30.8.2013

vika työpäivä!

Moikka vaan! Ajastimpa teille lukemista mun vikan työpäivän kunniaksi. Tai no, huomenna suuntaan töihin myöskin, mutta toiseen paikkaan. Joka tapauksessa, neljä kuukautta meni ohitse ihan hujauksessa. Nyt on taas lisää työkokemusta takataskussa. Tästä on hyvä jatkaa. Maanantaina taas kouluun pitkästä aikaa, sekin on ihan kivaa vaihteeksi. Tässä kuitenkin asua tältä viikolta. Mitäs pidätte? Älkää välittäkö superväsyneestä naamasta .. :-)


Illalla suunnataan sushille, en malttais oottaa !! Kivaa viikonloppua kaikille ♥

28.8.2013

random

Huhhuijakkaa! Olin tänään kahvakuulatunnilla ja nyt mun kädet on ihan makaroonia :-D Odotan jo "innolla" millainen fiilis on huomenna, pääsenkö esim sängystä ylös. Oon käynyt kahvakuulassa kerran aiemmin ja muistelin, ettei se ollu ihan mun juttu. Tänään alkutunnista mulla tuli ihan sama fiilis, mutta lopputunnista olin ihan liekeissä ja kun se loppu, oli voittajafiilis! Kannatti siis käydä :-) 

Oon tällä viikolla käynyt ahkerasti liikkumassa. Pikkuisen siis olen ottanut itseäni niskasta kiinni, pari viime viikkoa on nimittäin mennyt aika laiskasti. En tiedä onko kovin fiksua kirjoittaa tänne, mutta mun paino on noussut pikkuisen kesän aikana ja mulla on pikkuinen kriisi siitä, vaikka toisaalta tiedän, ettei tarvitsisi kriiseillä. Mutta kun se pysyi samana vuosia, ja nyt on sitten noussut! Ja hei, mites toi pizza sopiikaan tähän postaukseen :-D ?? Tälläistä tää on kun ajatus lähtee rullaamaan ja kaikki sitten purkautuu näppäimistölle... Haha, ei o kyllä nyt mitään päätä eikä häntää.


 Kuvituksena Aada mökillä, viikonloppuista pizzaa, mun uusi ihana tietsikka sekä uusi kiva "pelipaita" jonka tilasin Hennesiltä. Harmaat t-paidat taitaa nykyään olla mun intohimo, kuinka jännittävää .. Mutta niitä nyt on viime aikoina kerääntynyt. Samasta paketista paljastui mm. bikinit Thaimaan reissua ajatellen, voisin kuvailla nekin tänne joku päivä !

Sellaista. Mitäs teille kuuluu :-)

26.8.2013

syksyistä

Tässäpä katsaus toivomaani syystyyliin. Huomaan, että tyylini on mennyt kokeilevammaksi, vaikka aika klassinen pohja siinä edelleen on. Tajusin tätä kollaasia tehdessä, etten ole vielä tehnyt mitään tarpeellisia syyshankintoja. En ole edes vienyt niitä ajatuksen tasolle aiemmin, haha. Tarvitsisin ainakin jotkut tuollaiset matalat nilkkurit sekä rennon mallisen parkatakin. Neulevarastokin kaipaisia täydennystä! Ja oih, tuollainen viininpunainen, lämpöinen huivikin olisi aika passeli.

neule - täältä / printtipaita - täältä / nahkatakki - täältä / peplumtoppi - täältä / jakku - täältä / mustat housut - täältä / farkut - täältä / nilkkurit - täältä / huivi - täältä / kaulakoru - täältä / laukku - täältä

postauksen linkit ovat mainoslinkkejä

Joko te odotatte syyspukeutumista ? :-)

25.8.2013

mökillä

Kun kaupungin hälinä ja perusarki alkavat kyllästyttämään, lähdetään poikkeamaan meidän mökillä. Sinne kun pääsee, katoaa mielestä murheet ja huolet saman tien. Oon tainnut josks aiemminkin mainita, että tykkään onkimisesta. Itse asiassa se on yksi kivoimmista jutuista mitä tiedän :D Tälläkin mökkireissulla kalastin yhteensä tunteja. Se oli kivaa vaikken mä mitään saanutkaan, siinä laiturilla oli niin lämmin ja tyyntä. Paitsi melkein hauen ja siinä kohtaa meinasin saada sydärin. Haha.Tässäpä kuvia reissulta ..


