20.5.2016

Kevät- ja kesäjuttuja


Postaus sisältää mainoslinkkejä

Selailin pitkästä aikaa Elloksen sivuja ja huomasin, että niillä on nykyään paljonkin kivoja juttuja. Niin vaatteissa, kauneustuotteissa kun sisustusjutuissakin! Yllätyin positiivisesti. Tässä omia suosikkejani.

Elloksella on muuten tällä hetkellä tällainen kamppanja meneillään:

30% alennusta Poistomyynti-tuotteista! Tarjous voimassa Sunnuntaihin asti ja se koskee vain tuotteita, jotka ovat merkitty "poistomyynti"

 tennarit täältä / sortsit täältä / mekko täältä / paita täältä / bikinit täältä ja täältä / housut täältä
 ruukku täältä / lamppu täältä / lakanat täältä / tyynynpäällinen täältä / matto täältä / pöytä täältä
 luomiväri täältä / kuivashampoo täältä / kuorinta täältä / aurinkorasva täältä / shampoo täältä / hoitoaine täältä / brow pen täältä

Eikö olekin kivoja juttuja? Varsinkin nuo sisustusjutut on superupeita!

17.5.2016

#GOODTIMES #NEWSTUFF

 Moikka! Mitäs kuuluu? Mulla käynnistyy tuossa huomenna viimeinen viikko maisterityön kanssa. Tajusin sen tänään :| :|. Ei auta kun opiskella tosissaan näma vikat päivät sitten!

Muuten kuuluu oikein hyvää. Parveke on pientä viilausta vaille valmis. Voitaisiin viettää siellä kaikki aika aurinkoisina päivinä. Ihan parasta.

Toi musta collegepuku vajaamittasella hupparilla on mun uusi suosikki. Tilasin sen Boohoolta vähän aikaa sitten. Ihanan rento.


Tässä uusia kosmetiikka ostoksia. Ajattelin turvautua tänä vuonna pääosin itseruskettavaan, enkä paahtaa itseäni auringossa. En halua vahingoittaa ihoani auringossa ja toisekseen tuohon parvekkeelle ei edes paista aurinko. Ostin ton Lorealin itseruskettavan tänään, joten en ole vielä päässyt testaamaan. Tuon Anastasian kulmakynän tilasin Nellyltä muutama viikko sitten. Ehkä odotin tuotteelta liikoja, mutta ei ihan täyttänyt mun odotuksia. Parhaat kulmatuotteet saa ilmiantaa! Tuon NYXin sculpt & highlight face duon ostin myöskin tänään ihan kokeilu mielessä.



Sitten ostin vielä tuon mopsityynyn. Hilman mielipiteen voi päätellä naamasta. Perustin muuten mopseille instagramprofiilin: @pugs.hilma.and.martta

10.5.2016

Morning today

Kivaa tiistaita! Tänään heräsin jo seitsemältä, hengasin hetken sängyssä, vein koirat ulos ja sen jälkeen lähdin ulos tekeen vähän cardiotreeniä. Hölkkää, erilaisia kyykkyjä jne. Kelpaa kyllä näillä keleillä!


Sain nämä urheilutrikoot blogin kautta. (mainoslinkki) 


Sen jälkeen oli vuorossa aamupala. Lähes aina vetelen aamupalaksi puuroa, mutta nyt oli kaurahiutaleet päässeet loppumaan. Ei kun leipää kehiin. Ja tietenkin kahvia.

Mä muuten tavallaan oon muuttanut mun poikaystävän luo - oon täällä aina. Ja me alotettiin viime viikolla jonkun sortin parvekeremppa. Alkutilanne on aivan kamala: vanhat nuhjuset muovikalusteet ja betonilattia. Käytiin viikonloppuna Ikeassa ostamassa uusia juttuja sinne ja tilattiin uuden kalusteet, jotka luultavasti saapuu tänään. Voisin itseasiassa laittaa vähän ennen ja jälkeen kuvia tänne blogiinkin!

Mutta nyt.. kouluhommiin :|

2.5.2016

MAY MAY MAY


Vihdoin kevät! Tänään tuntui siltä. Aurinko paistoi ja fiilis oli mitä mahtavin. 

Kuten oon aiemminkin kertonut, oon maailman paras vältteleen kouluhommia. Tänäänkin tein niin, oikeestaan ihan tiedostamatta: Aamulla kävin lenkillä ihanassa kevät sääässä, sen jälkeen pesin isot kasat pyykkiä ja siivosin kämpän muutenkin. Jonka jälkeen huomasin kellon olevan sen verran, ettei opiskelua kannata enää edes aloittaa. Hehe. Huomenna sitten!

Nyt meen sohvalle. Kivaa alkanutta viikkoa teille! :-)