16.1.2015

This is a modern fairytale / No happy endings / No wind in our sails

Yey, asukuvia! Mulla ei valitettavasti ole ketään henkilökohtasta kuvaajaa, joten asukuvat tulee oleen just tälläsiä. Mut kai nämä ovat ihan ok? Vaikka olenkin ehkä viimeinen bloggaaja, joka ottaa asukuvia sisällä kotona. Mutta olenkin wannabe. 

Oon innostunut letittämään hiuksiani viimeiaikoina, kiitos Gossip Girlin, hahah. Ihan kivaa vaihtelua, yleensä kun mun hiukset ovat vaan auki. Vai mitäs sanotte?
 

Mä tykkäsin itse todella paljon tän asun väreistä. Kaikki mätsää jotenkin todella hyvin yhteen :-) Ostin ton huivin Mangosta joulun jälkeisiltä aleilta ja se on ihan mun lemppari! Niin kivat värit.

Tein muuten joulunjälkeen ihka ensimmäisen tilaukseni boohoo.com sivustolta ja se saapui vihdoin ja viimein tällä viikolla. Voisin tehdä siitä oman postauksensa. Oli sen verran onnistunut tilaus. Mutta mitäs pidätte tästä asusta?

12.1.2015

Everyday make up

Tässä tulisi postausta arkimeikistäni. Suoraan sanottuna mun piti tehdä alunperin postaus siitä uuden vuoden meikistä, mutta mulla oli tuolloin vähän kiire, joten suunnitelmat muuttuivat arkimeikkiin :-)

Mä en oo koskaan panostanut meikkien laatuun - kaikki mun meikit on ihan markettikamaa.
Meikkaaminen on mun mielestä kuitenkin kivaa. Silloin kun on aikaa. Tykkään katsella Youtubesta meikkivideoita ja löytää ideoita omaan meikkaamiseen. Eniten katselen videoita vloggaajilta Shaaanxo ja Lauren Curtis. Varsinkin erilaisiin illanviettoihin on kiva hakea inspistä heidän videoistaan.

Mutta lähdetään liikkeelle. Tosiaan, kaikki meikit ovat markettimeikkejä, mutta innostuin syksyllä panostamaan suteihin ja tilasin kunnon setin erilaisia meikkisiveltimiä. Tuossa nyt osa niistä, mutta yhteensä niitä tuli 36, haha.


Meikin teon aloitan luonnollisesti pohjustuksesta. Meikkivoiteena käytän yleensä Lorealin true matchia. Sekoitan kahta sävyä keskenään, sillä kesällä ostamani sävy on hieman liian tummaa näin talvella. Tummille silmänalusille käytän Max Factorin Mastertouch under-eye concealeria. Tämän jälkeen levitän puuterin ja sen jälkeen aurinkopuuterin.


Sen jälkeen on vuorossa kulmat ja luomivärin laitto. Parhaan ja luonnollisimman tuloksen kulmilleni saan Lumenen ruskealla luomivärillä ja meikkisiveltimellä. Luomille levitin luomiväripaletin toiseksi tumminta ruskeaa ja liikkuvalle luomelle valkoista luomiväriä. Jos muuten kaipaatte jostain tuotteista tarkempia sävyjä niin kysykää!


Tilanne tässä kohtaa ..


Sitten vielä loput silmämeikit sekä huulet.  Ripsien juureen laitan hieman ruskeaa kajaalia ja sitten levitän ripsivärin. Tällä hetkellä on käytössä Lorealin Volume million lashes -ripsari. Ei ihan lemppari, mutta ok. Huulille levitän usein tätä Max factoryn huulipunaa sävyssä pink brandy :-)
 Ja tässä lopputulosta ..


Aika perus meikki, mutta mitäs pidätte? :-)

7.1.2015

So you can keep me / Inside the pocket of your ripped jeans / Holding me closer 'til our eyes meet


Moi vaan :-) En oo varmaan ainoo, jonka mielestä tänään tuntui ihan maanantailta? Päivät on menneet aivan sekaisin kaikkien pyhien vuoksi..

Kuvailin tänään pitkästä aikaa kaikkea sekalaista tältä päivältä - ja se oli tosi kivaa näin kuukausien jälkeen. Jee! Kävin tänään myös salilla pitkästä aikaa. En ole päässyt käymään salilla lähes puoleen toista kuukauteen sairastelun vuoksi. Ja luulen, että huomenna on paikat tosi kipeenä. Kauheaa kuinka nopeasti kunto tuntuu rapistuvan hah. Reenasin kesällä ja alkusyksyllä tosi paljon ja nyt tuntuu kuin kaikki työ olisi mennyt hukkaan. Noh, kai se tästä taas lähtee!

Nyt kuitenkin Gossip Girlin pariin. Katselen tällä hetkellä sitä ja eilen aloitin uutena sarjana White Collarin, mikä vaikuttaa myös tosi lupaavalta :-) Katseletteko te jotain sarjoja?

2.1.2015

The best is yet to come - happy new year!

Ihan parasta alkanutta vuotta 2015 kaikille. Mitenkäs teidän uusi vuosi lähti liikkeelle?

 Itse vietin uuden vuoden kavereiden kanssa - pelattiin pelejä, valettiin tinoja ja myöhemmin suunnattiin kaupunkiin.Oli super hauskaa  :-) Mun tinan perusteella tulevasta vuodesta ei voinut päätellä mitään muuta kuin, että rahaa on tulossa hah. Mutta iloisin mielin ollaan menossa kohti tulevaa!



Vuosi 2014 oli ihan huippu vaikka se sisälsikin isoja muutoksia. Pitkän parisuhteen päättyminen, uusi koti ja koulun päättyminen. Mutta silti oon tosi onnellinen ja kiitollinen vuodesta 2014. Nyt kuitenkin katse kohti tulevaa :-)

Uutena vuotena tuli vaihteeks vähän kiire lähtö joten ei siinä kerennyt mitään asuja tai muita kuvaileen. Ajattelin kuitenkin  tehdä jossain kohtaa postauksen tosta uuden vuoden meikistä, tykkäsin siitä nimittäin sen verran.

Nyt kuitenkin leffan pariin. Onko teidän vuosi lähtenyt hyvin käyntiin? Teittekö joitain lupauksia?