30.8.2016

YO

Hey dudes! Mitäs kuuluu? Mulle kuuluu tavallista, mutta tavallinen on kivaa. Mä niin tykkään mun tylsästä ja tavallisesta elämästä just nyt :-) Eli töistä, salista, ruuan laittamisesta ja kotona chillailusta. Mä oon aika tylsä noin yleensä ottaen.

 Viime viikonloppuna pidettiin juhlat täällä meidän luona ja lähdettiin jopa kaupunkiin humpalle. Jopa kolmatta kertaa tänä vuonna haha. Pieni kontrasti mun viime syksyyn, jolloin kahdesti viikossa humpalla oli aika perus. Ja tosiaan, saatto olla jopa vika kerta tänä vuonna - ei vaan maistunu. Täällä kun on yks ainoo semmonen kunnon menomesta, johon kaikki menee ja siellä tuli käytyä ihan liikaa viime syksynä, jolloin mä opin niiden playlistin ulkoo. 

Kotona on kivempaa. Täällä voi syödä ja käyttää kotihousuja. 


meikit. Mä oikeesti oon oikein hurahtanut meikkeihin viime aikoina. Yks ongelma siinä vaan on - Mä en oo aamuihminen ollenkaan ja torkutan viime hetkeen asti. Joten meikkaaminen jää yleensä kymmenen minuutin pikasessioksi. Noh, eipä se oikeestaan tossa mun työssä haittaa kun ei hirveesti ihmisten ilmoilla tuu oltua haha.

Tossa yläpuolella on nyt uusimmat meikkihankinnat joita kumpaakin on käytetty kuvan meikissä. NYX lingerien sävy on bedtime flirt. Pakko saada lisää sävyjä, huippukamaa!

21.8.2016

weekend chill

Taas on viikko ja viikonloppu lopuillaan. Eilen päivällä mulla oli vähän tylsää ja tuntui ettei mulla ole mitään tekemistä, ja että koko viikonloppu on ihan tylsä. Mutta yhtäkkiä meille tulikin menoja, lähdettiin nimittäin pelaamaan porukalla minigolffia. Laji, jossa en todellakaan loista, mutta kivaa oli silti. Loppujen lopuks homma meni vähän juomisen puolelle. Hups!
Kuvituksena sekalaisia kuvia puhelimen kätköistä. Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu!

18.8.2016

BACK TO BASICS

DAMN. Näin nopeesti multa lopahti into Youtubee kohtaan. Mä tosissaan tykkään editoimisesta mut nääh. Ei mua oo vaan luotu kameran eteen. Varsinkaan liikkuvan kuvan. Plus mä menetin hermoni about tuhat kertaa mun romukoneeni kanssa. Se ei vaan jaksa pyörittää mun editointiohjelmaa. Eikä mun kamerakaan ollut kovin yhteistyöhaluinen XD. Usein kun aloitin videon kuvaamisen, se lopetti kuvaamisen  parin kymmenen sekunnin jälkeen ihan ittekseen jostain kumman syystä, vaikka muistikortilla oli tilaa. Selkee merkki joltain ylemmältä taholta, että mun on aika lopettaa koko homma ennenkun oikeestaan alotankaan!

Joten jatketaan taas kuvilla ja tekstillä. Koska edelleen rakastan myös kuvanmuokkausta! 


Tässä joitain kuvia viime ajoilta. Käytiin muutama viikko sitten lomalla Amsterdamissa, mikä oli super hauskaa! :-) Osa kuvista siis siltä reissulta.

Nyt kuitenkin valmistautuun unille, huomenna on taas työpäivä. Heippa <3