19.5.2011

wednesday was a great day

Eilen lähdettiin Veskaan Verkkokauppaan, kun Mikon piti palauttaa joku kaiutinsydeemi ja mä menin kattoon, jos löytäisin uuden kihartimen, kun nykynen on about 15 vuotta vanha ja muutenkin haluaisin sellasen paksumman. Noh, empä sitten ostanut, kun haluamastani olisin joutunut viiskymppiä pulittaan ja aattelin jatkaa viel etsintöjä, kun ei se kuitenkaan niin kiireinen juttu ole. Ja kun yritän tosiaan säästää.. Alla olevassa asussa mentiin. Tein pitkästä aikaa ranskikset käteen ja meinas mennä hermo heti kättelyssä, kun ne meni heti pilalle:( Pitäs malttaa oottaa kuivumista ennenkun alkaa sählään.
Veskan reissulla oli pakko käydä poikkeemassa Lindexillä testaan sitä tunikaa ja toppia, joita himoitsin. Tunika ei ihan ollu sitä mitä ajattelin mutta toppi lähti mukaan! Ihan lemppari ja hintaa joku 15€ Laitan varmaan myöhemmkin parempaa kuvaa:)
Myöhemmin mentiin taas Hilman kanssa koirapuistoon. Eilinen oli myös siitä hyvä, että vihdoinkin riiviön korvat on asettunu oikein! Toivottavasti ei enää ikinä teippejä:)
Ja päivän kruunas nää! Kunnon herkkuilta kera hyvän leffan. Suosittelen kyseistä:)!

Ajattelin muuten olla shoppailulakossa Bulgarian reissuun asti:D Let's see onko mulla yhtään sitä kuuluisaa itsekuria

2 kommenttia :

  1. Kokeilin kaverin kiharrinta vkonloppuna, ihan uskomaton. Sokokselta joku 35€ ja paksu kun mikä :D En muista yhtään mikä merkki, joku perus, mutta silti! Ja eiks siellä oo vielä -15% päivät jos s-ryhmän jäsen?

    VastaaPoista
  2. Ai oikeesti! Kiitti vinkistä, täytyy käydä kyl tsekkaa:D!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)