29.9.2013

Time just seems to fly but the memories remain

Hemmetinmoinen viikko takana päin! Oon ollu jotenkin ihan hajalla, pienetkin vastoinkäymiset on tuntuneet maailmanlopulta. Kai teilläkin menee joskus yhtä huonosti? Esimerkiksi eilen kun olin lähdössä töistä, muutama minuutti ennen sulkemisaikaa pompsahti pari ihmistä vähän katselemaan valikoimaa. Sori nyt mut mun mielestä se on aika epäkohteliasta, kun huomaa liikkeen olevan menossa kiinni niin tulee sinne sitten vain pyörimään, ilman mitään tavoitetta. Noh, joka tapauksessa sen vuoksi myöhästyin bussista ja päässä kiehui .. Ja ajattelin että ilta menee pilalle, kun oli sovittua menoa ja muutenkin kiire. Onneksi universumi oli tällä kertaa mun puolella ja ehdin lopulta  keskustorilla bussiin johon pitikin!

Loppu ilta meni jo paremmin, käytiin kamuni kanssa katsastamassa Millerit. Ja oli hiton hyvä !! Sai tosissaan nauraa. Suosittelen käymään katsastamassa, jos ette ole vielä ehtineet :-) Tänään taas aloitin päivän reenillä ja sen jälkeen lähdettiin Marusekiin sushibuffaan josta olin taas kerran niin innoissani. Maha oikein kurisi ja sitten tuli taas vastaan "maailmanluokan vastoinkäyminen". Paikka oli täynnä ja jonoa oli pari seuruetta. Mietin siinä, että miksi me tyhmät emme olleet varanneet pöytää.. Onneksi odotus oli lopulta vain parikymmentä minuuttinen ja niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa.. Kannatti tälläkin kertaa!


Vedin pahimman luokan sushiöverit! Niin parasta :-D Sen jälkeen suunnattiin jälkkärille mun sisarusten synttäreille. Täydellinen lopetus siis raskaalle viikolle! Huomenna alkaa uusi samanmoinen kivalla 11 tunnin päivällä. Mutta yritän pitää positiivisuuden mukana! :-)

Kivaa viikkoa teillekin! Tsemppiä♥

25.9.2013

ripset / kuvia / lihaton lokakuu

AArgh! Mikä ihme tätä bloggeria vaivaa? Eilen jätin postailut sikseen, sillä blogger muutti mun kuvista totaalista pikselimössöö. Ja hermohan siinä meni. Tilanne ei oo muuttunut, mutta halusin silti postailla! Kai kestätte näitä huonolaatuisia kuvia? vai näkyykö ne teille sellaisina?

Jee mulla on ripset!! Nää on niin kivat. En halua enää luopua näistä, joten taisin jäädä heti koukkuun. Tässä kuvia niistä, ekalta ja tokalta päivältä, ilman meikkiä ja sen kanssa..


Eikö tuokin ihan erilaisen ilmeen silmiin? Mun mielestä nää on just eikä melkein. Tarpeeksi luonnolliset, mutta silti näyttävät!


Yllä muutamia kuvia viime päiviltä: 1. lasipullocolat ja Gorgie Shore. / 2. Ihania kukkia. Tekevät kodista heti kauniimman. / 3. Koirien päät tilttas. / 4. Lounasta jääkaapin jämistä. Silti niin hyvää :-) / 5. Kynttilöitä on jo ahkerasti polteltu. Ulkona on niin hirmu kylmä!



Viimeisenä kuva mun keitoksista :-D Siinä on kasvissosekeittoa tuloillaan.  Tuli ihan oikeesti hyvää.

Oletteko te kuulleet lihattomasta lokakuusta? Kuulin siitä tänään kaveriltani ja hetkenpäästä olinkin tutustumassa siihen liittyvään ryhmään facebookissa (Docventuresin lihaton lokakuu). Äsken siihen sitten liityin! Aion toteuttaa tämän kuukauden kuitenkin omalla tavallani. Aion olla ostamatta kotiin mitään lihavalmisteita. Aion syödä kananmunaa sekä maitotuotteita, ehkä vähän myös kalaa. Koulussa syödessäni en välttämättä toteuta tätä, koska koulun kasvisvaihtoehto ei aina ole kovin.. sanotaanko houkuttelevaa. Onneksi koulussa syön korkeintaan kahdesti viikossa.

