17.10.2011

home

Sain kuin sainkin tän tänään väsättyä - hitaasti, mutta varmasti:p Me siis muutettiin uuteen kämppään tossa muutama viikko takaperin, tänne Tampereen puolelle. Meijän uus koti on 64 neliön kokoinen kolmio eli tilaa on aika paljon, mutta ei siitä haittaakaan ole. Vuokra on kuitenkin kokoon nähden tosi kohtuullinen:) Tää kämppä on ihan super ihana, tykkään mm pohjaratkasusta, isoista ikkunoista, isosta kylppäristä ja vaatehuoneesta. Lisäks tää seutu on ihan mahtavaa, paljon hyvää lenkkipolkua, mut kuitenkin kaupat yms tosi lähellä ja bussilla keskustaan pääsee vartissa:) Eli ihan mahtia.

Alotetaan kämppäesittely siitä "ylimääräsestä" huoneesta, eli toisin sanoen Mikon dataluolasta.. Tää on vaan tämmönen minihuone, jossa mä en oikeestaan ikinä ole. Täällä kuitenkin asustaa mun mekot nätisti kaapissa:)
..Ja jatketaan olkkariin. Tästä mä erityisesti tykkään, täällä mä lähes aina hengailen kun oon kotona:) Tälläkin hetkella siis. Tykkään tästä meijän kotosasta tv-nurkkauksesta niin paljon. Olkkari on kyllä vielä vähän keskeneräinen, sillä sohvan takaiselle seinälle suunniteltu tauluseinäsysteemi on vielä toteuttamatta ja iso peili pitäis vielä myöskin hankkia!
Sitten keittiöön. Joka kaipais vielä vähän fiksausta, mutta on ihan kelpo kuitenkin. Jotenkin vaan mikään ei mätsää yhteen, mutta ei se mitään:D Pikku jutuilla sekin korjailtais. Ajaa kuitenkin loistavasti asiansa u know:)
Lopuks päästään vielä keittöstä makkariin. Tällä ainakin värit mätsää, jos näitä nyt väreiks voi ees sanoo. Tykkään tästä kuitenkin, vaikkakin jotain söpöjä tyynyjä tohon sängylle vois vielä hankkia, tai sitten jonkun taulun tohon seinälle:) Tää on kuitenkin ihan huima parannus meijän edelliseen makkariin, jossa ei suunnilleen mahtunut ees liikkuun, täällä on sentään tilaa!
Siinäpä se sitten:) Kylppäriä en kuvaillut, koska siellä on kaamee sotku, eteistä en kuvaillut koska se on ihan keskeneränen ja tylsä ja vaatehuonetta en kuvaillut koska siellä ei oo mitään nähtävää oikeestaan.

Mutta nyt meen hoitamaan kipeetä Hilmua:(♥ Sillä on joku tulehdus kurkussa ja kuolaa vaan ympäriinsä. Onneks käytiin tänään heti lääkärissä, niin saatiin antibiootit ja Hilma paranee pian. Iltoja teille!

11 kommenttia :

  1. Luulin eka että olit muokannu ton ekan makkarikuvan mustavalkoseks mutta se olikin oikeesti tollanen. :D hups. Ja ihana kämppä teillä! Oon kateellinen mm. noista laminaattilattioista, uuden näkösestä keittiöstä ja astianpesukoneesta....
    Niin ja paranemisia ja rapsutuksia Hilmalle!♥

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää :)

    Ihana toi Hilman peti tuolla telkun vieressä :D<3

    Hei millä kameralla sä muuten kuvaat? Mun pitäis ostaa järkkäri ja sulla on mun mielestä aina tosi hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  3. näyttää niin kivalta! noi lattiat tekee niin paljon, meillä on ihanat vaaleenharmaat muovilattiat <3

    VastaaPoista
  4. teillä on ihan hirvee sohva :O onko se jonku isoisoisoisosio mummon vanha ja homeinen? :o vai ootteko ostanu sen uutena? mitä itse tykkäät siitä?

    VastaaPoista
  5. chloe: kiitos!:-)

    cheyenne-blue: no joo en ihmettele, meijän maikkari on suht mustavalkonen:-D meijän lattia on hämäystä, se on muovimatto;) joo ja kyllä voi astianpesukone on ihan jees!;D ja hilmalle menee terkut!

    essi: lattiat on hämäystä, ne on muovia;) mut kiitos!


    oona: kiitti!:) mulla on ehkä halvin järkkäri mitä saa eli canon 1000d mut oon ihan tyytyväinen siihen ollu, ihan riittävä mulle:) mulla on siinä aika perus kuvanvakaajan sisältävä objektiivi ja sit ostin siihen salaman tossa justii :)

    anonyymi: joo ihan ikeasta vuosi sitten ostettu tapaus :D mun mielestä se on ihana, pehmee ja mukava. vähän rutussa, mut tollanen se on!

    VastaaPoista
  6. Ihana koti teillä!!<3
    Ja ei tuo sohva mikään hirvee oo kun ennemminki hirveen hieno, just tollanen jossa on varmaan kiva makoilla ja torkkua ja kattoo telkkarii ja Hilmaa.. Höh. :)
    Muistakko mistäs noi keittiön tuolit on ostettu? Tosi kivat!!:)

    VastaaPoista
  7. onpa ihana koti! :-) kaikkia kivoja pikku yksityiskohtia! ja mikä ihaninta, astianpesukone!!! :-D terveisin tiskaamisen vihaaja

    VastaaPoista
  8. oooi! rakastan tät sun blogias, aivan ihana:) ja toi koira niin söpö!

    http://janita-justlife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. anonyymi: kiitti<3 sitä se nimenomaan on:) ja noi tuolit on mistäs muualtakaan kuin ikeasta!

    ida: kiitos!<: joo en mäkään todellakaan enää pärjäisi ilman tiskaria!:D

    janita: ihana kuulla:)!!

    VastaaPoista

kiitos kommentistasi :-)