29.4.2016

SNEAKER STyLES

Untitled #12

Untitled #11

Untitled #10


Mitä kenkiin tulee - mä oon maailman mukavuuden haluisin. Näyttäähän korolliset kengät ihan hiton hyviltä ja niillä saa asuun kuin asuun ryhtiä. Mutta ihan rehellisyyden nimissä, mulle mukavuus on paljon tärkeämpää. Mua näkee korkkareissa hyvin hyvin harvoin, jos koskaan. 

Sen sijaan tennareita mä rakastan! Mukavia ja usein vielä tosi hyvännäköisiä. Tässä muutama tyyli mitkä tällä hetkellä miellyttää mun silmää. Bomber-, nahka- ja farkkutakit, crop topit, bodyt ja farkut. Simppeliä, mutta hyvännäköistä. Oon kehitellyt itselleni jonkin asteisen pakkomielteen mustaan farkkutakkiin, mutta sellasta ei tunnu löytyvän oikein mistään. Vinkkejä?


28.4.2016

Questions

Se fiilis kun haluu postata, mutta ei oo mitään asiaa. Päätin sitten vastata muutamaan netistä löytämääni kysymykseen:

Jos sinun pitäisi valita ikä, joka sinulla olisi loppuelämäsi, mikä se olisi?

- Vaikee. Joku 23 varmaan? Toisaalta mulla on kyllä tosi kivoja muistoja teinivuosista. Sillon oli rentoo. Ja näin parikymppisenä oon vaan kriiseilly mun elämänstä, niin kun et mitä sillä ylipäätään tekisi.  Mut silti. 23 tai 24 tai 25.

Jaksatko elää elämääsi? 

- Mitähän tää kysymys meinaa? Oon laiska ihminen ja usein elämä tuntuu rankalta, sanotaanko näin :'D.

 Oletko mielestäsi ikäistäsi kypsempi?

- En todellakaan. Henkisesti 12.

 Mitä haluaisit tehdä juuri nyt? 

- Olla jossain lämpimässä ottamassa aurinkoo ja samalla syödä jotain hyvää. Esim raneja ja kanansipuja.

Käytätkö farkkuja kotona?

- En. Ihan kamala ajatuskin! Terveisin muibe jolla on just nyt päällä harmaat kollarit, musta toppi ja poikaystävän hupparin ja kaiken kukkuraksi hiukset sotkunutturalla. Tyyli on point.

27.4.2016

#%&


Hej hej! Tässä vähän kuvia uusista jutuista ja ruuasta. Tai no uusista ja uusista, ton mokkatakin ostin Mangon alesta joulun jälkeen ja vihdoin sitä voi käyttää. Tai ainakin aiemmin voi, viime päivinä on lähinnä tullut lunta/räntää/vettä/rakeita vaakatasossa. Että vihaankin tätä kevättä! :--( Niin kylmä ja huonoa ilmaa ollut. 

Tänään mä vaan hengaan  ja otan rennosti tänään. Vähän ehkä opiskelenkin. Loppuviikoksikin kouluhommia on kyllä ihan riittämiin, mutta viikonloppuna vois ehkä jopa poistua neljän seinän sisältä. Mitenkäs teillä menee? Ja mitä tykkäätte uusista jutuista?

5.4.2016

WAVES

On pitkään ollut semmonen fiilis, että oispa kiva päivittää blogia, joten tänään vihdoin niin tein! Vähän niin kuin pakoilen kouluhommia. Kuten esim. aina. Eihän tossa oiskaan muuta kuin master thesis kirjotettavana, mutta pikku juttuja!

Oon siis kaivannut blogin pariin. Vähän aika sitten jopa mietin youtube-kanavan perustamista. Kuvasin yhden videon, jonka jälkeen luovuin ideasta :'D Ei mua vaan oo luotu kameran eteen. Mut ehkä alan taas panostaa tähän blogiin? En lupaa mitään, oon sanonu tän niiin monesti.







Kohta olis aika pakkaa kamat ja lähtee poikaystävän luo. Eli kouluhommien välttely jatkuu. Mitä teille kuuluu? Vai onko siellä ketään?