Oon tästä hommasta tosi innoissani! Tänään jo mietin päässäni kaikkia reseptejä ja ruoka-aineita mitä haluaisin kokeilla. Homma tulee oleen mulle varmaan suht helppoa, sillä en muutenkaan hirveästi punaisesta lihasta välitä. Kanaa toisaalta taas tulee syötyä useita kertoja viikossa. Ajattelin, että olisi kiva laittaa tänne viikottain kaikkia kasvisruokia, mitä on tullut syötyä :-) Kaikista pahin tulee varmaakin olemaan viikko 42, kun olen töissä taas toimistolla.. mutta eiköhän se siitä! :-D

Lähdettekö te haasteeseen mukaan?

23.9.2013

haaste

Sain kesäisen haasteen Hennalta ja se kuuluu näin: 

Laita seitsemän kuvaa kesästäsi, selitä kuvat vain yhdellä sanalla ja haasta sen jälkeen seitsemän muuta blogia tekemään sama.

Tästä lähtee..



Kuten yleensä, en taaskaan jaksa haastaa ketään tiettyjä. Tehkää vaan kaikki jos yhtään haluatte :-) Ja linkatkaa sen jälkeen mulle, näitä ois varmasti kiva lukea/katsella!

22.9.2013

so basic

 Heippa! Kuutelen tässä parhaillaan Cheekin uutta Kuka muu muka albumia ja  mietin samalla miks en hankkinut ittelleni lippua sen jäähallikonserttiin. Nyt tosissaan harmittaa, ois ollu varmasti hyvä ja ikimuistonen keikka! Mun musiikkimaku on todellakin monipuolinen. Tänään Cheekii, huomen ehkä Volbeatia tai Armin van Buurenia, se riippuu niin fiiliksestä. Joka tapauksessa musiikin suurkuluttaja ilmoittautuu!


Tällaisessä asussa liikuskelin eilen illalla, kun oltiin viettämässä iltaa kamujen kanssa. Todella simppeliä, mut simppelistä mä tykkäänkin. Sain vähän aika sitten päähäni, että haluaisin panostaa kunnon biker-nahkatakkiin.  Nyt on pidettävä silmät auki, jos hyvännäköinen ja kohtuu hintainen tulisi jossain vastaan. Mun unelmien vaatekaappi sisältäis juurikin ne laadukkaat peruspilarit ja niiden lisäksi vähän edullisempia kausien trendijuttuja.

Tälläviikolla oon myös innostunu pitää hiuksiani tollain letillä. Voi olla tosi ohi menevä vaihe, mutta toi on tosi helppo ratkasu kun ei jaksa oikein muuten laittaa. Vähän vaihtelua siihen perus ponnariin.


Huomenna on jänskä päivä .. Käyn nimittäin ottamassa elämäni ekat ripsienpidennykset! Pitkään olen niitä harkinnut ja edelleenkin vähän epäilyttää koko homma. Mutta kaikkeehan pitää kokeilla ;-D

Sellaista. Mitäs teille kuuluu? Ja mitä pidätte asusta?

19.9.2013

autumn colors

Tässäpä tulisi asua parin päivän takaa. Käytiin vähän asioilla .. Ja taidettiin ostaa mulle myös uus puhelin. Piti mennä oikeesti vaan katteleen, mutta kun haluamani puhelimen Samsung Galaxy s 3 minin hinta oli pudonnut reilusti viime viikosta, oli se nyt vaan saatava mukaan. Ja mä niin tykkään. Takaisin Samsussa ♥. Tilasin sille ihan hirveen hienot possukuoretkin. Tulispa ne nopsaan!