Mikko sai hauen ja se on tossa pannulla!! Se oli ihan varmaan se sama, minkä mä meinasin saada. Tiedän sen siitä, kun mä en saanut mitään vaikka kalastin paljon pidempään :D Mutta tiettekö, mä tein kaiken likasen työn! Perkasin ja suolestin ja valmistin sen alusta loppuun ihan ite. Ja oli muuten hyvää.

Huomenna alkaakin jo viimeinen duuniviikko. Jännää! Kivaa sunnuntaita kaikille :)

24.8.2013

outta nowhere

Hellouu! Tultiin hetki sitten mökiltä rentoutumasta. Hyvä reissu takana, kelit suosi ja akkuja on taas ladattu :-) Se taisikin olla vika mökkireissu tältä vuodelta. Otin jonkin verran kuviakin, laitan niitä tänne vaikkapa huomenna!

Arvatkaa mitä? Kirjoittelen tätä postausta uudella tietokoneella! Miten mahtava tunne, kun kone käynnistyy varmaan kahdessa sekunnissa, eikä selaimenkaan yläkulmaan tule jatkuvasti sitä hemmetin not responsing tekstiä. Toimii siis kuin unelma. Eikä ulkonäössäkään ole moittimista. Laitan tästäkin kuvia sitten jossain kohtaa. 


Tässä asua yhdeltä sateiselta päivältä. Nyt kun näitä kuvia katsoo, niin mielestäni tuo paita ja bleiseri eivät oikein toimi yhdessä. Bleiseri kun on luonnon valkoinen ja paidassa on puhtaan valkoisia raitoja. Noh, ensi kerralla oon sitten fiksumpi. Mitäs te tykkäätte tästä asusta?


21.8.2013

pics

Voi vitsit, mun kone vetelee viimesiään .. taas! Ehkä jotkut muistavatkin, kuinka valittelin keväällä, että mun kone hajoo ihan just. No sehän lahos lopullisesti tossa pari viikkoa sitten, enkä hankkinut uutta sillä veljeni osti uuden koneen ja sain sen vanhan läppärin käyttöön. En sitten tiedä, onko vika mussa, mutta tääkin sanoo ittensä irti ihan just. Päätin, että nyt kyllä hommaan sen uuden koneen, ei muu auta. Ensi kuu elellään muuten varmaan kaurapuurolla :-)

Asiasta ihan toiseen, tässä kuvia, mitä tänään ja lähi päivinä napsinut. Mä oon todellinen koti-ihminen. Parasta on se, kun oot laittanut kodin kuntoon, teet jotain hyvää syömistä ja alat katseleen lemppari sarjaa ♥. Sitä mä alankin kohta tekeen !!


Ostin maanantaina uuden kalenterin. Se on kyllä kiva vaihe vuodesta, kun saa alottaa täytteleen uutta kalenteria. Ei näytä syksy sitten enää niin ankealta. Haha.

20.8.2013

20/8

Heippa vain. Taas on uusi viikko startannut ihan huomaamatta. Kaikennäköistä tekemistäkin tuntunut riittävän. Viime päivinä oon mm. nähnyt kamuja, leffailun parissa (Monsterit yliopisto - käykää kattoon, oikeesti hauska!) sekä juhlinnan merkeissä. Tässä asua lauantailta, kun oltiin juhlimassa ystävän ylläriläksiäisiä, kun hän suuntaa Lapin yliopistoon asti opiskelemaan. Harmittaa, kun sitten ei enää niin usein nähdä ja ikävä tulee, mutta onneksi nykyään on niin helppoa pitää yhteyttä ♥.


Lauantaina sää oli mitä surkein, joten sujautin jalkaani nilkkurit pitkästä aikaa. Taisi olla hyvä päätös, yöllä oli nimittäin todella kylmä ja silti minä, pahin vilukissa ikinä, selvisin ihan hyvin !


