissä. Mitäs pidätte asusta? Tää muokkaus on ainakin ehkä liian outo mun makuuni :-D

22.7.2013

Kanasalaattia

Tovi on vierähtänyt viimeisimmästä ruokapostauksesta, joten nyt sellaista vaihteen vuoksi :-) Meillä syödään kanasalaattia varmaankin laittoman usein ja mun täytyy sanoo, että se on alkanut viimeaikoina tosissaan kyllästyttämään. Päätin sitten tehdä siitä vähän erilaisen, oikein kesäisen version. Ja sitä tulikin oikein hyvää!


Aluksi pilkoin perus salaattipohjan: kurkkua, tomaattia sekä lehtisalaattia. Olisin laittanut joukkoon vielä vähän punasipulia, mutta se olikin loppunut.


Sitten paistoin kanat oliiviöljyssä sekä balsamicossa. Mun mielestä valmiit kanansuikaleet on ihan suoraan sanottuna kuraa, joten mieluummin ostan fileitä ja leikkaan ne paloiksi.


Salaatin päälle pilkoin cantaloupenmelonin. (Tiedoksi, että mun piti googlettaa, miten toi kirjotetaan ja törmäsin tälläseen faktaan, että meloni on kurkkuihin kuuluva kasvi !? :-D) Ennen olin sitä mieltä, että salaatit salaattina ja hedelmät hedelminä, mutta niin se mieli muuttuu.


Ja annoksen päälle vielä vähän fetaa ja pinjansiemeniä. Itse olisin ehkä korvannut fetat halloumilla, mutten saanut ostaa sitä. Höh. Kuitenkin, nyt on annos valmis nautittavaksi, kaveriksi vähän patonkia ja eikun syömään!


21.7.2013

Viimesempäälle

..Nää kuvat nimittäin. Halusin perjantaina kovasti ikuistaa illan asuni, mutta se oli vähän hankalaa ilman kuvaajaa. Tässä kuitenkin muutama kiireessä napsastu kuva. Perjantaina vietettiin kahden kaverini synttäreitä. Taas kerran tosi hauska ilta. Ei voi muuta sanoa, kuin että mulla on ihan parhaita kavereita!! Harmi, että kesä loppuu ja kaikki lähtevät taas ympäri Suomea opiskelemaan, eikä heitä näe taas niin usein. Ilo irti siis vielä kun voi!


Eilen otettiin toosi rennosti täällä kotona. Katottiin varmaan viisi tuntia How I Met Your Motheria sekä yksi True Blood jakso. Oltiin siis tooodella aikaansaavia. Suurin saavutus tais olla kaupassa käyminen. Tänään ajattelin harrastaa jopa vähän liikuntaa ja voisi tän asunnonkin laittaa vähän nätimpään kuntoon.

Ensi perjantaina lähdetään Kaunasiin viikonloppu reissuun. Jee :-) Tajusin vasta tällä viikolla, että pakkaaminen saattaa olla vähän haastavaa, kun on pelkät käsimatkatavarat messissä. Esim nesteiden(lue: kosmetiikkatuotteiden) kanssa. Täytyy koittaa olla luova :-D

Mutta nyt lähden haukkaamaan happea. Kivaa sunnuntaita kaikille♥

17.7.2013

17/7

Hei vain! Kuten sanoin, otatutin tänään kunnon asukuvat. Nää on otettu aamulla, ennen töihin lähtöä ja voi että kun väsymys paistaa naamalta :-D Mä oon nykyään tosi laiska aamusin. Päälle vedän ne vaatteet mitä ekana käteen sattuu, naaman sudin kuosiin parissa minuutissa ja hiukset vedän suttunutturalle. Eilen sitten satuin katsomaan peiliin töiden jälkeen ja mietin, että huomenna vois jopa avata silmät, ennen kuin menee vaatekaapille. Mietin asun jo illalla mielessäni etukäteen ja tällaista päätyi päälleni ..


Mielestäni tosi kiva kokonaisuus! Ja fiiliskin oli parempi, kun tiesi vähän panostaneensa. Meikkiin en edelleenkään uhrannut muutamaa minuuttia enempää aikaa, mutta jaksoin sentään hiukset suoristaa. Tuota Hollannista ostamaani valkoista bleiseriä olen käyttänyt ihan liian vähän. Se on niin kiva !


Tiedättekö, kuinka ihan pikku jutut voi tehdä päivästä paljon paremman? Tänään niitä on ollut mulle kiva asu, sekä aamulenkillä vastaan tullut nainen. Hän kehui kuinka mulla on tosi kauniita koiria! Miten ihanasti sanottu kolmesta suhteellisen vilkkaasta ruttukuonosta! Se kommentti jäi mieleen koko päiväksi :-) Nyt suuntaan taas ulkoilemaan niiden kanssa, sen jälkeen salille. Heipsan!