 
Mitäs pidätte asusta ? :-)

18.9.2013

syksyisiä asukokonaisuuksia

Ääh. Taitaa olla syysflunssa tuloillaan. Aamulla kun heräsin kurkku oli älyttömän kipeänä ja muutenkin olo on ihan vetelä. Toivon, että menisi nopeasti ohi, en nyt jaksaisi yhtään!

Vähän aikaa sitten tein ekan kollaasini Polyvorella ja kuten kerroin, jäin ohjelmaan heti koukkuun! Tänään aloin taas väsäämään sillä kollaaseja omaksi ilokseni ja inspiraatioksi. Toivottavasti tekin saatte näistä jotain :-)

falloutfit


outfit for school


classic with a twist


Tämäntyyppisiin kokonaisuuksiin pukeutuisin enemmän kuin mielelläni tänä syksynä. Teen edelleen ihan liikaa heräteostoja. Ja sitten tuntuu, ettei mikään vaatekaapin  sisällöstä sovi yhteen toistensa kanssa. Mun pitäis ehdottomasti noudattaa jotain ostoslistaa vaateostojen osalta! Onko teillä samantyyppisiä, huikeen vakavia probleemia?

16.9.2013

You're my end and my beginning. Even when I lose I'm winning.

Huhhuh. Tulin vähän aika sitten ekasta body pumpista moneen vuoteen ja nyt kyllä tietää tehneensä! Tätä fiilistä ei kuitenkaan voita mikään. Oon ollu tänään jotenkin älyttömän aikaansaava näin maanantain kunniaksi. Tosi harvinaista mun tapauksessani! Ahkeroin jopa koulussa, kävin siivoon kirpparipöydän ja kotiin päästyäni iski siivousvimma. Ei auttanut kun laittaa imuri heilumaan, kun kerrankin oli energiaa. hahha.


Nyt voidaan muuten vetää yli kaksi asiaa syksyn ostoslistalta. Perjantain kaupunkierroksella löytyi nimittäin asussakin esiintyvät vahapintaiset farkut sekä nuo nilkkurit!  Jee :-) Mitäs pidätte asusta?




15.9.2013

All I wanted was to break your walls

Miten tää loppuviikko olikin loppu viimein ihan täynnä kaikkea tekemistä. En ole pahemmin konetta käynnistänyt pariin päivään .. Töitä on tehty, koulussakin käyty ja salilla reenailtu, shoppailtu sekä kotona hengailtu. Kaikkea kivaa ja ei niin kivaa.

Alunperin tulin tekemään postausta päivän asusta. Sitten huomasin, että kaikkia muita kuvia oli sen verran paljon, joten päätin jätttää ne asukuvat suosiolla pois. Tässä siis kuvia tältä ja eiliseltä. Eilen käytiin iltasalilla, sen jälkeen vietettiin leffailtaa. Katseltiin Unelmien Pelikirja, joka oli ainakin seittemän kertaa parempi kuin se Place Beyond The Pines. Se oli mun mielestä tosi huono:-D. Tänään aloitettiin aamu ihanan hitaasti ja myöhemmin poikettiin mummun synttäreillä.


Musta tuntuu, että syksy saapui suunnilleen yhdessä yössä. Eilen oli niin lämpöistä, tänään on ihan syksy. Lehtiä tiet pullollaan ja tuuli on viileämpi. Nää kelit on silti ihan kivoja. Tälle illalle ei ole enää muita suunnitelmia kuin Gordie Shore(kyllä, seuraan sitä..), eli rentoo on.

Mitäs teille :-)?

13.9.2013

Kirppisasiaa

Taas kerran oli aika hankkiutua eroon "vanhoista" vaatteista ja varata pöytä Bonarilta. Huomisesta lähtien meillä on siskon kanssa yhteinen pöytä siellä ja se on numeroltaan 143. Eikun siis sinne penkomaan! Hinnat on mun vaatteilla ainakin tosi alhaset, suurin osa vaatteista maksaa 2 euroa. Muutama hieman hintavampikin juttu löytyy, kuten ne nahkasaappaat (16 euroa). Koot pyörivä siinä xs-s ja 36 kieppeillä, kengät ovat kokoa 38.


