21.8.2011

leffa-asua

Tän illan alkuperänen suunnitelma oli lähtee vaihteeks viihteelle, mutta en todellakaan jaksanut tän viikon jälkeen, vaan olinkin sit ihan kiltisti ja lähdin leffaan! Käytiin kattoon se Kaameat pomot ja se oli ihan älyttömän hyvä! Päihitti sen Morsiusneidot(jonka siis kävin maanantaina kattomassa) ihan 6-0.

 Päällä mulla oli uus tänään ostettu Vilan paitapusero, joka oli alessa tossa yhessä putiikissa meidän naapuri kauppakeskuksessa. Tästä tuli ihan mun lemppari, eli haen varmaan tän huomenna myös toisessa ihanassa värissä:D 20 euroo Vilan puserosta kun ei ihan älytön hinta ole! Puseron käverina sitten Vertsun perus farkut(jotka pitäs kaventaa lahkeista) ja Bulgariasta ostetut baltsut ja laukku.
Huomenissa olis suunnitelmissa nukkua pitkään(!!), käydä salilla ja ehkä poiketa myös chilifesteillä Let's see nyt sitten. Ja jos ehtii niin alotan myös kuvailee niitä kuvahaasteen juttuja, pakko saada sekin nyt tehtyä alkuviikosta:) Nyt m o i < 3

5 kommenttia :

  1. Paita on ihanan freshin värinen ja tosi kivan mallinen! Asukokonaisuus on muutenkin onnistunut :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis <3 Mun pitäis mennä kattoon ne molemmat leffat ens viikon aikana, pakko!! :D (tulin muuten just baarista, et varmasti menettäy mitää! :D ps. koska mennää vallottaa treen baarit? :D)

    pps. oon kans menossa huomenna chilifesteille :D

    VastaaPoista
  3. reetta: kiitti paljon ihanasta kommentista<3

    oona: voi oona oona sulla on menny lujaa!:D nauroin täällä sun söpölle kommentille! mutta kiitos ja sitten mennää ku sä sanot:D katotaaa törmäilläänkö tänää;D

    VastaaPoista
  4. ...en mää mennykää sinne festeille vaan makasin kotona vaan äx-asennossa haha :DD

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)