16.7.2013

Can we just for a night let the stars decide where we belong

 Tuntuu, että nyt kesällä on ollut vaikeaa löytää aikaa istahtaa koneelle ja postailla. Ja jotenkin mun suhtautuminen tähän hommaan on myös muuttunut. Aiemmin otin hieman paineita siitä, jos postauksia ei hetkeen ilmestynyt tänne blogiin. Nyt en ole ottanut. Kai se on tämä kesä kun fiilis on rennompi ja niin pois päin :-) Luulenkin että syksyllä postailu jatkuu taas ihan erilaisella meiningillä! Tosin sekin on nyt haittaillut tätä hommaa, kun tää mun kone on temppuillut yhä pahemmin. Kovalevy on pamahtamaisillaan, niin se sanoo. Enkä oo saanut haettua uutta konetta tilalle. Täytyis sekin hoitaa piakkoin!! Onneksi sentään siirsin tärkeät tiedostot jo talteen.


Lauantaina oli ihan mahtava ilta. Oltiin kaveriporukalla istumassa iltaa ja meininki oli mitä parhain !! Sää oli täydellinen, ympärillä parhaat ihmiset, hervottomat jutut ja loistavat juomapelit. Niistä oli viime lauantai tehty. Myöhemmin siirryttiin vielä kaupunkiin jatkamaan. Viimesen silauksen täydellisyyteen teki täysi darrattomuus seuraavana aamuna :-D Ei siis olisi voinut paremmin mennä!


Päätin jo, että huomenna otatutan kunnolliset asukuvat :-) Kivaa iltaa kaikille!


10.7.2013

Uudistetut kutrit

 Moikka! Mä oon jo jonkin aikaa kriiseilly mun hiusten väristä. Viikonloppuna meinasin rynnätä kauppaan ja ostaa tumman värin, niin pahaksi meni mun kriiseily, mutta onneksi kaupat olivat silloin menneet jo kiinni. Valitin mun siskollekin, kuinka ne näytti musta ihan oransseilta ja sen mielestä ne näyttikin vihreiltä. No en sit tiä kumpi on parempi. Anyway, se sitten ehdotti, et laitettais juureen vähän tummempaa sävyä, niin saatais niistä vähän luonnollisemman näköiset. No eilen sitten ryhdyttiin tuumasta toimeen ja lopputulos on tämännäköinen ..


Ja mä oon super tyytyväinen! Nyt nää on tosi kivat. Kuten huomaatte, kameralla on tosi vaikee saada todellista sävyä taltioitua, ekan ja tokien kuvien välissä on aikamoinen sävy- ja tummuusero. Totuus on jotain noiden väliltä.

Mitäs pidätte?

8.7.2013

7/7

Moikka ja kivaa viikonalkua kaikille :-) Mulla oli eilen aikas spesiaalipäivä. Musta tuli yhden pienen miehen kummitäti! Mun täytyy myöntää,että oon tosi huono pienten lasten kanssa. En osaa ees käsitellä vauvaa. Mutta silti, on ilo ja kunnia olla kummi. Tässähän sitä sitten oppii :-)

Tässä eilisen asua. Kuten huomaatte, ne nudet korkkarit vaihtuivatkin baltsuihin. Ajattelin, että oishan se tyhmää, kun oisin niissä kaikissa kuvissa Mikkoa pidempi. Ja ehkä mukavuudenhaluisuudella oli tälläkin kertaa oma osuutensa asiaan :-D Kyllähän niitä upeita kenkiä ehtii myöhemminkin käyttämään! Mitäs pidätte mekosta? Se löytyi Spirit Storesta.


Lahjaksi hankittiin pienelle jotain meidän mielestä todella söpöä; ekat converset :-D Lahja ei siis ollut sieltä perinteisimmästä päästä, mutta meidän näköinen.

Sellaista. Nyt jatkan maanantaitani katsomalla Suurimman Pudottajan finaalin. Wuhuu!