Toivottavasti väki löytää paikalle, haluan noista eroon! :-)

10.9.2013

himotuksia

Tutustuin tätä kollaasia tehdessäni ensimmäistä kertaa Polyvoreen - ja rakastuin ohjelmaan heti! Miten helppoa kollaasin tekeminen sillä onkaan :-) Päätin koota kollaasiin himotuksia tälle syksylle. Nämä kaikki jos vain saisin ..
fall

1. Laukku. Pitkään olen uudesta mustasta laukusta haaveillut, mutta empä ole hankkinut. Yksi syy siihen on ollut se, etten ole yksinkertaisesti osannut päättää, minkä laukun haluaisin. Toinen syy on sitten ollut huono sästämiskykyni :-D Nyt olen kuitenkin löytänyt sen laukun, josta todella pidän! Ja se on tuo DKNY:n vetoketjuilla varustettu laukku. Upea!

2. Pipo. Asia, jota en ole osannut vuosiin käyttää, mutta joka on viime aikoina alkanut ihastuttamaan minua. Ajattelin aloittaa pipon käyttämisen hyvin yksinkertaisella yksilöllä, ettei sitä mene heti ihan shokkiin. ;-D

3. Vahapintaiset farkut. Nahkahousut on mulle vähän liikaa, vahapintaisista tykkään älyttömästi! Joskus mulla sellaiset olikin, ja olen niitä aika ajoin kaipaillut. Ne tuovat asuihin jotain vähän enemmän, verrattuna tavallisiin mustiin farkkuihin.

4. Saappaat. Ajattelin myydä kirpparikuorman mukana viime vuonna ostamani nahkasaappaat. Ne eivät lopulta olleet täysin sitä, mitä halusin. Siksi uudet ovat hakusessa, sitten myöhemmin syksyllä!

5. Parkatakki. Kevyt, armyvihreä parkatakki on asia mitä olen pitkään halunnut, mutta sopivaa ei vaan ole tullut vastaan. Jos sitten tänä vuonna? Mielestäni se on ihanan rento vaate, mikä sopii lukemattomiin tilanteisiin.

6. Lämpöinen huivi. Viime vuonna ostamani Cubuksen keskiruskea, muhkea kaulahuivi on ollut ihan huippu. Edelleen se on yksi lempiasusteistani. Olisi ihana löytää vastaava viininpunaisena!

7. Nilkkurit. Aiemmin ajattelin, ettei kauniita matalia  nilkkureita ole olemassakaan. Nyt on kuitenkin mieli muuttunut! Kollaasissa oleva malli on täydellinen. 

Onko teillä samoja juttuja himotuslistalla tällä hetkellä ? :-)

9.9.2013

yesterday's

Kivaa viikonalkua kaikille! Miksi maanantait on  aina niin vaikeita? Olo on niin nuutunut, vaikka  viikonlopun jälkeen pitäisi olla levännyt. Eilinen oli super rento päivä ilman mitään suunnitelmia. Aurinkokin paistoi niin lämpimästi, miten voikin olla näin lämmin syyskuussa? Kivaa. Päivällä käytiin kaupoilla ja käytiin pitkästä aikaa vuokraamassa pari leffaa Makuunista. Tällaisella asulla olin liikenteessä..


Leffoja ei eilen lopulta ehditty katsomaan, mutta karkit menivät jo, haha. Tänään olisi siis leffailtaa tiedossa. Oon pitkään halunnut nähdä ton The Place Beyond The Pines, toivottavasti on hyvä! Tota toista en taida ees jaksaa kattoo :-D

Nyt suuntaan kasvissosekeiton tekoon! Resepti on suoraan omasta päästä, toivottavasti tulee ees syöntikelpoista ..

8.9.2013

What does the fox say?

Moikka! Takana päin on oikein onnistunut Helsingin reissu! Tuli mm. tehtyä pari musiikillista löytöä, Ylvis - The fox ja toinen oli Musta Barbaari - Salil eka, salil vika. Saanko kysyä, että mistä näitä tulee ? :-D Jos tutustutte näihin musiikillisiin suurteoksiin, suosittelen kuuntelemaan videoiden kera. Muuten kumpikin menee vähän ohi.

