9.9.2011

mör

Tiettekö sen tunteen ku tekis mieli heittää vähintään puolet vaatekaapin sisällöstä meneen? Mulla niin on se tunne, ollu jo hetken aikaa. Onneks näitä tuntemuksia varten on olemassa kirpparit. Ajattelinkin laittaa taas pöytää pystyyn joskus tossa muuton jälkeen, ja varmasti kaappi tyhjenee oikein rankalla kädellä!

Mulla on myös meneillään ihan kaamee masis päivä. Näitä mulla on aina välillä. Ne on sellasia päiviä, että haluaa vaa hengata koko päivä kotona kotiasussa meikittä ja istua koneella tekemättä mitään järkevää tai maata sohvalla. Tää tuli vähä huonoon saumaan, kun olis kasa kouluprojekteja tehtävänä ja illalla sitten kutsuu työt.. Kai sitä on vaa pakko kerätä ittensä!
Tästä päivästä kuitenkin ostoksiin, jotka löysin eiliseltä Veskan reissulta. Mulla on pitkään ollu toivelistalla beige bleiseri. No tarpeeks kivaa sellasta ei oo löytynyt, mutta sitäkin kivempi harmaa löyty eilen! Istuu ihan älyttömän hyvin. Ja bleiserin kaveriksi ostin tollasen ihanan valkosen paidan kympillä. Se on jotain super isoo kokoo, mutta silti se näytti tosi kivalta päällä.

Sorppa tästä super negatiivisensävysestä postauksesta ja hyvää viikonloppua:)!

8 kommenttia :

  1. TIEDÄN!! :D

    Ja tiedän myös masistelupäivät haha!

    .. No mut ei aina tarvii olla niin positiivinen :)

    VastaaPoista
  2. Oona: Hyvä etten oo ainoo masistelija:D! No ei tosiaan tarvii olla:)

    VastaaPoista
  3. Onko tuo valkoinen paita mistä? Vai onko tuo Veska jokin tietty kauppa, esim. Vero Moda? :D Joka tapauksessa kivan näköinen paita. Muistatko oliko niitä muissa väreissä?

    VastaaPoista
  4. Olipas mää epäselvä:D elikkä veska on kauppakeskus ja nää on kumpikin ostettu siis sieltä hennesiltä! Paitoja ei tainnut olla muissa väreissä ainakaan en nähnyt:)

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi sulla :) Hei semmosta kyselisin että millä hakusanoilla löysit tuon edellisen postauksen mustan laukun sieltä ebaystä? :) Kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos sulle:) muistaakseni käytin hakusanaa black tote :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva toi bleiseri :) Mullakin löytyy kaapista yks harmaa bleiseri, mutta ei ole vain tullut käytetty. ;S

    VastaaPoista
  8. Suvi: no niin on kyllä! tosi kiva päälläkin:) niin ne jotkut vaatteet vaan tuntuu jäävän sinne kaapin perälle!:D

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)