17.5.2016

#GOODTIMES #NEWSTUFF

 Moikka! Mitäs kuuluu? Mulla käynnistyy tuossa huomenna viimeinen viikko maisterityön kanssa. Tajusin sen tänään :| :|. Ei auta kun opiskella tosissaan näma vikat päivät sitten!

Muuten kuuluu oikein hyvää. Parveke on pientä viilausta vaille valmis. Voitaisiin viettää siellä kaikki aika aurinkoisina päivinä. Ihan parasta.

Toi musta collegepuku vajaamittasella hupparilla on mun uusi suosikki. Tilasin sen Boohoolta vähän aikaa sitten. Ihanan rento.


Tässä uusia kosmetiikka ostoksia. Ajattelin turvautua tänä vuonna pääosin itseruskettavaan, enkä paahtaa itseäni auringossa. En halua vahingoittaa ihoani auringossa ja toisekseen tuohon parvekkeelle ei edes paista aurinko. Ostin ton Lorealin itseruskettavan tänään, joten en ole vielä päässyt testaamaan. Tuon Anastasian kulmakynän tilasin Nellyltä muutama viikko sitten. Ehkä odotin tuotteelta liikoja, mutta ei ihan täyttänyt mun odotuksia. Parhaat kulmatuotteet saa ilmiantaa! Tuon NYXin sculpt & highlight face duon ostin myöskin tänään ihan kokeilu mielessä.



Sitten ostin vielä tuon mopsityynyn. Hilman mielipiteen voi päätellä naamasta. Perustin muuten mopseille instagramprofiilin: @pugs.hilma.and.martta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi :-)