31.7.2011

uutuuksia part miljoona

 Noniin, nyt jo sain uutuudet kuvailtua! Aluksi  voi sanoo, että Hennesin tilaus oli menestys, kaikki ihan super kivoja juttuja:) Alotetaan vaikka sillä..
Vajaa mittaset housut, jotka on ihan super kivat! Heti kun olin laittanu tilauksen menee, niin musta alko tuntuu, että tilasin kyllä liian pienen koon, mutta empäs tilannutkaan, vaan just sopivasti istuvat. Nää ei ollu hinnallakaan pilatut, kun kustansi semmosen 15euroo.
Beige neule, joka on ihan tosi mukava ja pehmee.
 Kamelin värinen hame, jonka sopivuutta ja mallia myöskin aloin epäileen, kun olin tilauksen tehny, mutta joka yllättäen oli super ihana ja sopiva päällä! Oon muuten vasta tänä kesänä kunnolla innostunu hameista ja aijon niitä kyllä jatkossa käyttää enemmän:)
Nahkanen vyö oli alessa, joten oli sekin lisättävä tilaukseen:) Makso kai 4-5euroo ?

Ja sitten muita uusia tulee tässä..
 Hilmalle löydettiin Cittarin alelaarista tuulitakki syksyä ajatellen. Ei tuu mitenkään erityisen hyvin kuvassa esiin, mutta mun mielestä se on tosi hyvän näkönen! Se näyttää ainakin itse olevan tosi ilonen siitä:D ?
 Tämmöset housut löysin Seppälän alerekistä -70% alelapulla varustettuna, joten mukaan lähti niin että heilahti tai jotain. Vähän rypyssä, mutta ei voi mitään.
 Sitten vielä se söpö kalenteri, josta jo mainitsinkin. Tottakai opiskelija tämmösen tarttee, että pysyy mukana koulujutuissa sekä työvuoroissa. En malttais odottaa, että koulu alkaa:D Tämä siis Sokokselta.
Nyt näissä meinigeissä. Kohta ajattelin lähtee lenkille. Munhan piti hankkia se yks vähän arvokkaampi juttu nyt elokuussa, eli Michael Korsin laukku, mutta joudun ehkä siirtään sitä kun nykynen puhelimeni vetää viimesiä ja pitäis varmaa hakee ens viikolla uus. Toisaalta kyllä kiva saada uus puhelinkin:D Mut mööh, kun oon halunnut sitä laukkua jo piitkäään. 

Tietääkö muuten joku lukija, että myydäänkö Michael Korsin laukkuja Tampereen Stockalla?:)

6 kommenttia :

  1. vooi kun hilma on sulonen!:D♥

    VastaaPoista
  2. en oo nähnyt mk:n laukkuja stockalla, mutta finlaysonilla on sellainen uusi erikoisliike kun cotton, joka ainakin myy mk:ta :)

    VastaaPoista
  3. -nanna: niinhän se on:-)

    Anonyymi: kiitti sulle kovasti vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Kengät ovat kauniita, rakastan ostokset, beige housut on jumalallinen .....
    kaunis suukkoja

    VastaaPoista
  5. ihania ostoksia! ja ihan mielettämän ihana koira sinulla <3

    diamondgirl-janika.blogspot.com

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)