24.2.2014

24/2

Moikka taas pitkästä aikaa. Mulla alko loma koulusta tänään. Se ei toki tarkota, ettei kouluhommia olisi, mutta aattelin nyt kuitenkin ottaa vähän iisimmin tän viikon. Ei tässä pahemmin mitään kouluhommia ehtiskään tekeen, sillä tää on oikeestaan ainoo päivä tällä viikolla kun oon kotona. Huomenna oon kympistä seiskaan töissä, keskiviikkona kympistä kahteen ja siitä lähdetäänkin suoraan ajelemaan kohti pohjoista ja Mikon sukulaisia. Siellä ollaan sitten lauantaihin asti, jonka jälkeen ajellaan kotiin. Sunnuntaina otan junan kohti Helsinkiä, meen kaverin luokse kyläilemään ja Daughtryn keikalle Circukseen. Vauhdikas, mutta varmasti kiva viikko edessä :-) Maanantaina meenkin sitten suoraan Helsingin reissulta kouluu, haha.

Tässä kuitenkin muutama kuva viikonlopulta:-)


Kattokaa nyt miten eriväriseltä voi hiukset näyttää sisä- ja ulkovalossa. Jotenkin tuo kamera vääristää hiusten väriä tummemmaksi sisällä ja ihoa sitä vasten kalpeammaksi. Noh kuitenkin, viikonloppu oli ensimmäinen vapaa sellainen tänä vuonna. Yleensä oon aina lauantait töissä, mutta nyt sattuikin kaksi vapaata lauantaita putkeen. Lauantaina käytiin vähän kaupoilla ja käytiin syömään kunnon mätöt Daddy's Dinerissä. Ostin myös vihdoin uuden meikkivoiteen Loreal True Matchin. Päädyin tähän, kun Youtube vloggaaja Lauren Curtis tätä kehuu kerta toisensa jälkeen maasta taivaisiin. Ja kyllä se olikin hyvä valinta! Asukuvissa muuten ihan huippualelöytö. Tuo nahkatakki, löysin -40% alelapulla varustettuna Itiksen Zarasta pari kuukautta takaperin. Vihdoin sitä voi käyttää!!

Nyt mä meen viimeisteleen lounasta. Kokeilin uutta uunikanareseptiä, toivottavasti olisi hyvää :-) Heippa!

10.2.2014

Toivepostaus: laukkuhaaveita

Mulla oli ajatuksissa ostaa uusi laukku tässä talvella, mutta kun tulikin se Kreetan reissu tohon keväälle, niin siirtyy laukun hankinta varmaankin kesälle :-) Teen kuitenkin jo nyt laukkuhaavepostauksen, kun kerran sellaista toivottiin!
Oon ehkä tylsä, mutta mun realistiset unelmalaukut on tässä ja kaikki on Korseja. Mä vaan oon tykännyt niistä, hyvä hintalaatusuhde ja sen lisäks vielä niin nättejä! Selmat on ehkä ykkösvaihtoehtoja tällähetkellä. Oon myös uudelleen syttynyt Hamiltoniin, mutta haluaisin sen siinä kovassa Saffiano nahassa. Ja joo, mustana kiitos.

Jos olisin rikas, valintani olisi jokin näistä. Suurin suosikkini on ehkäpä tuo Mulberryn Willow tote. Niin kaunis! Totuus on kuitenkin, että nuo Korsit ovat hinnoiltaan jo omilla kipurajoillani, eli tuskimpa tulen ikinä mitään näistä kaunokaisista hankkimaan. 

Mitkä on tällä hetkellä teidän unelmalaukkuja? Laittakaa vaikka linkkiä tulemaan :-)!

2.2.2014

2/2

Moikka! Helmikuu starttas eilen. Tammikuu tuntukin ihan hirveen pitkältä. Ihan kun esim uudesta vuodesta ois ikuisuus. Toisaalta taas ihan hullua, että on jo helmikuu.

Tänään meillä on seitsemäs vuosipäivä. Eilen käytiin sen kunniaks siellä Marusekissa. Puhuttiinkin sen jälkeen, että nyt se on sitten ohi ja taas odotetaan seuraavaa kertaa kun siellä päästään käymään :-D Aateltiin, että pitäiskö mennä ens kuussa, kun on kerran kihlajaispäivä. Vai pitäskö ihan tosissaan mennä joskus jonnekkin muualle.

Tässä kuitenkin eilisen lookia. Oon nykyään ihan super laiska mitä tulee asukuviin. En jotenkaan viitti vaivata Mikkookaan niiden ottamisella :-D Sen lisäks ne tuntuu vaan toistavansa toisiaan. Saappaat, farkut, neule ja huivi tai vaihtoehtosesti ruutupaita. Näiden kuvien bleiseriasu on ihan poikkeus. Nykyään mua ei niinkään ees kiinnosta shoppailla. Niimpä, mitä mulle on tapahtunut. Tuntuu, et mulla vaan on kaikkee mitä tällä hetkellä tarvin. Ja tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän millasissa vaatteissa viihdyn, usein mukavuudenhaluisuus voittaa. Vaikka kuinka kivalta näyttäis pukeutua korkoihin ja hameisiin, niin ei ne vaan oo mua. Nykyään melkeimpä bleiseritkin ahdistaa. Oon varmaan vanha!


Mitäs pidätte asusta? :-) Tai sen puolikkaasta.