2.1.2015

The best is yet to come - happy new year!

Ihan parasta alkanutta vuotta 2015 kaikille. Mitenkäs teidän uusi vuosi lähti liikkeelle?

 Itse vietin uuden vuoden kavereiden kanssa - pelattiin pelejä, valettiin tinoja ja myöhemmin suunnattiin kaupunkiin.Oli super hauskaa  :-) Mun tinan perusteella tulevasta vuodesta ei voinut päätellä mitään muuta kuin, että rahaa on tulossa hah. Mutta iloisin mielin ollaan menossa kohti tulevaa!



Vuosi 2014 oli ihan huippu vaikka se sisälsikin isoja muutoksia. Pitkän parisuhteen päättyminen, uusi koti ja koulun päättyminen. Mutta silti oon tosi onnellinen ja kiitollinen vuodesta 2014. Nyt kuitenkin katse kohti tulevaa :-)

Uutena vuotena tuli vaihteeks vähän kiire lähtö joten ei siinä kerennyt mitään asuja tai muita kuvaileen. Ajattelin kuitenkin  tehdä jossain kohtaa postauksen tosta uuden vuoden meikistä, tykkäsin siitä nimittäin sen verran.

Nyt kuitenkin leffan pariin. Onko teidän vuosi lähtenyt hyvin käyntiin? Teittekö joitain lupauksia?

8 kommenttia :

  1. Vuosi lähti täälä huonosti käyntiin. Meijän koira pelkäs raketteja tosi paljon ja on ollut ihan paniikissa ja stressissä siitä asti.. :( miten teijän koissut reagoi paukkuihin? Asuuko muuten kaikki koirat sun luona vai miten ootte järjestellyt niiden asiat :) vitsi että oon ilonen kun jatkoit bloggaamista!!! On ollu niin ikävä sun juttujen lukemista:) nyt siis heti kehiin sisustuspostaus ja koirista postaus ja kaikista sun uusista vaatteista ja asusteista ja ja ja ja ja !! Ihanaa uuta vuotta :))

    VastaaPoista
  2. Voi ei, se on kyllä kamalaa jos koira pelkää ilotulitteita. Sille ei oikein edes voi tehdä mitään :-/ Nää koirat ei pahemmin pelkää, ne ei koskaan oo kovin lähellä raketteja olleetkaan. Sisällä ollessa ne ei reagoineet mitenkään, ulkona olivat tavallista valppaampina vaan. Koirat on aina välillä mun luona, välillä M:n luona, vähän sopimuksen mukaan :-) Ja postauksia tulee kyllä taas vaikka ja mistä :-)<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä järjestelyltä :) Onko teillä muuten vielä kaikki 3 koiraa itsellä? Postausideoina vielä olis haavelaukku postaus, sitten postaus sun hiusten kasvusta!! (mitä oot tehny niille kun ne on kasvanu noin nopeesti) ja sitte olis kiva saada kuulla että mitä mieltä olit sun koulusta. Tai että oliko hyvä koulu ja vastasko koulutus sun odotuksia yms :)

      Poista
    2. Meillä on enää Martta ja Hilma. Aadan ja Martan välit meni niin huonoiksi, ettei niitä voinut enää pitää samassa huoneessa :-/ Kaikkea yritettiin mutta parempi näin, ne taistelut oli sen verran rajuja. Onneksi Aadalle löydettiin uus koti ihan tästä läheltä ja se tulee mun luo aina silloin tällöin hoitoon<3 Kiitos postausideoista :-) Sen verran voin hiuksista sanoo,että en oo tehnyt niille oikeestaan mitään :-D Varmaan se ainakin vaikuttaa, etten ole värjännyt niitä lähes vuoteen :-)

      Poista
    3. Ihmettelinkin kun ei ollut kuin 2 koiraa kuvissa :) Uskon että teitte oikean ratkaisun. On kamalaa kun koirat tappelee.. meilläkin oli kaksi uroskoiraa, jotka otti välillä yhteen ja se oli oikeesti rankkaa aikaa. Meillä onneksi auttoi se, kun nuoremman kastroi. Ei halunnut sen jälkeen enää pomotta vanhempaa. Mahtavaa, jään innolla odottamaan uusia postauksia :)

      Poista
  3. Vaikuttaapa kivalta illalta! Kuvista välittyy niin hyvä fiilis:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. MINÄ OLEN SIELLÄ! T: SALAINEN ANONYYMI

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)