30.12.2014

The colours will change / I love every shade of you

Mistähän sitä alottaisi.. Tein pienen katoamistempun tuossa viime keväänä. Blogi ei siinä kohtaa vaan tuntunut omalta jutulta, joten suljin sen. Mä olen myös ollut intohimoinen blogien seuraaja jo vuosia. Jossain vaiheessa huomasin, etten seurannutkaan mitään blogeja aktiivisesti, toisin kuin aiemmin traditionani oli lukea kasa blogiteksejä putkeen ja niiden parissa saattoi kulua tunti jos toinenkin. Jotenkin siis koko blogimaailma unohtui tänä vuonna.  

Miten mä sitten olen aikani käyttänyt? Vietin ihan parhaan kesän ainakin. Tein paljon töitä, mutta vietin myös paljon aikaa kavereiden kanssa, kävin muutamilla festareilla ja pidin hauskaa. Alkukesästä kävin myös Kreikassa ja ihastuin siihen taas uudelleen.♥ Mun oli tarkotus saada kesällä myös oppari valmiiksi, mutta lopulta päätin keskittyä vapaa-ajallani hauskanpitoon.

Syksyllä sitten taistelin opparin kanssa, siitä ei yksinkertaisesti meinannut tulla mitään. Marraskuussa otin viimein itseäni niskasta kiinni ja sain kuin sainkin sen vielä tänä vuonna valmiiksi. Vastoinkäymisiä kuitenkin riitti, olen nimittäin sairastellut tänä syksynä enemmän kuin tarpeeksi. Muutama päivä ennen joulua mut passitettiin nielurisaleikkaukseen ja siitä toivun edelleen. Toivottavasti kuitenkin sen myötä olisi sairauskierre ohitse. Nyt on kuitenkin opinnot suoritettuna ja elämä edessä - ja suunnitelmat täysin avoinna. Innolla odotan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan! :-)
Joulukuun alussa ajatus bloggaamisesta alkoi taas vaikuttaa kivalta. Loppusyksystä aloin taas seuraamaan blogeja aktiivisemmin. Niistä kai se inspis taas oman blogin pitämiselle löytyi. Ja tänä yönä, 30.12.2014 sain kunnon inspispuuskan ja aloin muokkaamaan blogin ulkoasua uuteen uskoon ja väsäämään ensimmäistä postausta kuukausiin. Ja kello näyttää 3.38. Haha. Väsyttää ihan hitosti, mutta haluun vaan saada tän postauksen julkastua. No joo. Toivottavasti joku vielä löytää tänne blogiin :-) 

Tän postauksen kuvituksena instagram-kuvia kuluneelta vuodelta. Mut löytää sieltä nimimerkillä sannanq!