2.4.2014

2/4

Huomaa kyllä, kuinka paljon enemmän valokuvaaminen kiinnostaa, kun valoa on enemmän. Mä oon pienestä pitäen tykännyt valokuvata kaikkea. Blogi onkin ollut mulle loistava kanava jakaa näitä kaikkia arkipäivisiä hetkiä (lue:turhanpäiväsiä otoksia). Tänä talvena kuvaamiselle tuli yhtäkkinen stoppi, ei kiinnostanut enää ollenkaan. Luulen, että nyt kiinnostus sitä kohtaan on alkanut pikkuhiljaa palautumaan :-) 

Tässä kuvia tältä viikolta. Tällä viikolla oon taas pakertanut opparin parissa, tosin taas aika laiskan puoleisesti. Eilen käytiin pitkästä aikaa Ideaparkissa. Lähden huomenna Rovaniemelle kaverin luokse kyläilemään, ja ostin reissua aatellen tollasen punaisen topin Mangosta. Muuta mä en sitten löytänytkään.


Tänä vuonna meikit ovat alkaneet kiinnostaan mua ihan uudella tavalla. Ennen ne tuntu olevan sellanen välttämätön pakko, nyt mua kiinnostais ostella jatkuvasti kaikkia uusia tuotteita ja kokeilla erilaisia tyylejä. Tästä saa kiittää muutamia youtubereita, joiden meikkivideoita katselen harvase päivä. Meikkeihin sais muuten aika nopeesti upotettua huimia rahasummia.

Viimesimmät meikkiostot on tuo Maxfactorin pinkki huulipuna, sekä Isadoran luomiväri paletti. Kumpikin on ollut tosi kiva, erityisesti tuo huulipuna! Jos teillä on jotain ehdottomia suosikki meikkituotteita, vinkatkaa mullekin! :-)