6.7.2013

Ei mennyt ihan putkeen

..Kiitos siitä kuuluu Suomen ihanalle kesälle. Hehkutin tälläkin, kuinka me mennään perjantaina ravintolaan mun synttärien kunniaksi. Oltiin varattu pöytä Coussiccasta ja oltiin kumpikin ihan innoissamme, kun päästään syömään kunnolla, pitkän kaavan mukaan. Perille päästyämme huomasimme ovessa ilmoituksen "Suljettu vesivahingon vuoksi". En tiedä muusta Suomesta, mutta ainakin täällä Tampereella tuli  myöhään iltapäivällä vettä kovemmin, mitä ikinä olin nähnyt. Ja Coussicca oli saanut siitä osansa. Ja sain muuten minäkin kun vein koiria ulos ja taivas repesi yllämme. Oltiin kaikki kotiin päästyämme kuin uitettuja koiria. Näiden kuvienkin perusteella voi jossain määrin päätellä ilmankosteuden tason - mun hiukset villiinty välittömästi.


 Ei sitten menty Coussiccaan. Käytiin muutaman muun raflan ovella kääntymässä ja soitettiinkin yhteen. Ei ollut tilaa. Melkein jo mentiin mahat muristen Mäkkäriin, mutta käännyttiinkin juuri ennen sitä New Yorkiin. Ei oltu käyty siellä pitkään aikaan, mutta eilinen yllätti meidät sen verran positiivisesti, että varmasti mennään pian uudestaan. Sen verran herkkuhampparit vedettiin ! Puhumattakaan alkupaloista :p


Alkupalaksi otin patonkia jonka päällä oli piiikku slaissit chevreä sekä yrttiöljyä. Ai että oli hyvää ! Mikko otti jotain teriakikanavartaita, jotka olivat myös tosi herkullisia. Pääruuaksi otin gourmet-hampparin, joka sisälsi lohta ja jättikatkarapuja. Jos oikein ymmärsin, tää hamppari on New Yorkin listalla vaan kesän loppuun. Ehkä pakko käydä syömässä toi vielä toiseen kertaan :-D Silloin vaan täytyy jättää nuo herkkuleivät syömättä, sillä ne täytti mua jo sen verran, etten jaksanut syödä kuin puolet pääruuasta. Olin aivan ähkyssä. Vähänkö harmitti!

Vaikka ilta alkoi aika takkuisasti, päättyi se kuitenkin hyvin :-) Toi ilta jää kyllä varmaan pitkäksi ajaksi mieleen!

4.7.2013

epäonnistuneet

Meillä asukuvienottohetket ei oo mitään kovin kummosia. Ensinnäkään Mikko ei pahemmin nauti näiden kuvien ottamisesta. Sen lisäksi ne otetaan yleensä kiireellä, kun pitäisi olla jo menossa seuraavaan kohteeseen. Ja se kuvien ottaminen itsessään kestää parhaimmillaan minuutin. Sitten katson autossa, millaisia otoksia tuli. Välillä ihan ne ovat ihan ok, välillä taas kaikki aika surkeita. Niihin on sitten tyydyttävä. Nämä(kään) kuvaukset eivät menneet ihan putkeen .. Mutta näillä mennään!


Tällä viikolla olen ehtinyt nähdä kamuja leffailun, mässäilyn ja shoppailun merkeissä sekä käydä salilla. Ei siis ole valittamisen aiheita tästä viikosta :-) Huomenna mennään Mikon kanssa ravintolaan syömään mun synttäreiden kunniaksi, vähän jälkikäteen. Ihan parasta! Ruoka on niin hyväää ..


Tän viikkoiselta shoppausreissulta tarttui mukaan elämäni ensimmäinen maxi. En olluut ennen edes kokeillut itselleni mitään maxipituista, joten ihan mielenkiinnosta kävin Ginassa tätä kokeilemassa. Sen verran siihen tykästyin, että vein kotiin asti! Mitäs pidätte? Ei ollut hinnallakaan pilattu, vain viitisentoista euroa köyhdytti lompakkoa :-)

2.7.2013

Matkalle ..

Mähän olen koko kesän ahkera työntekijä, eli lomaa en pidä laisinkaan. Oli siis pakko varata edes joku pikkuinen reissu, toisin sanottuna irtiotto arjesta. Aiemmin taisinkin kertoa, että Tallinnan reissu olisi suunnitteilla. Suunnitelmat muuttuivat, kun sain äidiltä vinkin toisesta hyvästä viikonloppureissukohteesta.


Elikkä loppukuusta suunnaksi  otetaan Liettua, tarkemmin sanottuna Kaunas. Matkalla halutaan kierrellä kaupunkia, vähän shoppailla, syödä hyvin ja relata. Sinne hurautetaan puolessa toista tunnissa Ryanairilla, eli pitäisi mennä matkustusvaihekin suht kivuttomasti :-) Lueskelin jonkin verran kaupungista ja  paljon kehuja oli saanut muilta suomalaisilta. Onko joku lukijoista käynyt Kaunasissa? Kertokaa vinkkejä vaan!