Elastisen keikka oli oikeesti tosi hyvä! Meininki oli aivan katossa Tavastialla. Oli hauskaa, kun sillä oli varmaan puolet Rähinä Recordsista messissä.  Tuli niin nuoruus mieleen, Suomi räppiä kun tuli sillon aika huolella kuunneltua :-)


Tälle päivälle on suunnitelmat aivan auki. Pihalla näyttäis ainakin olevan taas ihan huippu keli, joten ulkoilu vois olla hyvä idea. Miten teidän viikonloppu sujui?

6.9.2013

Saako ihmissuhteis saikuttaa ja näyttää sairastodistusta töihin palatessa?

Tässäpä teille musiikkia alkavaan viikonloppuun. Viime aikoina oon kuunnellu näitä kahta biisiä suht ahkerasti. PistePiste on ainakin mulle suhteellisen uus tuttavuus, mutta muistan kuinka heti ensi kuulemalla artisti jäi mieleeni. Herralta ilmestyi juuri levynkin ja pariin otteeseen olen sen läpi kuunnellut Spotifyssa. Ja hyvältä vaikuttaa! Kuunnelkaa ihmeessä, jos ette ole vielä ehtineet.

   

Tästä mun on hyvä jatkaa kohti Helsinkiä ja Elastisen keikkaa, haha. Kivaa viikonloppua! Mitäs te tykäätte PistePisteestä?

4.9.2013

vapaata

 Tässä kun viettelen toista vapaapäivää putkeen, on ehtinyt kuvailemaankin kaikennäköistä. Pikkuisen on jo aika käynyt pitkäksi ja ihan mielelläni menen huomenna töihin, hah.


Jos jotain positiivista Mikon poissaolosta pitää hakea, on ollut kivaa tehdä just sitä ruokaa mitä huvittaa! Tänään kokkailin avokadopastaa. Namskis.


 Löysin Hennesiltä söpöjä sukkia :-D Löytyy myöskin harmaana, mutta ovat juuri pesussa. Nää on ihan parhaita esim ballerinoissa ja muissakin kengissä, joissa ei halua sukkien näkyvän.


Hennesiltä tilaamani bikinit Thaimaan matkaa ajatellen. Turkoosi on varmasti nappivalinta ruskettunutta ihoa vasten. "Enää" alle kolme kuukautta reissuun!


Kirppispöytä varattu! Ensiviikon perjantaina vien tavaroita Bonukselle ja tässä osa niistä. Muistuttelen siitä vielä lähempänä.


Salilla on käyty ahkerasti.  Nyyh, tänään vikaa kertaa Elixialle, viihdyin siellä niin hyvin. Ensiviikolla taas uudelle salille reenailemaan. Tänään kuitenkin vielä kahvakuulaan!


Laitettiin mulle tyveen astetta tummempaa sävyä ja nyt tykkään! Melkein ostin viikonloppuna ruskean värin hiuksiin, mutta sitten näin hyllyssä juuri sellaisen, tuhkaisen, sävyn mitä olin tyveä ajatellen etsinyt tuloksetta. Inhosin, kun aiemmin tyven väri taittoi joissain valossa punertavaan. Mulla on selkeesti jäänyt teiniaikojen punaisista hiuksista traumoja :-D


Martta. Välillä niin rasittava, mutta silti niin rakas ja rakastava. Tää on aina kyljessä kiinni♥. Ollaan käyty nyt koirapuistossa, sekä lenkkeilty paljon. Koirat varmasti tykkää, kun niiden ei ole tarvinnut viettää päiviä keskenään.

Sellaista. Huomenna tosiaan töihin ja perjantaina lähden koulun jälkeen Helsinkiin kaverin luokse. Tiedossa olisi mm. Elastisen keikka :-D hahhah. Katotaan jos saisin jotain ajastettua loppuviikolle!