21.5.2011

It's been a while since every day and everything has felt this right

Viime päivät on menny tiukasti töissä ja pääsykokeisiin lukiessa. Oon alkanu nyt kunnolla skarppaan niitä varten, kun tajusin että alle kolme viikkoo jäljellä, jaiks! Meijän piti mennä tänään teatteriin kun mun mummu halus tarjota, mutta kun sinne ei ollu enää kunnon paikkoja, niin sen oli ihan pakko saada tarjota meille leffaliput:D ihana mummu! No suunnilleen heti mun töiden jälkeen piti lähtee hakeen lippuja, äkkiä vaan kotiin pyörähtään vaihtaan vaatteita ja tämmöstä kiireessä kiskasin päälleni..
Mikko-parka loukkas ittensä jalkapallopelissä viikolla ja kulkee nyt sitten kepeillä:( Täytyy muuten vinkata, että noi Hennesin l.o.g.g:in miesten vaarinpaidat on älyttömän hyvännäkösiä ja maksaa kympin! Toi matsku on jotenki paljon parempaa ku yleensä noissa ja muutenkin semmonen ryhdikäs malli:) Mikolla on toi nyt kahdessa värissä mut pitää kyllä hakee lisää..
Ennen leffaa poikettii Sokoksella, kattoon löytyiskö mulle sitä kiharrinta ja tekee lotto. No lottomiljonääriä musta ei vielä tullut, mutta uuden kihartimen omistaja kylläkin! Kiitti Ondessalle vinkistä:)!
Ja leffana toimi komedia Hall Pass ja olihan se semmosta ihan kivaa katseltavaa.. Enemmän tykkäsin kyllä Vettä Elefanteille -elokuvasta, joka käytii viimeks kattoo. Mut kaikenkaikkiaa hyvä päivä:-)

2 kommenttia :

kiitos kommentistasi :-)