Saatiin sunnuntaina katsotua kaikki How I Met Your Motherit loppuun saakka. Ihan hyvä suoritus mun mielestä, noin kolme kuukautta ja kahdeksan tuotantokautta - 187 jaksoa katsottu. Nyt olo on aika tyhjä :-D Onneksi mulla on vielä sentään Suurin Pudottaja sekä True Blood. Ja aloitettiin vielä uusi sarja, Misfits joka vaikuttaa myös aika lupaavalta. Musta on kyllä tullut todellinen sarjojen suurkuluttaja! Onneksi syksy ja pimeys ovat tuloillaan ja silloinhan ei parempaa tekemistä olekaan ;-)

17.8.2013

asua

Jos joku, niin tämä on luottoasuni! Harmaa t-paita, farkut ja bleiseri. Niin simppeliä, mutta mun mielestä kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvännäköistä. Unohdin muuten täysin esitellä ton t-paidan muiden Kaunasin ostosten seassa. Se on nimittäin myöskin sieltä peräisin. Miten siistit noi hihat ?!


Täällä on ihan hirveä keli tällä hetkellä. Tänään olisi vielä tarkoitus lähteä kaupunkiin illan viettoon ja mua oikein inhottaa toi jatkuva kaatosade. Pliis lopu jo !! Mitäs suunnitelmia teillä on lauantain kunniaksi?

16.8.2013

Kaunas part 2

Tässä vielä kuvapläjäys Kaunasista. Miten nopeasti voikaan syksy tulla, näissä fiilis on vielä niin kesäinen. Tänään aamulla ulkoiluttaessani koiria, tunsin taas syksyn saapuneen. Nurmi oli märkää, eikä aurinko ollut kunnolla ehtinyt nousta. Toisaalta kivaa, mutta loppusyksyn pimeydestä en tykkää sitten yhtään! Noh, fiilistellään nyt vielä näitä kesäisiä kuvia ..


Näitä kuvia läpikäydessä tuli myös kauhea halu päästä takaisin Kaunasiin .. Ja suurin syy sille halulle taitaa olla noi sushit :-D Oon ehkä outo. Mutta noi oli niin halpoja ja hyviä! Noi meijän annokset juomineen oli yhteensä alle kympin. Ehkä sitten joskus talvella voisi kävästä tuolla uusiks. Nyt odotellaan kuitenkin Thaimaan matkaa!

13.8.2013

Kuulumisia ja koiruuksia

Moikkamoi! Mun tuli todellinen himo tulla tänne kirjoittelemaan kuulumisia. Hirveä postausinto tällä hetkellä päällä, tuntuu vaan että ideat ovat vähissä! Niitä saa toki antaa. Itse ainakin tykkään lukea blogeista juurikin kuulumisia, niiden kautta saa bloggaajasta jotekin henkilökohtisemman kuvan. Vaikka kuulumiset olisivatkin ihan arkipäiväisiä höpinöitä :-)

Mulla on töitä  tuolla nykyisessä paikassa enää kaksi ja puoli viikkoa jäljellä. Sen jälkeen pitäisi mennä taas kouluun.. Jota mulla on muuten ihan naurettavan vähän. Vain kahtena päivänä viikossa. Ajattelin ottaa syksyn suht rennosti, kun kesä on kerran painettu duunia. Toki töihin menen, mutta en kuitenkaan ajatellut ihan hulluna sitä tehdä. Oon tykännyt tosta nykysestä hommastani toimistossa. En kuitenkaan ole varma onko se se juttu mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. En vieläkää tiedä mikä musta tulee isona. Katsotaan nyt mitä elämä tuo tullessaan!!


Mitäs muuta mulle kuuluukaan. Ainiin, ostettiin siskoni kanssa Grouponista yhden kuukauden kortit Elixiaan. Pitkästä aikaa oon käynyt ryhmäliikunnoissa ja ai että se on kivaa vaihtelua salitreeneille! Oon ollut ihan innoissani niillä muutamilla tunneilla, joissa oon ehtinyt käymään. Vaikka aluksi olikin vaikea pysyä mukana, siitä se sitten taas lähti. Varmaan pakko jossain kohtaa hankkia sinne jäsenyys. Sitten joskus kun tuo toisen salin jäsenyys loppuu. Jee jee.

