26.3.2014

26/3

Moikka taas pienen tauon jälkeen! Mun elämä on ollut viime viikkoina suht iisiä. Ehkä liiankin. Nyt on kaikki tentit tehty (toivotaan nyt vielä, että viimeinenkin meni läpi) ja koulu on opparia sekä yhtä nettikurssia vaille valmis. Tavote ois saada oppari toukokuun loppuun mennessä valmiiks, mutta katotaan nyt. Oon ottanut sen suhteen ehkä vähän liian rennosti. Toisaalta on ollut ihanaa, kun kerrankin on ollut aikaa. Päivät on menneet pitkälti kotona koneella välillä opparia tehden, välillä jumittaen. Oon ehtinyt panostaa ruuanlaittoon, sekä liikuntaan. Toki käyn töissäkin 2-3 kertaa viikossa. Monella tavalla kyllä huippua aikaa, tästä täytyy nyt vaan osata nauttia. 


Kun päivät menee pitkälti koti-, urheilu tai työvaatteissa, oli kivaa kun eilen pääsi pukeutuun johkin normaaliin. Tän tyyppinen asu on ollu mun mielessä jo jonkin aikaa, ja vihdoin kelikin mahdollisti sen toteuttamisen. Hametta ei mun päällä liian usein nää, ja mulla onkin tavotteena hankkia kesäksi muutama hame ja mekko. Ne on kuitenkin aika kivan näkösiä ja kaiken lisäks yleensä mukavia päällä.


Mitäs pidätte asusta :-)?

11 kommenttia :

  1. Vau, oot jo noin pitkällä koulun kanssa:) Saanko kysyä mistä aiheesta teet opparin? ja minkälaisia suunnitelmia sulla on koulun jälkeen? Onko sulla jo vakkari työpaikka vai aijotko jatkaa opiskelua?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen toimeksiantajalle liiketoimintasuunnitelman :-) Sellaisia suunnitelmia, että kesäksi menen samaan duunipaikkaan töihin, jossa olin viime kesänä, eli siis toimistohommia. Syksystä en tiiä. Jos saan siellä jatkaa niin sitten jatkan, muuten etsin muita töitä. Tällä hetkellä tuntuu siltä, etten ainakaan ihan heti lähde uudestaan opiskeleen. Unelmissa on ennemminkin isompi asunto ja matkustelu, joten töihin ois kiva päästä :-D

      Poista
    2. Itsellä samaiset haaveet (isompi asunto ja matkustelu), mutta ne haaveet odottaa aikaisintaan vuoden päässä! :D Opiskelujakin kun on se vielä edessä :) Minkälainen asuno teillä on haaveissa?:) isompi kerrostaloasunto, rivitalo vai kenties omakototalo?:) Mitkä ovat "seuraavat" matkakohteesi?:)

      Poista
    3. Rivitaloasuntoa ollaan aateltu:-) Oma piha ois niin kiva. Haaveissa tällä hetkellä erityisesti Mexico! Saa nähdä koska sinne asti päästään :-)

      Poista
  2. Onko sulla vielä kolme koiraa, koska usein kuvissa näkyy vain kaksi?

    VastaaPoista
  3. Hahaha aivan ihana toi mopsi <33 :D mikä sen nimi on? :)

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)