Kuvituksena koiria, kun niitä ei ole täällä hetkeen näkynyt. Niille kuuluu hyvää :-) Alimmaisen kuvan kehyksiin laitan niistä kuvia ja kuvat pääsevät kunniapaikalle olkkarin seinälle.

Sellaista tällä kertaa. Nyt iltapalan tekoon. Kivaa loppuviikkoa teille!!

Marc by Marc Jacobs bracelet

Pitkään olen halunnut jotain kivaa rannekorua Korsin kelloni kaveriksi. Tuo kello on kyllä ollut tosi hyvä ostos. Tuossa se killuu ranteessa lähes päivittäin. Tosi alaston olo ilman sitä ! Kuitenkin, ihastelin kaikkia Marc by Marc Jacobsin rannekoruja Shopbopin nettikaupassa. Silmiini pisti erityisesti beige, nahkainen rannekoru kultaisilla yksityiskohdilla varustettuna. En kuitenkaan sitä tilannut vaan ajattelin vielä katsella. Ja kuinkas kävikään, se sama koru tuli hetki sitten vastaan Stockalla. (no ei kai nyt ihan vastaan tullut, mutta bongasin sellaisen koruvitriinistä kuitenkin;-)) Siinä kohtaa se oli pakko jo ottaa mukaan, se oli selkeesti tarkoitettu mulle !!


Shopbopin sivuilta jäi muuten mieleeni kummittelemaan myös Marc Jacobsin kellot. Niin ihania! Ehkä sitten joskus ..

11.8.2013

11/8

Moikka kaikki! Mun viikonloppu oli aika tylsä. Olin kipeenä mamman hoivissa, tosin siellä oli aika hyvät oltavat. Sillä aikaa Mikko teki kotona vähän remppaa, keittiössä on nyt laminaatti! Tosi paljon kivemman näköinen nyt mielestäni :-) 

Tänään sain kipeilystä  tarpeekseni ja oli vaan pakko päästä jonnekin ihmisten ilmoille. Lähdettiin käymään siskoni kanssa Ikeassa. Ostin kotiin kaikkea tarpeellista ja "tarpeellista". Jotenkin sinne saa vaan aina rahaa uppoamaan. Kauhea sisustusinto päällä tällä hetkellä! Tällaisena lähdin tänään liikkeelle. Tykkään niin tosta collegesta!


college - Mango / sortsit ja kengät - h&m / kello ja laukku - Michael Kors / kaulakoru - Juicy Couture

Pitkästä aikaa laitoin asun osien alkuperän näkyviin. Mitäs sanotte, onko tarpeellista jatkossa :-)?

ps. Hyvää nimipäivää muille Sannoille ;-)

10.8.2013

Newbies

Saimpas kuvailtua Kaunasin shoppailuni! Kaunasin shoppailumahdollisuudet oli mun mielestä hyvät, Akropolis-ostoskeskus oli oikea shoppailijan paratiisi. Hinnat olivat lähes Suomen tasoa, vähän ehkä edullisempia. Alet olivat kuitenkin käynnissä reissumme aikana ja aletuotteita oli tosi hyvin jäljellä. Tosin itse en alesta löytänyt kuin tuon raitapaidan ;-D Perus. Tässä kuitenkin oma shoppailusaldoni, mielestäni löysin tosi kivoja juttuja. Kaikki eivät ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, mutta eiköhän niitä päälläkin tulla näkemään!


 raitapaita - Mango♥


sininen pusero - Mohito♥


college - Mango♥


 farkut - Bershka♥

Ihan huiput, tosi joustavat ja mukavat päällä! Pakko ostaa näitä lisää kun taas Bershkaan pääsee, hintakin oli vain noin 25 euroa.


statementkaulakoru - Mohito♥

Vihdoin löytyi täydellinen!


Paitapusero - Reserved♥